המנקה הרומני\רוסי\ערבי וכו'.

../images/Emo68.gifהמנקה הרומני\רוסי\ערבי וכו'.

מה דעתכם עליו? האם יוצא לכם בכלל לדבר איתו? האם אתם מדברים איתו רק שיחות רציניות ("תנקה פה, תיקח את הפח הזה") או צוחקים איתו?

לא ייוצא הרבה להפגש

בגלל שעות העבודה כשיוצא אני תמיד נחמדה וכן, לפעמים גם צוחקים ומדברים והכל, למה לא? זה בסך הכל עוד בן אדם שעובד באותו מקום ביחד איתי, רק בתפקיד אחר..

בוקר טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif שאלה יפה../images/Emo127.gif

לפני כמה שנים סיפרתי לאחי שהתחברתי עם המנקה בעבודה שהיא אומנם ישראלית אבל מבוגרת ממני במיספר שנים. היו לנו שיחות מאוד מהנות, והיא היתה מאוד אינטיליגנטית. אפילו ביקרתי בביתה והתחברתי לילדיה.
גם אני וגם אחי עבדנו בחברות היי טק. אחי סיפר לי שהמנקה הרוסיה אצלהם בעבודה היתה רופאה ברוסיה. הוא גם סיפר לי על שיחות שהיו לו איתה, ועל הערכתו הרבה כלפיה.
כמו שטל אמרה, המנקה הוא עוד עובד בחברה. לא עם כולם אפשר להתחבר ולנהל שיחות רציניות. אבל חובה היא להתייחס למנקה בכבוד ולא בזילזול. לצחוק איתו ולא לצחוק עליו.
רבים מהמנקים הם אנשים מאוד אינטיליגנטים כפי שאמרתי. יש בתוכם בין השאר גם סטודנטים או אנשים שמשלימים הכנסה בניקיון מישרדים בערבים וכו'. אני באופן אישי מנסה תמיד לעזור למנקה על ידי שמירה על ניקיון השולחן שלי, בסוף היום אני שמה את הכוס בכיור במיטבח.
שבת שלום

לא הבנתי את השאלה. המנקה היא/הוא

אדם כמוני וכמוך. ובימינו לפעמים למנקה השכלה רחבה כים!

למעלה