איזה לק נחמד נלבש הפעם

iefrat

New member
NailTek שאלה דחופה בנוגע לניילטק

מתי אפשר להפסיק עם ה Foundation ולהמשיך רק עם ה נייל טק II intensive therapy מתי ניתן להפסיק עם שניהם...או שכדאי להמשיך לנצח? והכי חשוב: יש לי הרגשה שהציפרניים שלי צומחות מאוד לאט (אבל בטוח?) מאז שהתחלתי להשתמש בניילטק לפני כשבטעיים, הגיוני? תודה

iefrat

New member
אני עם ניילטק על הציפרניים ונמאס אז עזרה?

מתי אפשר להפסיק, כבר שבועיים שמתי את 2 הסוגים, פאונדיישן ואז 6 ימים תרפי. ונראה שהציפרניים אורכות מאוד לאט, אפשר להפסיק? לא כתוב על האריזה לכמה זמן מומלץ ואני מתה כבר לשים את הקרקל

השאלה שלי

זה האם הציפורניים די קשות כבר יחסית אחרי שאת מורידה בסוף השבוע עם מסיר לק את כל מה ששמת במשך השבוע (נייל טאק)....

iefrat

New member
אז ככה:

תמיד היו לי ציפרניים קשות, אבל בגלל שהצורה שלהן עגולה, הן אורכות יפה אבל נשברות לי בצד מה דגורר אחריו גזירת כל הציפורן שנשברה ואז.....קיצור כל הציפרניים. אז בעקבות ההודעות פה הפורום התפתיתי ורכשתי נייל טק. הציפרניים קשות מאוד עכשיו (אמצע שבוע שלישי) אבל נראה לי שהן גדלות לאט.

הבנתי..

אני חושבת שאם הם קשות מספיק אז את יכולה להפסיק עם הנייל טק, זה אומר שהמטרה הושגה :)

iefrat

New member
ניילטק לחד פעמי או להשתמש לתחזוקה שוטפת

אפשר להשתמש כל הזמן כבסיס? כטופ? או רק מידי תקופה לחיזוק? לא הגיוני לי לשם 100 ש"ח (כרגע מבצע 70 בסופר פארם) לחזק את הציפרניים כמה שבועות ואז לזנוח אותו?

lilo4

New member
אני גם 91 של שיק

הוא כבר מתחיל להיסדק ולהתקלף, למרות שעברו רק יומיים
הבעיה שאין לי כוח להוריד, לגזור את הציפורניים, לשייף ולמרוח אחד חדש

angell4

New member
designer satin

הוא הראשון שאני מנסה מההזמנה לא להתייחס לשאריות הלק מסביב לציפורניים זה ירד במקלחת חח בלי פלאש

iefrat

New member
צבע שמשמח את העין

הוא יפה לך, ואם לא היית אומרת ת'לכלך, לא הייתי שמה לב. מקסים, תתחדשי

למעלה