היום ב
אנשים

../images/Emo68.gif היום ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo199.gif

למכירה: תוצרת הארץ, מודל 82, שרמנטי, אינטליגנטי ובעל עיניים ירוקות. תמיד האמנתם שאתם יודעים בדיוק איך למכור את עצמכם? פורום מלחמת המינים מזמין אתכם להוכיח זאת ואולי לזכות בפרסים! כל הפרטים בפנים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=909&msgid=86967747
דרוש לוגו פורום לירז צ'רכי מחפש לוגו חדש. בואו לעצב לוגו ותוכלו לזכות בדיסק של לירז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1364&msgid=86848093
אתם מוזמנים להשתתף בחידון סוכות בפורום סינרגיה ולזכות בפרסים. לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1327&msgid=86784361
FLIX: תחרות הקליפ ללהקת בום פם נמשכת. זה הזמן שלכם להציע את הקליפ שלכם או לדרג את הקליפים המשתתפים. הזוכה לוקח הביתה 3000 ש"ח. בהצלחה! http://www.flix.co.il/BoomPam.asp

Tin Doll

New member
מחר אני נוסעת לצפון :)

עד יום רביעי. ככה ש.. אהיה במפגש. עשו חיים!

IפרנקI

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif ^^

היום ראיתי את יובל בדיזנגוף סנטר. חח אזיה מסומם |:

כתבתי את זה בהיידפארק ואני אכתוב גם

פה, ח-ל-א-ס די לדבר על "כמה מסוממים או כמה שיכורים הם" זה בעיה שלהם לא שלך "פרנק" זה החיים שלכם לא שלך!!!!! מה את\ה אמא שלהם שאת\ה מתעסק במה שהם מכניסים לעצמם? את\ה אוהב\ת את המוזיקה שלהם וזהו, אתה לא אחראי לחיים הפרטיים שלהם חלאס כמה אפשר? \:

לא אמרתי שאני חושבת שזה בכוונה רעה

אוך. אין לי בעיה שהיא מתרגשת שהיא ראתה את יובל.. "הוא היה כזה מסומם.." נהנהנהנבלהבלהבלהבלהבלה cut the bulsit זה כבר כלכך כלכך מעצבן...

IפרנקI

New member
../images/Emo41.gif אם זה כל כך מעצבן אותך אל תתיחס

וזהו. ולא התלהבתי שראיתי איתו..סתם רציתי לכתוב את זה. גם ככה הפורום שלכם חצי מת |: ואני נקבה. ואם יש לך בעייה או משהו איתי תשלח לי מסר..אני בטוחה שזה לא מעניין פה את ה"כולם". חג שמח.

נשמה זו בת לא בן..

והייתי אומרת משו בקשר ל"פורום המת שלנו", אבל אני לא רוצה להתחיל פה ריבים..

K i p

New member
אביק היא לא בן!!!

היא וופל שצריך לסגוד לו!!! אמ... והפורום שלנו לא חצי מת! הוא מת! וזה הקסם שבו... אנחנו הפורום הכי מנטריבוכעליסטי(מה זה בכלל? o_O) שקיים בתפוז... הפורום מת כי שייגעצ מתים... את בעצמך ראית איך יובל נראה מת... לא? אה כן... גם אני ראיתי את יובל שתוי... בכמה וכמה מצבים... אבל לא צריך להכריז על זה... זה נורמלי... את לא חושבת?
הלכתי לאכול הפי היפו! אבא קנה!!! XD ביי :)

IפרנקI

New member
../images/Emo41.gif טוב אז היא נקבה.

אני אביא לה שקל. ו"אביק הוופל" תקרא את ההודעה בלשון נקבה. ונסגור עניין. גם ככה שאני מנסה להיות בעמדה שלה..כן נכון זה מעצבן..אבל יאללה חפיף קליל..שכל אחד יגיד מה שבא לו..לא לכל דבר צריך להתייחס. גם אם היא תגיד את זה עוד 100,000 פעם זה לא ישנה את העבודה ואנשים ימשיכו להגיד שיובל נראה כמו מסומם,זו עובדה וזהו. ואזמה אם זה ענייני,צודקת,סבבה זה לא עינייני..אבל בכל זאת..ככה זה. ובתאבון. *אני יודעת ששרתי ל"Kip"-סלחו לי אני עדיין לא יודעת שמות. ^^

ססילייה

New member
את תרגעי מיד עם דיבורי הנקבות האלה!

רק לי מותר! סתם לא. אבל תרגיעי.מהר.תודה.
[כן נו אני בדיליי, מה קרה!?]

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif נא להירגע

חמודה הפורום שלנו לא מת ולא שום דבר, אני מבקשת ממך להירגע ומייד לפני שאת פותחת את הפה הענק שלך. אם הפורום הזה כ-ז-ה מת וכולם פה מתים אז את יכולה ללכת ועכשיו אני לא רוצה שתיהי פה
ואני מצטערת שאני כלבה אבל אפחד לא כותב לאביק הוופל שהיא נקבה!!!!!!!!!!! ואת לא תביאי לה שום שקל וגם אם תביאי לה יריקה תקבלי אולי ועל הזיין שלי שאני כותבת פה קללות וימחקו את ההודעה הזאת אח"כ. אני רוצה שתקראי את זה, ואם ימחקו אני אשלח לך במסר, כי את לא מתחצפת לוופל הסקסי שלי!!!!!1 ואיך את קוראת לאביק בלשון של זכר אם יש לך שם של בן בכינוי!!! ובואי בואי בואי למפגש ל12 נראה לך עד כמה הפורום הזה באמת מת יא חתיכית #%&$^))_&)#^@%!#%)^* אוהו נפלת פה על שתי שחורות!!!! מצאת לך
אחוות שחורות! עזבו שחורות אחוות גורות!!!!!
אלללה קיבוצניקים שמוצניקים שחורים שנראים אותו דבר!@@@@@!!!!!

IפרנקI

New member
../images/Emo41.gif אני הייתי דיי צינית בקטע של

השקל. ובקשר לנקבה..לא התכוונתי ליענתו אופי של נקבה..אלה למין האנושי שלה,נקבה,בת. כי התבלבלתי וחשבתי שהיא בן..אז שניתי ואמרתי לה לקרוא את ההודעה בלשון נקבה. ולא התכוונתי לפגוע באף אחד. באמת |: או כמו שאת חושבת להתחצף. פשוט חשבתי שזה מוגזם לעשות סיפור כזה מהודעה קטנה ומסכנה שלי.

למעלה