היום ב-
אנשים

../images/Emo68.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo193.gif

ב-11:00 ע"וד פרי נבוטני יענה על שאלות הגולשים בנושא קבלת ויזה לחו"ל. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו בפורום לומדים בחו"ל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=711&msgid=70959354
הערב ב-17:30 הלגה רקאנטי ,קוסמטיקאית פרא רפואית תתארח לייב בבלוג TV ותענה לשאלות הגולשים בנושאי כתמים בעור, קמטים, אנטי אייג´ינג, שחורים, אקנה, טיפול בעור יבש בחורף וכו'. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו בפורום יופי וטיפוח אישי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=591&msgid=71000636

inbal287

New member
../images/Emo207.gif עוד שאלון ממש חמודי../images/Emo9.gif

נגנב מפורום "חברים" [
] ציינו 5 דברים שיש לכם ציינו 5 דברים שאין לכם ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם לא רוצים אותם ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים אותם ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים אותם ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים ציינו 5 פירות אהובים ציינו 5 צבעים אהובים ציינו 5 פירות שנואים ציינו 5 צבעים שנואים ציינו 5 מאכלים שנואים ציינו 5 מאכלים אהובים ציינו 5 סרטים יפים ציינו 5 סרטים משעממים ציינו 5 סרטים שבא לכם לראות ציינו 5 פירות שאפפעם לא טעמתם ציינו 5 אתרים מומלצים ציינו 5 אתרים לא מומלצים ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים ציינו 5 תוויות, טיפוסים (ילד טוב ירושלים, פאנקיסט, לדוגמא...) ציינו 5 ידידים טובים ציינו 5 ידידות טובות ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים ציינו 5 הערצות שלכם ציינו 5 כוכבים שווים ציינו 5 כוכבים גרועים ציינו 5 מקצועות אהובים ציינו 5 מקצועות שנואים ציינו 5 שמות שהיו מתאימים לספרים ציינו 5 טעמי גלידה ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה ציינו 5 דברים מזיקים ציינו 5 דברים יעילים ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם ציינו 5 דברים באקראי ציינו 5 דברים שהיו מתאימים לאות פ' במשחק "ארץ עיר" כל נושא... הידעתם
הצלחתם לציין 200 דברים (אם כמובן עניתם על כל התשובות)! ריספקט

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif שלי../images/Emo9.gif

ציינו 5 דברים שיש לכם חה"ט, דיסקים, MP3, נעלי עקב, בלגן בחדר ציינו 5 דברים שאין לכם חיים, זמן, כוח, עצבים, שפיות ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם לא רוצים אותם שפיות, נורמליות, קרם ידיים בתיק [עזבו, כנראה קטע קשה של הבנות בשכבה שלי
], רשיון, בגד ורוד ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים אותם ת.ז [אני עצלנית ועוד לא הוצאתי], סדר בחדר, משפחה נורמלית, מגמת מוסיקה, כוח רצון ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים אותם לימודים, חברות מעצבנות, תרופות, יותר מדי מחשבות שמסיחות את הדעת ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם הפורום
, עינב, MP3, אמא מושי, כישרון שירה
ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים מתמטיקה
, פוזרים, ווסטלייף, להיות חולה, קיץ ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים מוזיקה, עינבי, החתולה, הבלוג, סבאסבתא ושאר המשפחה ציינו 5 פירות אהובים תות, קיווי, קלמטינה, בננה, אפרסק ציינו 5 צבעים אהובים כתום,שחור,תכלת,בורדו,ירוק ציינו 5 פירות שנואים תמר... אממ זהו ליודעת ציינו 5 צבעים שנואים ורוד :$ ציינו 5 מאכלים שנואים בשר, חצילים, דגים, מילקי, קרמבו ציינו 5 מאכלים אהובים תפו"א, ספגטי, פשטידת תירס, סלטים, קדה [או איך שלא רושמים את זה :$] ציינו 5 סרטים יפים רקוויאם לחלום, למצוא את ארץ לעולם לא, אמריקה X, חלון סודי, דומינו כשהמין היפה שובת ציינו 5 סרטים משעממים כל מלחמת הכוכבים :$ ציינו 5 סרטים שבא לכם לראות הר אממ משו החדש הזה, רקוויאם, שרק, 5 ילדות יפות, והDVD של HIM
ציינו 5 פירות שאפפעם לא טעמתם קוקוס.... ליודעת :$ ציינו 5 אתרים מומלצים תפוז, תפוז פורומים, תפוז בלוגים, תפוז קומונות, תפוז אלבומים...
|מכורה| ציינו 5 אתרים לא מומלצים וואלה. במיוחד המייל שלהם ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה קרדיגן ארוך ארוך שחור ומגניב, חצאית שחורה קצת גותית, מכנס קורדרוי מפוספס מתרחב, סווצ'רט של בליינד, מכנס מתרחב חצי כתום חצי כחול ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה למה שיהיו לי כאלה?
ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם כלמיני כאלה מוולוט וכו' ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים צמודים מדי/ ורודים מדי/ חשופים בצורה מגעילה/ נפוצים מדי/ מותגים ציינו 5 תוויות, טיפוסים (ילד טוב ירושלים, פאנקיסט, לדוגמא...) פריקית, בלאקרית [
], שאנטי, 60יז גירל, מוזרה ציינו 5 ידידים טובים גיא, נדב, ערן, אייל, בן ציינו 5 ידידות טובות עינב, בתאל, ויקה, תרצה, נועה ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים עדי :$, עומר :$, עוד עומר :$, לרה, שלומי ציינו 5 הערצות שלכם אני לא מעריצה, אני מעריכה
ציינו 5 כוכבים שווים וילה, ג'וני דפ, דאנקן ג'יימס, צ'אד מייקל מאריי, ג'ארד ליטו ציינו 5 כוכבים גרועים בריטני, גיים בויז, הילארי דאף :$, ווסטלייף, רוני סופרסטאר ציינו 5 מקצועות אהובים היסטוריה, אנגלית, ספרות מורחבת, אמנות, צילום ציינו 5 מקצועות שנואים לשון, מתמטיקה וזהו :$ ציינו 5 שמות שהיו מתאימים לספרים
ציינו 5 טעמי גלידה וניל עם עוגיות
, שוקולד, תות, סורבה, מנגו ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה מוזיקה
, תפוז
, לימודים, ספרים, אמנות ציינו 5 דברים מזיקים סיגריות, בריטני/רוני/גיים בויז, הבגדים של שנות ה80
, תוכניות ריאלטי, 1438 ציינו 5 דברים יעילים תפוז, מוזיקה, בי"ס, שוקולד, מסטיקים ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם ליצנים, חושך, גבהים, מקומות סגורים קטנים וחשוכים [כן אני קלסטרופובית], בלונים ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם מוזיקה
, בי"ס, דעות שונות של אנשים... ליודעת :$ ציינו 5 דברים באקראי שוקולד, איף, עבודה, פוסט, שרשור ציינו 5 דברים שהיו מתאימים לאות פ' במשחק "ארץ עיר" כל נושא... פרימדונה [מקצוע
], פרח [צומח
],
[חי
], פינלנד
[ארץ, סגידה, שלמות], פורום [עיר
] זה היה כייפ

milkshakit

New member
שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo189.gif

קודם כל אני ממש שמחה כי סיימתי ת'עבודה (יום ראשון שלי
) ב9 במקום ב12
והיה לי ממש כיף
ועכשיו לשאלון: ציינו 5 דברים שיש לכם - עבודה, פלאפון, פוסטר של וילה [
], אמא מדהימה, ז'קט מדהים. ציינו 5 דברים שאין לכם - אהבה [
], כסף [
], מחוך, שרשרת הארטגרם, ואת הדיסק דארק לייט. ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם לא רוצים אותם - ג'ינס של מותג כלשהו... בגד מפרווה, ולא עולים לי עוד דברים. ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים אותם - חיית מחמד כלשהי, שרשרת הארטגרם, עיפרון שחור שיחזיק מעמד, דארק לייט, דרכון. ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים אותם - לא יכולה לחשוב על שום דבר, אני רוצה הכל
ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם - הדיסקים של HIM
, המגפיים האחרונות שקניתי, הבגדים האחרונים שקניתי..ממ ואין עוד נראה לי. ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים - סנובים, מציקנים, מטרידנים, ערסים, פרחות. ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים - HIM, אמא שלי, הדיסקמן שלי, ירקות, נס קפה. ציינו 5 פירות אהובים - תפוז, תפוח, קיווי, תות, בננה ציינו 5 צבעים אהובים - כחול, סגול, אדום, לבן, שחור ציינו 5 פירות שנואים - קלמנטינה.. וזהו נראה לי. ציינו 5 צבעים שנואים - כתום, ירוק, צהוב, אפור וזהו. ציינו 5 מאכלים שנואים - סושי, גפילטעפיש
, סרדינים, סטייק (לא ממש נקרא מאכלים אבל לא עלה לי עוד משהו בראש). ציינו 5 מאכלים אהובים - מרק ירקות, קציצות עם תפוחי אדמה, סלט ירקות, דגים, מרק גזר. ציינו 5 סרטים יפים - העורב, ריאיון עם ערפד, איש מת מהלך, הרדוף לבן, המספריים של אדוארד. ציינו 5 סרטים משעממים - לא עולה לי משהו בראש. ציינו 5 סרטים שבא לכם לראות - הטינה, הכפר, מלחמת העולמות, מים אפלים, יעד סופי 3 ציינו 5 פירות שאפפעם לא טעמתם - אין כזו חיה נדמה לי :0 ציינו 5 אתרים מומלצים - אין לי עצבים
ציינו 5 אתרים לא מומלצים - כנ"ל. ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה - מכנס שחור, ז'קט ג'ינס, ג'ינס של פוקס, חצאית לבנה, חולצה קצרה שחורה עם כתב זהב. ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה - לא יודעת :$ ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם - שמלה שחורה, מחוך, חולצת רשת.. לא חושבת על עוד משהו. ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים - חצאית מיני,חולצת בטן, בגד משובץ, אוברול. ציינו 5 תוויות, טיפוסים (ילד טוב ירושלים, פאנקיסט, לדוגמא...) - אין לי מושג. ציינו 5 ידידים טובים - אין לי ממש ידידים. ציינו 5 ידידות טובות - ידידות? חח.. ממ בתאל, אורטל, שרון, סיון, מורן. ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים - מיכל, מורן קצת, סיון גם קצת, נטלי, אתי. ציינו 5 הערצות שלכם - HIM, דפש מוד, ג'וני דפ ממ ולא נראה לי שיש עוד. ציינו 5 כוכבים שווים - מבחינת הכישרון: ממ ג'וני דפ, וילה ואלו
, סטיבן טיילר, ויגו מורטינסן (משהו כזה
), שון פן. ציינו 5 כוכבים גרועים - לא יודעת
ציינו 5 מקצועות אהובים - אנגלית, היסטוריה, תנ"ך, לשון ולא זוכרת עוד מה. ציינו 5 מקצועות שנואים - מתמטיקה, ספורט, פיזיקה, מדעים ציינו 5 שמות שהיו מתאימים לספרים - לא יודעת
ציינו 5 טעמי גלידה - שוקו, וניל, בננה, פיסטוק, תות ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה - עישון\שתיית אלכוהול, מוזיקה, סרטים, משפחה, חברים. ציינו 5 דברים מזיקים - סמים, אלכוהול, סיגריות, אקונומיקה, ולא יודעת עוד מה. ציינו 5 דברים יעילים - שירותים, אוזניות, נגן MP3, צורב, כיסא נוח. ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם - חרקים מפחידים, רוחות רפאים, סוטי מין, פדופילים, אונס. ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם - לא יודעת. ציינו 5 דברים באקראי - ?
ציינו 5 דברים שהיו מתאימים לאות פ' במשחק "ארץ עיר" כל נושא... אין לי עצבים
חח.. היה נחמד!

milkshakit

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo189.gif

אני מבולבלת. איך קוראים לשיר הזה, Sigillum Diaboli או Stigmata Diaboli ?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif Sigillum Diaboli

הרגת אותי - "Stigmata Diaboli"

milkshakit

New member
חח זה היה כתוב ../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif

גם היה כתוב באתרים אם אני לא טועה

למעלה