אין רגע דל

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifאין רגע דל

חזרתי מהעבודה בשעה 1330 והמטפלת קבלה את פני "בבשורה" שלשלמה יש פצע בעכוז.אתה פשוט לא יודע מאיפה זה בא לך. הטיפול ששלמה מקבל, אי אפשר לתת טוב ממנו. והנה כל רגע פורץ משהו נוסף. לפני א. ערב אמדוד לו את הסוכר, אולי כאן טמונה הסיבה, או ייתכן והפצעון הוא עדיין שארית התגובה מהאודם, נראה. לשאלתך אריאלה- פנרוז זה מוליך שתן חיצוני, כלומר: במקום להכניס קטטר, מלבישים ע ל הפניס גומי כמו קונדום שיש לו חיבור לשקית, וכך הגוף לא בא במגע עם השתן.שקית השתן נותנת הרבה אינפורמציה, למשל : כמה שתן נותן החולה -האם הוא שותה מספיק בימים חמים אלו. למשל הצבע גם הוא מאוד משמעותי, הין היתר גם הוא מראה על כמות שתיה מספקת או לא. שמחתי והתרגשתי מתגובותיכם , אז להת" בינתים. מחבקת אסתר

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אסתר יקירתי

אכן אין רגע דל במחלה הזו. איזה מזל שהמטפלת שמה לב לדבר כזה... אני מקווה שתצליחי להתגבר במהרה על הפצעון הסורר בלי בעיות. גם יוד הולך עכשיו עם תחתוני מגן כאלה, דיפנד של 'שקמה', שזה מין מכנסונים סופגים, 24 שעות. למרות שאני מחליפה לו בכל פעם כשהוא חוזר ממרכז היום, ובערב שוב, גם אצלו מופיעה אדמומית קלה בעור. אני השתמשתי בבייבי פסטה עד עכשיו אבל אברר במרפאה שלנו על השמפו והמשחה שענתי הציעה. יוד הולך הרבה לשירותים אבל בדרך כלל גם תחתוני המגן ספוגים... יש ימים שהוא מגיע ממרכז היום יבש ולפעמים אפילו בבקרים אחרי הלילה המכנסון יבש כי הוא קם הרבה בלילה והולך לשירותים, ולעומת זה יש ימים שלמרות שהוא הולך לשירותים, המכנסון ספוג... כך שהוא חייב ללבוש אותם כל היום והלילה... גם יוד חולה סכרת. הסכרת שלו כל הזמן באיזון. הוא מקבל פעמיים ביום כדורים ודייטה דלת פחמימות וברוך השם עד עכשיו הוא די מאוזן, אבל מה שמפחיד אותי זה התפתחות של פצעים שאז זו סאגה אינסופית. מי כמוך בעלת ניסיון ויודעת מה זה... שמחה מאוד שחזרת לפורום, חשנו מאוד בחסרונך... קבלי חיבוק אמיץ וחם

למעלה