גאגא סטייל - מראה 4!

Nens333

New member
../images/Emo68.gif גאגא סטייל - מראה 4! ../images/Emo68.gif

לאחר הפסקה קצרה של שבוע הפינה ממשיכה כרגיל, אז לא לדאוג, אני פה
השבוע יש לי ידיעה מרעישה שתזעזע את עולמכם! |תופים| (כ*עמק למה אין אייקון של תופים???) החלטתי לבדוק בסימס 3 את הקוד שפותח בגדים, תסרוקות, איפור ושאר דברים ולראות אם יש שם דברים שיעזרו לי ליצור את הפינה. אז כן, יש שם הרבה דברים שעוזרים כמו איפור חדש ובגדים שונים. השבוע דווקא לא היה לי צורך להשתמש בדברים החדשים מהקוד הזה, אבל אני בטוח שבעתיד אני אשתמש בהם. והיום בפינתנו דלת התקציב ורבת ההשקעה המראה שביקשה המנהלת שלנו בפעם הקודמת! ווהוווווווווו!!! המראה הוא מראה הבנדנה / דגל אמריקה מהקליפ לשיר טלפון (כן כן, פעמיים ברצף בפינה מראה מאותו המקור, אז מה?!?
). הבגדים לא יצאו בול, בגלל שבקליפ היא לובשת תחתונים וחזיה ובסימס 3 לעומת זאת תחתונים וחזייה ניתן ללבוש בלי נעליים. אז עשיתי מה שיכולתי כדי שזה יהיה דומה כמה שיותר. וכרגיל תשפילו, תהללו, תקללו ותשבחו את התוצאה, העיקר שנשמע את דעתכם! וכמובן שאם רוצים בשבוע הבא לראות את המראה הגאגאי האהוב עליכם (אתם: כןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!) אז נא להשאיר פה בקשות והצעות למראה שיוצג בפעם הבאה...! ועכשיו, לא נמתח אותכם יותר (לא, לא קוראים לי צביקה הדר), התוצאות:

Nens333

New member
כן... זה כמעט הדבר היחיד שהיה חשוף כמו חזייה.

אם הייתי רוצה לשים לה חזייה אז היא הייתה צריכה ללבוש את זה כפיג'מה, ובקטגוריה של פיג'מות אין נעליים וכפפות ועוד דברים, אז העדפתי כבר ככה. לא נורא, בשביל זה זה מאתגר אותי... אני מנסה ליצור יש מכלום, לפתח את החשיבה!

limors2

Active member
נחמד../images/Emo6.gif

ותודה על המימוש המהיר לבקשת התלבושת שלי!

Nens333

New member
בשמחה...! אני פה בשבילכם ../images/Emo189.gif ../images/Emo3.gif

זה בדרך כלל יהיה ככה, שהבקשה תמולא כבר בפינה הבאה בכל פעם. אלא אם יש לי בעיה קשה ליצור את המראה המסוים, אז אולי הבקשה תידחה

Nens333

New member
תודה!

אני מתכוון לקוד unlockoutfites on \ off. הוא פשוט פותח תלבושות של כל העבודות של הסימס עם כל הציוד שלהם, מראות ואיפורים מיוחדים כמו אחרי שהסימס נשרפים (יש להם כזה כתם שחור כל כל הפנים, וזה מתווסף לאיפור בעזרת הקוד), ותסרוקות ואיפור שרק במקרה יכולים להיות לסימס (תלבושות שנוספות בגלל מסע בזמן, בגלל מייקאובר וכו'). הרבה דברים נפתחים לי בקוד כחלק מהרחבת האמבישיונס (מכונת זמן ומייקאובר אפשריים רק בהרחבה הזו). מקווה שהייתי ברור ולא סבכתי אותך
תודה רבה על ההצעה למראה! הוא נורא ייחודי בעיניי... הדפס נמרי סגול צמוד ופלסטי... נורא סקסי לא?
אם יהיו עוד הצעות לפעם הבאה אז לא יודע, תעשו הצבעות
באיזה תלבושת אתם תומכים. אם לא, המראה הזה יבוא בחשבון לפעם הבאה

Nens333

New member
לא הכרת את הקוד הזה? אני תמיד שמח לחדש!

נסי אותו, זה שווה ביותר. אבל אם אין לך שום הרחבה הוא רק יפתח לך את התלבושות, התסרוקות, האיפור ושאר החפצים המיוחדים שנכללים רק במשחק הבסיס. סתם לדוגמה - אם בהרחבת האמבשיונס יש את האפשרות להפוך למעצב אופנה, אז נפתחת האפשרות לעשות לסימס אחרים מייקאוברים. בעבודה הזו יש אפשרות לעשות בכוונה "מייקאובר רע" לסימס, שבו אשחקן לא שולט. במייקאובר הרע יכול לצאת ליפסטיק מרוח על כל הפרצוף או שיער חצי גזור... אז האפשרויות האלה נפתחות לאחר שמפעילים את הקוד. כמובן שאם את הרחבת האמבישיונס, ועושים את הקוד, אותו ליפסטיק מרוח ושיער חצי גזור לא יפתחו, כי הם בכלל לא קיימים במשחק. אותו הדבר לגבי תלבושות מיוחדות לעבודות - ברגיל אי אפשר ללבוש חליפה של (סתם דוגמה) מדען אלא אם מגיעים לרמה מסוימת של מדענות בעבודה. אם עושים את הקוד, יהיה אפשר להלביש את הסים באותה חליפה גם אם הוא לא מדען. זהו

Coralulu182

New member
ניסיתי את זה עכשיו, זה הדבר הכי שווה בעולם

אבל חלק מהתלבושות אין לי מושג מאיפה הן צצו, ויש לי את חבילת הבסיס:| תודה!!

Nens333

New member
כן, זה ממש מוסיף למשחק ולאפשרויות.

כל מה שתראי שם לא הגיע סתם, הכל חייב להיות קשור למשחק ולהופיע איכשהו מתישהו. נגיד יש לך שם חליפה עם עניבה וצווארון לנשים ואין לך מושג מה זה, זה יכול להיות התלבושת של הרמה הכי גבוהה בעבודת העסקים או משהו... או המייקאפ שמכסה את כל הפנים, זה מה שאמור לקרות להם אחרי שהם נשרפים או מתחשמלים. בקיור, לכל דבר חדש שהופיע יש הסבר ואיכשהו היה אפשר להשיג אותו גם בלי הקוד.

limors2

Active member
מפעילים את הקוד הזה כמו הקוד של הכסף?

[שאני לא משתמשת בו יותר
למדתי לאהוב להתחיל עניה מרודה ולאט לאט לצבור טונות של כסף ולקנות שטויות] אני אשתדל לזכור לפעם הבאה שאני אשחק, מי יודע מתי זה יהיה!

למעלה