היי לכולם...

D A N A D

New member
../images/Emo68.gifהיי לכולם...

שמי דנה ואני יודעת שאני קצת הרבה לא שייכת לכאן אבל אני מתכננת לעבור לניו יורק...זה כמובן לא יקרה בקרוב כי אני מתגייסת עוד חודש(הכי צעירה פה בטח..)אני הולכת לעשות את זה, ולא אכפת לי איך... (חלק מהשאיפה שלי..) ורציתי לשאול אותכם,אם יש לכם על מיני עצות לתת לי... איזה studiosלמשחק טובים קיימים שם, קבוצות של שחקנים וכאלה... כל מה שיש לכם לחדש ולהעשיר לי, בבקשה תכתבו...

שלום דנה

בנושא של סטודיו למשחק אני לא יכולה לעזור, אבל בנושאים אחרים אולי כן. אני מציעה שתתחילי לחשוב על שאלות ספציפיות שמעניינות אותך, אחרת לא נוכל לעזור לך. בהצלחה.

New member
גם אני../images/Emo70.gif

אז שלום לכל שוכני הפורום. גם אני כמו דנה פה מתכנן מעבר לארה"ב (כרגע לא יודע אם מעבר קבוע או זמני, נראה איך נסתדר) ברובו כדי לעבוד ומקווה שאם אני אקלט טוב אז גם ללכת ללמוד בבית ספר למשחק (חלום ילדות). ההבדל הוא שאני כבר אחרי צבא (משוחרר טרי!) והאמת היא שיש לי כבר ויזה מכיוון שהייתי בילדותי בטיול בארה"ב (זו ויזת תייר נכון?) ומקום לישון, לפחות להתחלה, גם יש אצל משפחה בניו-יורק. מה שרציתי לדעת הוא כל הפרטים הכי חשובים ורלוונטים למיטב דעתכם וניסיונכם, שאני צריך לדעת לפני שאני אורז את המזוודות ועף מפה. תודה מראש.

leemor

New member
אז קודם בהצלחה

חשוב שתדע - שמבחינת עבודה שם אין לעבוד בלי אישורי עבודה.... אם אתה רוצה ללמוד שם - אתה צריך לבדוק הכל בצורה מסודרת - לפעמים הקונסוליה בארה"ב נותנת לסטודנטים לעבוד בזמן הלימודים - אני מציעה לך קודם לחשוב טוב טוב על הכל - לעשות רשימה של בתי ספר למשחק ולבדוק מה הן האופציות העומדות בפניך מבחינה כלכלית - בהצלחה

שתי הערות ועוד אחת

א. אם אתה נכנס על ויזת תייר, לא תוכל החליף אותה לויזת סטודנט בתוך ארה"ב. ב. הקונסוליה לא מעניקה אישורי עבודה - אישור העבודה תלוי בויזת הסטודנט שלך ומאפשרת לך עבודה חלקית אך ורק בקמפוס האוניברסיטה ג. עם ויזת תייר אינך יכול לעבוד ו / או ללמוד

למעלה