האשה האידיאלית

Sefy

New member
רגע רגע! להמתין עם זה! ../images/Emo12.gif

עוד לא ראינו את סקארלט בסטריפטיז נועז!!! והרוב ביקש!!!

חומד, אני שאלתי מה הייתם רוצים

לראות יותר בפורום רק כדי לדעת מה לחסוך מכם
דיקטטורית או לא?

Sefy

New member
נוכלת מדרגה ראשונה! ../images/Emo12.gif

זפתה בישבן תקבלי!
אוף! ואני כבר קיוויתי לקנות פופקורן וקולה

מה זה החרטה הזה? ../images/Emo8.gif

והכוונה שלי היא לשאלה, במידה והיא רצינית. אישה אידאלית? נראה לי שאף אחת. הרי שאם השאלה שקולה ל"את מי היית לוקח לבת זוג?", הרי ברור לי שהפרטים המצורפים לא מעידים על נשים אלה בזוגיות בכלל, ואיתי בפרט, ואני בטח לא אבחר מישהי על סמך הרקורד הציבורי שלה. עם כל הכבוד שאני רוחש לנשים הללו, ויש כבוד, ועם כל זה שאין לי בעייה באשת קריירה לצידי, הרי שבדרך כלל החיים הציבוריים הפריעו לחיים הפרטיים שלהן, ואני אדם פשוט, מחפש את האושר שלי בדלת אמותי (טוב לא בדיוק דלת אמותי
, אבל הכוונה ברורה), ולכן לא מושך אותי הרקורד שלהן. אבל פרט להנ"ל, לא היתה מזיקה לי איזה מרלין מונרו בסביבה
. גבר או לא גבר?

אממממממ

מה זה אומרת 'אם היא רצינית?' סקר האשה האידיאלית אינו סקר [כמה טיפוסי לגברים
] 'מי היית רוצה לצידך?' כלל וכלל. הסקר הוא קודם כל בשביל הכיף שלי [
] ומעבר לזה למען הרחבת הידע הכללי [שלי ושלכם], ואחרון חביב - השאלה עצמה של הסקר היא מי היא האשה שעשתה הכי הרבה, שתרמה הכי הרבה וכו'. משהו כמו 'אנשי השנה'...

טוב אז טעיתי

So shoot me
If you want to shoot, shoot, don't talk בשביל הכיף שלך --> אגואיסטית. בשביל הידע שלנו?
(לא תומר, אני לא מלקק........הפעם) כן בטח, "אשת השנה". לבחור בין מרילין מונרו לאחרות? זו תחבולה נשית...את רוצה לגרום למריבה בין החלק החושב שלנו לחלק עם התאים האפורים.

אגואיסטית? ../images/Emo12.gif

טוב, נו, אני חייבת לשמור על המוניטין
מרילין מונרו יכולה להתחבר גם לחלקים החושבים...

נשמה טובה את

ומרילין היא הבחירה שלי, לא בגלל החלק החושב (טוב נו...גם בגללו
), אלא בגלל שהיא המפורסמת ורבת ההשפעה מכולן, מה לעשות, הרבה אנשים רוצים לחשוב
, וסקס הוא מקדם מכירות מצוין.

ג'ניס ג'ופלין [1947-1970]

מיקום + תפקיד – זמרת בלוז אמריקאית. שושלת – נולדה בעיירה פורט ארת'ור בטקסס לבית שמרני-בורגני. טעויות – נפילה לסמים. מוות – נמצאה ללא רוח חיים כתוצאה ממנת יתר של הרואין. השפעה על ההיסטוריה – הנציחה את מעמדה כמייצגת המיתוס 'סקס, סמים ורוקנרול'. השפיעה על אמנים רבים אחריה.

אורזמן

New member
../images/Emo45.gif

ג'ניס ג'ופלין אדם מיוחד עם מוזיקה שקשה לשכוח היחידה מבין המועמדות כרגע.....

מרילין מונרו [1926-1962]

שם – נורמה ג'ין מורטנסון/ בייקר. מיקום + תפקיד – שחקנית קולנוע אמריקאית. אהבות – נישאה והתגרשה שלוש פעמים. בעלה השני היה כוכב הבייסבול ג'ו דימאג'יו. בעלה השלישי היה המחזאי ארתור מילר. טקטיקה – החלה דרכה כדוגמנית עירום, אח"כ הופיעה בתפקידים קטנים בסרטים שהצלחתם העלו אותה לדרגת סמל מין. מוות – נמצאה בביתה ללא רוח חיים. מותה מקושר לרומן שניהלה עם הנשיא דאז – ג'ון פ. קנדי. השפעתה על ההיסטוריה – סמל לנשיות סקסית ופורצת נורמות.

שרה אהרונסון [1890-1917]

מיקום + תפקיד – חברת ארגון המחתרת ניל"י. שושלת – ילידת זכרון יעקב. בת למשפחת חקלאים. אחותו של המדען אהרון אהרונסון. אהבות – נישאה בגיל צעיר. טקטיקה – השגת והעברת מידע מודיעיני לבריטים בתקופת המלחמה. מוות – לאחר שנחשפה, נלקחה שבי העותמאני, שם עונתה במשך ארבע ימים. לבסוף ירתה בעצמה ונפטרה מפצעיה כעבור שלושה ימים. השפעה על ההיסטוריה – ספרה של דבורה עומר 'שרה גיברות ניל"י'. והפכה לחלק מאתוס הגבורה הציוני.

למעלה