היום ב-
אנשים

../images/Emo68.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo193.gif

ב-11:00 ע"וד פרי נבוטני יענה על שאלות הגולשים בנושא קבלת ויזה לחו"ל. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו בפורום לומדים בחו"ל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=711&msgid=70959354
הערב ב-17:30 הלגה רקאנטי ,קוסמטיקאית פרא רפואית תתארח לייב בבלוג TV ותענה לשאלות הגולשים בנושאי כתמים בעור, קמטים, אנטי אייג´ינג, שחורים, אקנה, טיפול בעור יבש בחורף וכו'. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו בפורום יופי וטיפוח אישי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=591&msgid=71000636

הוד11

New member
עוד מעט טקס פרסי עמ"י 2005

וזה הזמן לסכם את השנה במוזיקה העברית השנה. איך אתם מסכמים את השנה של המוזיקה העברית? טובה?, רקובה? לדעתי הייתה שנה מאוד טובה אם הרבה אמנים חדשים שפרצו כמו מירי מסיקה מטרופולין ובית הבובות. הרבה השנה קנו דיסקים (יחסית לשנים קודמות) וזה אומר שיש מגמת עלייה ברמת האהדה של הציבור למוסיקה בארץ מבחינת טיפקס הייתה שנה בינונית מאוד. האלבום של קובי לא התרומם והסינגל סופשבוע מסיבה נכשל בגדול. נקווה שהשנה הבאה בה ייצא רדיו\מוסיקה\עברית תיהיה השנה שתחזיר את טיפקס למרכז הבמה. 2006 אמורה ליהיות שנה משובחת לאמני לבנטיני המעטים. נקווה שכך

קנו הרבה דיסקים??? אולי בארץ

בארה"ב, המכירות צנחו בצורה דרסטית. בשנת 2000, האלבום הנמכר ביותר בארה"ב (של Nsync אם אני לא טועה) מכר קרוב ל10 מיליון עותקים והשנה, האלבום הנמכר ביותר (של מאריה קארי) מכר רק 5 מיליון. האלבום מספר 6 בדירוג של ההכי נמכרים לשנת 2000 מכר רק 5 מיליון. היום מלא אנשים מורידים מוזיקה (בצורה חוקית או שלא) ומקשיבים למוזיקה בנגני MP3 או ב-iPod. בקיצר, תעשיית הדיסקים צונחת. מצד שני, עדיין עושים מוזיקה מעולה שלא קשורה למכירות. השנה קיבלנו מאמריקה אלבומים מצוינים מבית היוצר של Kanye West, John Legend, Gorillaz, Gwan Stefani, Missy Elliott, Demian Marley, Mariah Carey ועוד... בסצינה הישראלית קיבלנו השנה את הפרוייקט של עידן רייכל, , קוואמי דה לה פוקס, בית הבובות, מטרופולין, מירי מסיקה, שירי מימון, שי 360 ועוד (רק חבל שאחוז נרחב מהישראלים מעדיפים להוריד מוזיקה בקאזה במקום לקנות ת'דיסק או להוריד בצורה חוקית)... לסיכום, השנה היתה נחמדה מאוד אבל גם מאכזבת מאוד. הציון שלי לשנת 2005: 5 וחצי מתוך 10 נקווה ששנה הבאה תהיה יותר שווה (טיפקס חדש והדג נחש חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

תראה אני לא חושבת שיש הרבה מה

לעשות עם צריבה קאזה איך שלא נאמר את זה, הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לשנות את עצמך, ועם אתה לא צורב מוריד או כול דבר אחר זה כבר בסדר, מחר יהיה עוד אחד ועוד אחד עד שבסוף כולם יבינו, ובסוף יבינו אנשים שזו הפרנסה של היוצרים שאנחנו כול כך אוהבים, ולפחות ניתן כבוד ליצירות שלהם. תסכים איתי ברגע שאני לא מכבד את עצמי, אני גם לא אכבד אף אחד ולמה אני אומרת את זה, כי אם כול ילד וילד, איש ואיש היו היוצרים הזמרים האלה, הם לא היו רוצים שיגנבו לאותו בן אדם את היצירה שהוא ישקע בה את נשמתו. טוב אבל חדל קשקשת ברשת, (חח) נתת ציונים לשנה שהייתה, אז מבחנתי הם קיבלו 10 מתוך 10 ואתה יודע למה,,,,, כי כול יצירה מכינה אותך ליצירה הבאה, ומה זאת אומרת מיצירה ליצירה אתה מתפתח, אז כול יצירה שנוצרה היא 10 כי היא מכינה את היצירה ליצירה מושלמת בסופו של דבר. לילה מדהים
יאללה ביי

למעלה