והנה דעתי על הפרק:
לדעתי הפרק היה טוב. סופסוף זכינו לראות את העניינים מתחממים אצל גדעון ואנאבל(מה שהפתיע אותי. לא ציפיתי לתגובה כזו ממנו) אך כנראה רק בשביל שהם יתקררו כשאנאבל סופסוף הבינה שזה לא הולך(חבל רק שהיא הבינה את זה אחרי שהיא הדליקה את גדעון ועכשיו הוא מסכן כי שתי בנות דחו אותו
למרות שיש לי הרגשה שהוא יסתדר
), והאמת? חבל.. זה כמו הקטע בין ג'ואי ורייצ'ל ב"חברים"(אפרופו השירשור) שעד שזכינו לראות אותם יחד..שני חברים שלא חשבנו בהתחלה שיהיו ביחד רומנטית, עד שהגענו לשלב הזה הם מחליטים להשאר חברים(אני עדיין מדברת על חברים כן למרות שנראה לי שאנאבל וגדעון ישארו גם הם חברים), ותודו שזה קצת מאכזב אחרי כל המתח הרומנטי הזה שאנאבל פשוט מרימה ידיים אבל כנראה זה לטובה. עכשיו כל אחד יוכל להמשיך בחייו ללא הפרעות. אוי איך סופי מעצבנת אותי מפרק לפרק..מי היא שתבקר את ג'וליאן ואת אמא שלה? היה להם משהו הרבה לפני שהיא פגשה את ניקולס וזה לא שהם שכבו ביחד מתי שהוא היה עם אישתו אז מה בדיוק הבעיות שלה?!? חוצפנית..אני אישית בעד שתגור בסוף ברחוב או שמישהו יעמיד אותה על מקומה. ואת קארן.. קארן ילדה טובה של אימאל'ה אותה אני אוהבת
ומעניין לראות איך שבלי ששמנו לב כמעט הבנות החליפו תפקיד במשפחה.. נראה לי כעת שקארן היא זו היציבה יותר בעוד שסופי מעורערת, עולמה מעורער ואי אפשר להאשים אותה להקלע לתוך קרב מכוער של ההורים שאתה אוהב זה לא נעים ובמיוחד במיוחד לא כשאתה צריך להעיד ולקבוע. קשה. מעניין מה יקרה עם זה
ובאשר לקריירה של קארן ולין. לין-למרות הקשיים והרצון לוותר בהתחלה אני בטוחה שהיא תצליח ותהפוך להיות מעצבת מובילה קארן-אין לי ספק בכך שהיא תזכה להגשים את חלום הדוגמנות שלה ועל כל זה נאמר אמן
לילה טוב