הדוגמניות-פרק 5

גל גדות

New member
../images/Emo68.gif הדוגמניות-פרק 5 ../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

בשעה 21:00 ישודר הפרק של "הדוגמניות" בערוץ 10. כול מה שקשור לפרק לכאן
היום ב-9:00 ישודר הפרק ה-4 של הדוגמניות. המתמודדות שנותרו: אלה מושקאוצן. ליליאנה סוטניקוב. לימור אליהו. נטלי דדון. סשה טפטיקוב. צליל סלע. קארין כהן. קטיה גור. ריטה אוס. צפייה נעימה

גל גדות

New member
XDDDD טעות שלי.../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif../images/Emo148.gif

העתקתי משחר את המועמדות של הפרק, והורדתי את אנסטסיה. אז אל תשימו לב ל:"היום ב-9:00 ישודר הפרק ה-4 של הדוגמניות". זה לא עדכני

גל גדות

New member
רק לא ריטה ../images/Emo10.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

אגב,שיפצתי חתימה.

NP16

New member
רק אני חושב שזה עונה ממש גרועה?

אני חושב שכל אחת מהגמר של העונה הראשונה,והשנייה וגם סתם בנות שהיו נניח שרון ומישל מעונה 2 כופלות כל אחת ואחת מהבחורות האלה. וזה לא ששרון ומישל בכזאת רמה...... בקיצר הדעה של עמרי על עונה 7 של אמריקה זה בערך,לא זה בדיוק מה שאני חושב על העונה הזאת של הדוגמניות
וקארין ממש קופי של אילנית לוי.אבל ממש

Black Jane

New member
../images/Emo45.gifאני איתך. העונה פשוט מפוספסת...

היא מתגמדת לעומת שתי העונות הקודמות. פייר, אני מאוכזרת

גל גדות

New member
בדיוק ../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

עונה די רעה, למרות שלא ראיתי את 1 אז אני לא יודעת אם הכי רעה
2 הייתה טובה :]

sapirush001

New member
גם אני לא ממש אוהבת את העונה הזאת

העונות הקודמות היו טובות וחבל שלא ראית את עונה 1 לדעתי היא הייתה ממש טובה

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאלללההההההההה

טובב אםםם היווו מעיפיייייםםם אתתת האלוהייייייייייייתתת קאריןןןן לאא יודעעעע מההה הייתיי עושההההה ועודד אחרההה הזוועההההה שללל אתמווווווווווווללל מקשוררררר הכבאיםםםםםםםםםםםם שמעע יששששראללללללל?? כפרעללללללללקארייןן המושלממתתת חחח באמתתת זוועהה ללבוששש תגועעלל לשלל הכבאיםםםםםם@@@ היאאא היתההההההה כללל כךךך יפיוווווווווווווווווווופפפפפפפפפפפפפפפפפפהההההההההההה בסיווםםםם ואיןןןןןן מצבב שהיווו שולחייםםם תיופיי הנדירררר הזההה לבייייייייייייייייייתתתתתתתתתת@@@ פניםםםם GORGOUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS אבללל הפרקק הזהה++שהייהה++מהה שיהיהה מניסגררררר?? שמעע ישראאטללל מראיםםם רקק מחלווותתת ופיגועייםםם ושרפוותתת חחחעע ונטללליי דומההה לOווO קיצרררררררררררר צלילללל יפיופהה וקאריייייייייןןן ה==זוכהההההההה@@

sapirush001

New member
דעתי על הפרק+( ספוייל)

קארין וצליל מעצבנות- במיוחד קארין וגם שתיהין היו פחות אהובות עליי בתצוגת האופנה קארין משתדלת יותר מידי וצליל הולכת כמו סוס ריטה היא פשוט מתוקה אמיתית אהבתי אותה עוד מהפרק הראשון חח איך היא צרחה על צליל טוב אבל קצת הגיע לה כי היא נורא מיתנאשת..! אלה ונטלי הייתה להן את ההליכה הכי טובה אומנם אהבתי גם את של קטיה..! בקשר לספויילר אני לא יודעת אם זה ממש ספויילר ובכלל אם זה אמיתי אבל יש מישהי שתמיד אומרת מי תודח והיא תמיד מודחת. היא פשוט אומרת שיש לב קרובת משפחה שהיא אחת מהמתמודדות והיא תמיד אומרת לה אז לפי דבריה המודחת הבאה היא קארין ואז ליליאנה

למעלה