בוקר טוב לכולם

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifבוקר טוב לכולם

ביתי שירה ןמשפחתה המהממת נחתו אתמול ליפנות ערב. ההתרגשות היתה גדולה. בעיקר הפגישה עם שלמה. לאחר כמה דקות של הסברים ודיבורים- הוא נתן חיוך גדול והחל למלמל הברות וניכר היה ששמח מאוד. כעבור כחצי שעה, בעוד שירה מחבקת אותו ואומרת לו מילות אהבה באוזן- החלו זולגות דמעות מעיניו. זה היה מכמיש לב. אז מי אמר שהם לא מבינים. הם מבינים אבל לאט וחלקי, אבל הרגש תמיד קיים. היום בצהריים כל ילדי מוזמנים עם כל המשפחות לארוחת צהריים. נא לא לידאוג בישלתי במשך השבוע יום יום כך שהיום סיימתי כבר בשעה 900 כולל עזרה בטיפול בשלמה. אז שיהיה יום טוב וסוף שבוע נחמד לכולם. ביי אסתר

נילי41

New member
../images/Emo20.gif הי אסתר ../images/Emo23.gif

ברכות להגעתה של שירה בתך ונכדיך לביקור. אני בטוחה שההתרגשות גדולה מאוד. מה שמרגש יותר זה התגובה של שלמה... אני זוכרת שהביקור הקודם של שירה היה בדיוק כאשר שלמה התאשפז, זה היה בזמן הברית של התאומים אם זכרוני אינו מטעני ושירה הגיעה גם אז ומצבו של שלמה התדרדר מאוד בעקבות הסכרת הסמויה ונאלצתם לאשפז אותו אז לתקופה ארוכה. אני בטוחה שבשביל שירה זו התרגשות גדולה ובוודאי ובוודאי שבשבילך. ככה זה כשגם שמחה וגם עצב, מתערבבים להם ביחד. מאחלת לכם סוף שבוע נחמד ושמח עם כל המשפחה המאוחדת. שנשמע רק בשורות טובות, שבת שלום

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifנילי, אני נדהמת מהזכרון

איך את זוכרת את הבקור הקודם של שירה שהיה בתגובה להתמוטטות של שלמה !!! את באמת מיוחדת במינך, והולם אותך הצבע האדום. ! שירה אמרה ששלמה נראה מצוין היום. וספרה שנסעה אז בלב כבד, עד כדי כך חששה שמא לא תיראה יותר את אבא . כך שהוקל לה מעט. אחה"צ חתני בעלה של שירה עזר לי להוריד את שלומה מהמיטה, הוא בחור מאוד משפחתי. ובערב עזר בני ירון. ומחר כרגיל בכל סוף שבוע מסייעת לי מיכל המסורה כל כך. מה אומר ומה אדבר , היה נפלא משעה 1200 החלה החגיגה ורק עכשו הלכו, היה כל כך נעים ביחד, צחוקים והשתוללויות של 10 נכדים- אין כמו המוזיקה הזאת בעיני, שרק ניהיה בריאים כפי שאומרת תמיד אריאלה המקורית. הרוגה מעייפות אך מרוצה עד הגג, מחבקת את כולכם, ולילה טוב ו מ ש ע מ ם לכל המטפלים ומנוחה לחולים. ביי שבת שלום

למעלה