גם אני רוצה לקנות אישה

MARMELAD

New member
../images/Emo68.gif גם אני רוצה לקנות אישה

למה לא? פשוט מאוד, קונים אישה באינטרנט.. כמה נוח! תגידו שזה לא משתלם. אתה נכנס לאתר, מעיין להנאתך בקטלוג, נוסע לאוקראינה וצ´יק צ´ק הרי לך עקרת בית שתטפל בך, תבשל לך, תכבס לך, תנקה לך, תזדיין איתך, והכל בלי אף תלונה. אחח, שנות האלפיים.. איזה יופי שאפשר לעשות כזה דבר. תודה, אלוהים, תודה, ביל גייטס. בעצם, אפשר לשכלל את זה. למה שלא נקנה איזה הומו אוקראיני? גם טוב - יותר טוב. כל מה שצריך זה לספק לו בית. הוא כבר יעשה הכל, ישמש כנער שליחויות, סבל, שיפוצניק, וכמובן נער ליווי א´ א´. כמה נוח! בעצם, למה לקנות הומו אוקראיני? אפשר לקנות סטרייט... מה הם לא יעשו כדי לברוח משם. יאללה, לאינטרנט. נציע קצת כסף, נקנה איזה גבר סטרייט שרירי ומסוקס, אחחח, איזה כיף. ובלי להתאמץ. לא צריך לחזר אחריו, לא צריך להתאמץ. הרי הוא יעשה הכל כדי לחיות חיים נורמליים! יאללה, מי פותח אתר לקניית אוקראינים? דרך אגב, אם האוקראינים לא ירצו, תמיד אפשר לפנות למדינה יותר ענייה, יותר מסכנה, יותר עלובה. בני זוג פוטנציאלים יש בשפע. איזה כיף שיש לנו עולם שלישי. תסלחו לי. התוכנית שראיתי בערוץ 2 - הרגיזה אותי כל כך. איזו בושה. אנשים אשכרה קונים נשים, ועוד מקטלוג! איך התדרדר העולם למצב כזה? "היו שם בנות מדהימות, דוגמניות, אבל אני עוד מעט בן 50, מי תישאר איתי, בגלל זה בחרתי משהו לא יפה, גוף לא מדהים, חמודה, לא יפה"

למעלה