אנשים יפים

always be me mc

New member
../images/Emo68.gifאנשים יפים../images/Emo68.gif

המ.. מישהו ראה בכלל? שם הפרק: מפה אפשר רק לעלות(באנגלית: It's All Uphill from Here) מס': 1X10(עוד שישה פרקים הסדרה נגמרת
) תקציר(ממדריך הוט): הקשר בין ג'וליאן ללין מתהדק; קארן מתחילה לעבוד כעוזרת של צלם אופנה ומטפחת תקוות שהוא יצלם גם אותה; דניאל מודיע ללין שבשימוע על המשמורת, סופי תצטרך להחליט אצל מי היא רוצה לגור. ש.ח: שישי ב-20:35 ודעתי על הפרק תבוא בהודעה נפרדת(כדי לא להרוס למי שעוד לא ראה)

always be me mc

New member
והנה דעתי על הפרק:

לדעתי הפרק היה טוב. סופסוף זכינו לראות את העניינים מתחממים אצל גדעון ואנאבל(מה שהפתיע אותי. לא ציפיתי לתגובה כזו ממנו) אך כנראה רק בשביל שהם יתקררו כשאנאבל סופסוף הבינה שזה לא הולך(חבל רק שהיא הבינה את זה אחרי שהיא הדליקה את גדעון ועכשיו הוא מסכן כי שתי בנות דחו אותו
למרות שיש לי הרגשה שהוא יסתדר
), והאמת? חבל.. זה כמו הקטע בין ג'ואי ורייצ'ל ב"חברים"(אפרופו השירשור) שעד שזכינו לראות אותם יחד..שני חברים שלא חשבנו בהתחלה שיהיו ביחד רומנטית, עד שהגענו לשלב הזה הם מחליטים להשאר חברים(אני עדיין מדברת על חברים כן למרות שנראה לי שאנאבל וגדעון ישארו גם הם חברים), ותודו שזה קצת מאכזב אחרי כל המתח הרומנטי הזה שאנאבל פשוט מרימה ידיים אבל כנראה זה לטובה. עכשיו כל אחד יוכל להמשיך בחייו ללא הפרעות. אוי איך סופי מעצבנת אותי מפרק לפרק..מי היא שתבקר את ג'וליאן ואת אמא שלה? היה להם משהו הרבה לפני שהיא פגשה את ניקולס וזה לא שהם שכבו ביחד מתי שהוא היה עם אישתו אז מה בדיוק הבעיות שלה?!? חוצפנית..אני אישית בעד שתגור בסוף ברחוב או שמישהו יעמיד אותה על מקומה. ואת קארן.. קארן ילדה טובה של אימאל'ה אותה אני אוהבת
ומעניין לראות איך שבלי ששמנו לב כמעט הבנות החליפו תפקיד במשפחה.. נראה לי כעת שקארן היא זו היציבה יותר בעוד שסופי מעורערת, עולמה מעורער ואי אפשר להאשים אותה להקלע לתוך קרב מכוער של ההורים שאתה אוהב זה לא נעים ובמיוחד במיוחד לא כשאתה צריך להעיד ולקבוע. קשה. מעניין מה יקרה עם זה
ובאשר לקריירה של קארן ולין. לין-למרות הקשיים והרצון לוותר בהתחלה אני בטוחה שהיא תצליח ותהפוך להיות מעצבת מובילה קארן-אין לי ספק בכך שהיא תזכה להגשים את חלום הדוגמנות שלה ועל כל זה נאמר אמן
לילה טוב

snier1991

New member
מסכים

רק שאצלי זה יותר דרמטי אני מאד אהב את קארן וכל פרק שעובר אני פחות ופחות סובל את סופי כל דקה שהיא נמצאת בתמונה עולים לי הנרווים דרך אגב זה נראה לי הפרק הראשון שלא נגמר עם 3 הבנות מחבקות אחת את השנייה וסופי כל כך אבל כל כך מעיקה אנאבל איכזבה אותי מאד(במיוחד שדווקא העלילה שלה עם גדעון הפרק הייתה יותר טובה מרוב העלילות) ורק אני לא סובל את הבחור החדש הוא מעיק טיפש וברור לי שהוא יתחיל ברומן או עם סופי או עם אנאבל ומה שבטוח שגדעון ייפגע אז בסופו של דבר קארן הייתה מעניינת גדעון גםאני מקווה שייתנו יותר דקות ליחסים שלו עם אבא שלו) דפנה זוניגה מדהימה וכל השאר פשוט לא מענינים אותי

always be me mc

New member
חח מה שנכון נכון(יענו מסכימה איתך)

ושלא תבין אותי לא נכון אני בעד דרמה.. לא אמרתי שאני לא(למעשה אז זה הופך את הסדרה להרבה הרבה יותר מעניינת), אבל גם אם אני בעד מותר לי להתעצבן לא?
ניקח לדוגמא את פרק 8.21 של מכושפות שהוא סופר דרמטי ומעולה ובכל זאת התחשק לי להרוג את בילי

adi love noa

New member
ראיתי בערך...

ממה שראיתי היה נחמד. קארן חמודה,סופי פחות מתוקה מהרגיל וזה לא רע! אנאבל מהממתת(פעם ראשונה שאני רואה אחרי המהפך)אהבתי את היחסים שלה עם גדעון. הבחור מהבית קפה חמוד... ובכלליות היה בסדר,עוד מעט זה באמת נגמר,מעניין מה יהיה במקום... לילהטוב

always be me mc

New member
אנאבל באמת מהממת וגם אני אהבתי כמובן

תיחסים עם גדעון לכן נורא התבאסתי שבסוף היא החליטה לוותר על זה(כאילו אחרי כל השנים שהיא ערגה לו והמהפך והכל היא מוכנה פשוט לוותר על זה? מאכזב
) המ.. והבחור מהבית קפה באמת חמוד אבל אוף איתו השם שלו תמיד נופל לי מהראש!
המ.. וסופי לא פחות מתוקה מהרגיל זה פשוט שהיא כבר לא ממש מתוקה ואישית לי זה מפריע(הבוגדת הזו
)

adi love noa

New member
באמת מאכזב../images/Emo4.gif

איך היא יכולה לוותר עליו אחרי כל השנים?אולי היא כ"כ רצתה את זה בגלל שהיא לא יכלה לקבל ועכשיו שהיא כביכול הגשימה את מה שרצתה זה לא מעניין אותה יותר,דברים כאלו קורים
לדעתי סופי לא בוגדת,היא ילדה מתבגרת הגיוני שהיא תחשוב ככה. וזה שהיא היתה כל כך מתוקה בהתחלה זה היה לא טבעי,היא היתה מתוקה עד בחילה
זהו,חוזרת לתנ"ך

צטלע

New member
ראיתי קצת.

למרות שהפסדתי כבר איזה 2-3 פרקים. וואו, השינוי של כולם מדהים!! של אנאבל במיוחד, למרות שחבל לי שהיא ויתרה על הייחוד שלה. הייתי בטוחה שהיא הרבה יותר בעלת אופי. נמ, היא וגדעון חמודים..וזה לא היה אמור להיות מלחיץ האמוניה שהתפזרה שם?
אמ. וקצת חבל לי שהיחסים בין סופי ואמא שלה הדרדרו.

always be me mc

New member
באמת ציפית שהיא תשמור על הייחוד שלה בסדרה

שנקראת "אנשים יפים" ? אין מצב פשוט שהיא הייתה נשארת כפי שהיא למרות שזה באמת דיי חבל שהיא החליטה להשתנות בשביל מישהו אחר ולא בשביל עצמה. ותאמיני לי גם לי חבל על סופי ולין
המ.. ותראי אז הפסדת פרק או שניים סו ואט? לדעתי אפשר להשלים פערים בלי בעיות

no pie

New member
לא הבנתי איזה שינוי עשו כולם?

ומה, הם עשו את זה יחד כחלק מהפרק? חח סליחה על הבורות לא ראיתי כמה וכמה פרקים... ואתמול גם היה פרק? -תודה-

always be me mc

New member
אוקי אז:

השינוי המדובר הוא שינוי חיצוני(ואצל כמה כמו קארן נלווה אליו שינוי התנהגותי)-חלק מהדמויות עשו מהפך/שינוי במראה ובמיוחד אנאבל(אם תרצי מברווזון מכוער הפכה ליפייפיה), וזה שולב בסדרה.. כלומר דרך זה שהיא שינתה את המראה החיצוני שלה והגישה היא קיוותה שהיא תכבוש את גדעון(והמראה הזה דיי נשאר גם אחרי מה שקרה בסוף), וכן אתמול היה פרק אבל את יכולה להשלים ביום שישי בשעה 20:22 שהוא שידור חוזר לפרק ששודר אתמול

tomeriko19

New member
../images/Emo207.gif איך נקרא שיר הפתיחה של הסדרה ../images/Emo35.gif

ויום טוב

adi love noa

New member
אני רואה שהשיר ממש מבוקש

היה לי את השיר אבל הוא נמחק בפירמוט ואני לא זוכרת מה השם שלו ומשום מה בפורום זיהוי שירים אף אחד לא עונה
אני אחפש יותר טוב מחר אחרי הבגרות במחשבת

גילוווש

New member
כלל מי שבקש ת'שירר

The Afters - 02 - Until The World אני כמעט בטוחה שזה זה... *עוד לא ירד לי פשווט*

למעלה