אתם מאמינים בנקמה מתוקה??

mika tal

New member
../images/Emo68.gifאתם מאמינים בנקמה מתוקה??

לדעתי, לפעמים רק עצם זה שאת מתרחקת, ואת חשובה איכשהו לאדם שעשה לך כ"כ רע, יכולה להיות הנקמה המתוקה ביותר.. לא צריך לדעתי שהקארמה שלך תהיה שלילית, כיף גם ההתרחקות הזאת... כואבת.. אך הורגת ברכות....

bulb

New member
אני לא מאמין בבזבוז אנרגיה על אנשים

בגלל נקמה. זה לא מועיל לאף אחד ,יוצר קארמה לא טובה. הכי טוב להמשיך לחיות הלאה. (וכדאי שתעשי משהו בקשר לשנאת הגברים ,כשיהיה לך זמן פנוי). שני הפזוס ללילה זה.

magenta73

New member
כל עוד

את מתרחקת, רק בכדי שאותו אדם ירגיש... זאת לא בדיוק נקמה... כי הוא מרגיש את עושה את זה בשביל שהוא ירגיש... וכאשר את מתרחקת, כי את פשוט מתרחקת... הנקמה כבר לא חשובה.

mika tal

New member
ההתרחקות היא לא רק כדי

שהוא ישים לב. ההתרחקות היא בעצם בשביל עצמי...מבינה??

magenta73

New member
אני מבינה

יותר מידי מבינה. וותרי על הנקמות. תחיי ותהיי בשביל עצמך.

lironbi

New member
הנקמה נורא משחררת..לא?

הלוואי והיה לי אומץ להתנקם...רק באחד במישהו אחד בלבד. הוא בגד בי. וזה כאב. כל כך כאב שלא יכולתי ללכת. אני רוצה להתנקם. לשכב עם החבר שלו. ואז הוא ירגיש. הוא ירגיש כמה זה כואב, כל כך כואב עד שאי אפשר ללכת.

magenta73

New member
אז זהו...

שלאו דווקא. אם את רוצה את החבר שלו בזכות עצמו, סבבה. אם את רוצה לשכב איתו רק בשביל שההוא "ירגיש" משהו. אל. אולי הוא ירגיש שזה כואב. ואולי הוא יחשוב שאת ילדה קטנה שמחפשת להכאיב וזה בעצם לא יזיז לו... את לא יכולה לגעת. תעשי LET GO תחיי את החיים בשבילך. ורק בשבילך.

mika tal

New member
מתוקה! רק החבר שלו יכאב ,וזה נורא..

תחיי בשביל עצמך.. חאלאס נקמות שהורסות לך את הקארמה.... סופ"ש שקט שלווה, ורוגע לכולנו... אוהבת מיקה .

the match maker

New member
מה זה?!!?

מה זה?!!? אם יש דבר אחד שאני שונא, זה משחקים. מה זה נקמה מתוקה, לא מתוקה, חריפה, לא חריפה??!? יאללה. אם משהו פגע בך, תלכי ותגידי לו את זה, ואם הוא חשוב לך עד כדי כך שאת מבזבזת עליו זמן בלשחק משחקים כאלה, כדאי מאוד שתעשו שולם יפה והכל יהיה בסדר.כל ההתרחקויות האלה לא עושות שום דבר. בואו נהיה אנשים בוגרים, וניישר הדורים עם אלה שפוגעים בנו. ואם הוא עשה לך כ"כ רע שאין מצב לגשר על ההדורים, אז תעיפי אותו לאלף עזאזלים ואל תחשבי על נקמה, כי זה בזבוז זמן לבן אדם שעשה לך משהו כזה. לפי דעתי לא רק שהוא לא שווה נקמה, אלא גם לא שווה יריקה.

ebony

New member
אני לא מאמינה בנקמות

חבל על האנרגיה וחוץ מזה יצר הנקמה בעיניי זה אחד היצריים האנושיים השלילים ביותר שקיימים... אני מעדיפה להמשיך הלאה

למעלה