הקורבן!

lovebill

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo178.gifהקורבן!../images/Emo67.gif../images/Emo178.gif../images/Emo122.gif

אממ...אוקי סורי על האיחור האופנתי דלי ..חח*אופנתי* ח..סתם... טוב החדשים למינהם הקובן הוא סוג של מיחק שאלונים..חח..סתם...אני בורחת כל שבוע מישהו שאותומפציצים בשאלות והיא חיב לענות עד הפרט =שאלה האחרונה..חח... אז עם את םרוצי ליצתרף שרשרו לפה ..=] אוקי אז מי שעכשיו הוא .... הנה זה בא עוד קצת rockt בהצלחה לך.. ווברוכה הבאה כי לא אמרתי לך..(מיתביישת) אמ..אז תעני אוהבת מיריתו'ש

LiHiLuSh

New member
../images/Emo127.gifאוקיי הנה שאלותתתתתתתתתתתתתת

איך קוראים לך? בת כמה את? יש לך חתול? וכלב? ומה עם טוקי קטן? וזבוב? וברחש? משהו? יש לך כיור בבית? והסלאה? ובית שימוש? ומיטה? סלון? יש לך דשה בבית? וגינה? מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? באמת אחלה דברים יש לך ^^ את שונאת אותי? ואוהבת? מחבבת? ^^תודה מה דעתכך על טום? ועל ביל? ועל גוסטב? וגורג? ועל הגיטרות היפות^^? ועלי^_^? נכון אני מאמי? נכון אינ חופרת? נכון אינ משגעת אותך? נכון את רוצה שהשאלון יגממר כבר? אז סורי הוא לא XP |-8 (-8 אתצ יודעת לנגן על משהו? כמה זמן? רוצה ללמד אותי גם? את אוהבת דולפינים? וכלבי ים? וגולגולת? ותות? ואיפור? ואדום? שחור? לבן? ^^נכון אני מעצבנת? נכו ןהשאלון שלי כיפי ממש ומדליק ואת לא רוצה שהוא יגמר??.. מה את עוש שומעת חוץ מטוקיו הוטל? מה את אוהבת לישמוע חוץ מרוק? יש לך אוגר? והרנב? רוצה
? ^__^ מה את אורמת על טוקיו הוטל? את אוהבת את השירים שלהם? איזה שיר את הכי אוהבת? למה? אוקי............................... אממממממממממממממממממ מה השעה? מגניב
משמעם לי ולך
מגניב
^_______________________________________^ נכון חמוד? נכון ביל חמוד? וטום? ואני? נכון אני מתחילה לחזור על עצמי? מה אוהבת את הים?אני כן: את אוהבת לק? טוב חפרתי זהו זה ניגמר .. הכי הכי הכי חשוב נהנת לענות על השאלון המוזר והסקסי שלי בטעם|תות
^_______^ |תותLIHI

rocket

New member
יאלה ~

איך קוראים לך? מיי בת כמה את? יותר מדי XD יש לך חתול? כן *_* וכלב? לא ומה עם תוכיי קטן? היה תוכי במשך 11 שנה
וזבוב? כן XD וברחש? מה זה ? 0.0 משהו? משהו בטוח כן יש לך כיור בבית? אפילו כמה ואסלה? ברור ובית שימוש? אם יש לי אסלה, אז בית שימוש בטוח יש לי ומיטה? וחצי סלון? ייפ יש לך דשה בבית? הא? 0.0 וגינה? לצערי לא מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? לקרוא, לדבר עם אנשים מעניינים, לצפות בסדרות אהובות.. את שונאת אותי? לא ממש
ואוהבת? אולי אם הייתי מכירה אותך ^^;; מחבבת?
מה דעתכך על טום? לא כזה אוהבת ראסטות. חוץ מזה הוא אחלה ועל ביל? חמוד מאוד ועל גוסטב? הוא בסדר וגורג? גם הוא בסדר ועל הגיטרות היפות^^? *_* ועלי^_^?
נכון אני מאמי?
נכון אני חופרת?
נכון אני משגעת אותך? בגלל זה אני "קורבן" , לא? נכון את רוצה שהשאלון יגממר כבר?
אז סורי הוא לא
אתצ יודעת לנגן על משהו? פסנתר כמה זמן? 7 שנים. אבל פרשתי דיי מזמן רוצה ללמד אותי גם? קודם אני אזכר בכל מה שידעתי ואז נראה... את אוהבת דולפינים? כן. וכלבי ים? כן וגולגולת? לא ממש ^^;; ותות? יאמי ואיפור? במידה הנכונה ואדום? כן שחור? מאוד לבן? לא ממש ^^נכון אני מעצבנת?
נכו ןהשאלון שלי כיפי ממש ומדליק ואת לא רוצה שהוא יגמר??.. המממ מה את עוש שומעת חוץ מטוקיו הוטל? סקורפיונס, אירוסמית, רוקסט, בלדות רוק, מוזיקה של שנות השמונים ותחילת התשעים ועוד מה את אוהבת לשמוע חוץ מרוק? אני פתוחה כמעט להכל חוץ ממזרחית, טראנס ודאנס ~_~ יש לך אוגר? לא וארנב? לא רוצה ? ארנב אולי כן מה את אורמת על טוקיו הוטל? מאוד מעריכה אותם את אוהבת את השירים שלהם? ברור. אחרת מה הייתי עושה פה? איזה שיר את הכי אוהבת? כרגע, ready set go (באנגלית דווקא) למה? כי הוא נותן לי אנרגיות טובות מה השעה? 20:42 נכון ביל חמוד? כן וטום? כן ואני? ^_^ נכון אני מתחילה לחזור על עצמי?
מה אוהבת את הים? מאוד את אוהבת לק? לק שחור סיימתי !

שאלווות:)

1.איך זה להיות הקורבן? 2.את מחכה לחזור ללימודים? 3.ומה קורה מאמי? 4.מאיפה את? 5.ובת כמה את? 6.תביאי תכונה אחת אצלך לא טובה. 7.איזה שפות את דוברת חוץ מעיברית:)? 8.איך עבר לך היום? 9.מה הכי סקסי בגבר לטעמך.? מצטערת על החפירה,אווהבת אותך:p

rocket

New member
עונה ~

1.איך זה להיות הקורבן? נחמד ^_^ 2.את מחכה לחזור ללימודים? האמת שכן ... 3.ומה קורה מאמי? הכל טוב חוץ מזה שאני מתה לישון ~_~ 4.מאיפה את? באר שבע 5.ובת כמה את? יותר מדי 6.תביאי תכונה אחת אצלך לא טובה. חוסר ארגון 7.איזה שפות את דוברת חוץ מעיברית:)? רוסית, אנגלית, קצת ספרדתית. מבינה אידיש.. 8.איך עבר לך היום? סביר + 9.מה הכי סקסי בגבר לטעמך.? האסטטיקה הכללית שלו, המבט והשער.

rocket

New member
הא ! איזה כבוד ../images/Emo8.gif

אני אענה על השאלות בבית, יותר מאוחר בערב

../images/Emo191.gif שאאאלום מיי :)

שאאלום:) אז... מיי! איך קוראים לך? סתאם XD לא מצחיק. את מי את הכי אוהבת מט"ה? בילXגיאורג או טוםXגוסטב? בת כמה את? את נוהגת להמציא שמות לחפצים שלך? איך זה להיות כחולה? (לא בראש! בכינוי. או שמה בראש? :O) יש לך בלוג? אם כן, בתפוז או בישרא? מכירה את 3doors down? נכון שהם טובים? קראת "הארי פוטר"? איזה ספרים הכי אהבת? יאללה עפתי מתחיל קיילXY. מכירה? אעע עפתי =]

rocket

New member
עונה ~

את מי את הכי אוהבת מט"ה? ארג .... את ביל בילXגיאורג או טוםXגוסטב? בילXטום יהיה נחמד ^^;;; בת כמה את?
את נוהגת להמציא שמות לחפצים שלך? לא ממש איך זה להיות כחולה? (לא בראש! בכינוי. או שמה בראש? :O) התרגלתי לזה. אני כבר שש שנים מנהלת פורומים פה באתר. יש לך בלוג? כן אם כן, בתפוז או בישרא? ישרא מכירה את 3doors down? שמעתי עליהם נכון שהם טובים? לא יודעת.. קראת "הארי פוטר"? כן איזה ספרים הכי אהבת? מאלה של הארי פוטר? את הרביעי. יאללה עפתי מתחיל קיילXY. מכירה? מכירה. סדרה נחמדה.

3has3

New member
../images/Emo69.gif שאלות ../images/Emo9.gif

הייפ :] נכון הייפ זה חמוד? XDD זה כמו היי, רק לא
ממצב? D: שמך? אממ.. את האמת, אני יודעת מה השם שלך רק אני לא יודעת איך להגיד אותו וממש לא נעים לי מהעניין הזה
אז האם תוכלי לכתוב איך? DD: בת כמה את? מאיפה? יש לך אחים? ואחיות? מה הצבע האהוב עלייך? לאיזה כיתה את עולה? מתי יש לך יומולדת? היית בקומונה?
איך זה להיות הקורבן? DD: אני חושבת שפעם שעברה אני הייתי, אם לא היה מישהו אחריי XDD אממ.. אני כותבת לך רק כי רבתי עם אחותי ואני לא רוצה להיות לידה אז באתי למחשב
אז אם השאלות משעממות את יכולה ללחוץ על 'שלח/י'.. איך זה להיות מנהלת? כמה זמן את מכירה את טוקיו הוטל? יש לך משהו שלהם (פוסטר, צמיד, חולצה... )? אממ.. לפי מה שהבנתי, הכינוי שלך זה על שם צוות רוקט, נכון? XDD כי אם כן, שתדעי שעדיין יש לי פיקצ'ו כזה קטן שאם לוחצים עליו הוא עושה "פיקצ'ו פיקצ'ו פיקצ'ו" אבל אני לא בטוחה שהוא עובד
טוב, משעמם לי
אז אני אלך P: ביי ביי 33> ובהצלחה בניהול DD:

rocket

New member
ממשיכה לענות!

ממצב? הכל טוב שמך? מיי אממ.. את האמת, אני יודעת מה השם שלך רק אני לא יודעת איך להגיד אותו וממש לא נעים לי מהעניין הזה אז האם תוכלי לכתוב איך? ככה - Mei בת כמה את? יותר מדי
מאיפה? באר שבע יש לך אחים? לא ואחיות? לא מה הצבע האהוב עלייך? כחול לאיזה כיתה את עולה? לאוניברסיטה XD מתי יש לך יומולדת? 31.1 היית בקומונה? קראתי, לא כתבתי איך זה להיות הקורבן? DD: נחמד מאוד איך זה להיות מנהלת? כיף ^_^ כמה זמן את מכירה את טוקיו הוטל? 7-8 חודשים יש לך משהו שלהם (פוסטר, צמיד, חולצה... )? לצערי לא. הייתי רוצה מאוד פוסטר, או חולצה, או צמיד, או משהו ... אממ.. לפי מה שהבנתי, הכינוי שלך זה על שם צוות רוקט, נכון? XDD מיאו בדיוק! כי אם כן, שתדעי שעדיין יש לי פיקצ'ו כזה קטן שאם לוחצים עליו הוא עושה "פיקצ'ו פיקצ'ו פיקצ'ו" אבל אני לא בטוחה שהוא עובד - זה בסדר, לי יש בובה קטנה של ג'יגליפאף ^^

tissue

New member
מיי !! ../images/Emo24.gif

היי
מה נשמע? איך זה לנהל פורום? למה? את רוצה לעזוב? אם כן - אז בבקשה לא (
) !!! ט"ה או פו"ב ? פאקצות או פרחות? אימואים או פריקים? סינרגיה או משינה או אף אחת? יס או הוט? כן / לא - לק שחור - לק ורוד - פאנגירלס - פוני אימו - פונינט - לעשות כל מה שנינט עושה - נינט XDDD - קשתות - סמים - אלכוהול - עישון - לנהוג בלי רשיון - לסביות / הומואים - טי שירט - אייסיקיו - מסנג'ר - מוזיקה - טוב זהו, נמאס לי DDDD: תודה שענית
XD

rocket

New member
יאלה ~

מה נשמע? הכל טוב איך זה לנהל פורום? אחלה של דבר למה? קשה להסביר ... אני פשוט אוהבת לעשות את זה את רוצה לעזוב? ממש לא! ט"ה או פו"ב ? מי זה הלהקה השניה? ^^;; פאקצות או פרחות? לא זה ולא זה אימואים או פריקים? אימואים יותר מצחיקים סינרגיה או משינה או אף אחת? סינרגיה יס או הוט? הוט כן / לא - לק שחור -
לק ורוד -
פאנגירלס -
פוני אימו -
פונינט -
לעשות כל מה שנינט עושה -
נינט XDDD -
לא| קשתות -
סמים -
אלכוהול -
עישון -
לנהוג בלי רשיון -
לסביות / הומואים -
טי שירט -
אייסיקיו -
מסנג'ר -
מוזיקה -
כן|

מיי שאלות! ../images/Emo13.gif ../images/Emo192.gif

MP3 או NP4 ?
תחביבים?
איך היה בחופש נהינת?
איזה שיר הכי אהוב עליך מהשירים של ט"ה ?
טלווזיה או מחשב?
עט או עיפרון?
אנגלית או גרמנית? (מהאלבומים של טוקיו)
את אוהבת תפוחים?
למה?
על מה את חושבת עכשיו? נכון אני לא חופרת? :]
מה עשית ליפני דקה?
איזה שיר את שומעת?
איך התחלת לאהוב את טוקיו הוטל?
את משחקת במישחקי מחשב?
אני ב SIMS 2
את טובה בלימודים?
את מתה ליגמור כבר את הלימודים?
יש לך דיסק של טוקיו הוטל?
למה את הכי אוהבת את ביל? (את הכי אוהבת אותו *מהלהקה* נכון? :O)
טסת לאן שהו?
אם כן לאן טסת?
את מיתאפרת בשחור?
יש לך פירסינג או עגיל איפה שהו?
איזה צבע עניים יש לך?
איך קוראים לחיית מחמד שלך?
את יודעת את לוח הכפל [
] ?
אוהבת רוק כבד?
אוהבת וורוד?
מה המאכל הכי אהוב עליך?
אוהבת אוכל סיני?