המראה החיצוני של מלאני

actimel

New member
../images/Emo68.gifהמראה החיצוני של מלאני

מה דעתכם? לאחרונה, כשהסתכלתי בתמונות חדשות של מלאני, הבנתי שמאז הוצאת הדיסק האחרון, כלום בה לא השתנה (במראה החיצוני) עברו להן כמעט שנתיים וכל תמונה שיצלמו אותה נראית בדיוק עתיקה... אין שום חידוש אני לא חושבת שמלאני צריכה ללכת על סגנון "המעניינת" כמו גוון סטפאני או פינק (לשנות את הלוק בממוצע כל איזה שבוע) רק חשבתי שהיא חייבת לעשות איזשהו שינוי כדיי להתבלט, אחרת זה פשוט ישעמם את את הצהובונים (שיפסיקו לכתוב) ואת המעריצים שיפסיקו לתמוך... אם חושבים על זה, מעריצים אוהבים לראות את האומן בלוק חדשני ושונה. ואם אתם חושבים כמוני, אז איך צריך להראות הלוק החדש והחדשני שלה? דעתכם

actimel

New member
../images/Emo26.gif אוקיי, דעתי...

מאוד הייתי שמחה לראות אותה חוזרת ללוק הספורטיבי... היא פשוט נראית מגוחכת עם שמלות. השיער... אוליי קצת פסים
גוונים.. משהו שיעשה את השינוי (כמו מN S ל ITTU ל MELT) העם דורש ממלאני סטייליסטית! כאן היא ממש נראית יפה לטעמי

actimel

New member
../images/Emo20.gifוהנה דוגמא ללבוש מזעזע...

כאן... גם אם אהפוך את כל העולם אין מצב שאמצא חנות שמוכרים בה חולצה מגעילה כזאת...

המראה החיצוני של מלאני

פה היא לבושה דווקא בסדר למרות שאני מסכימה איתך ACTIMEL אני גם מעדיפה את ליבוש שלה (ספורטיבי) וגם אני אוהבת אותה יותר רזה יש סוגי בגדים שהיא לובשת שמבגרים אותה כיאלו אני רואה איך שהיא לבושה ואני אומרת זאת לא מלאני אני מעדיפה אותה רק בליבוש של ספורטי בקשר למראה אומנם היא התבגרה אבל לא נהיייתה מכוערת תמיד תשאר יפה

תיקון טעות

שרשמתי פה היא לבושה דווקא בסדר חשבתי שתצא תמונה אחרת ולא תמונה שלה כספורטי

gaga9

New member
אוהבת אותה בכל מצב אבל..

אני מעדיפה שתשנה את סגנון הלבוש שלה, לא ממש רוצה אותה בסגנון ספורטיבי יותר מידי פשוט משהו באמצע בקשר לשיער הכי מתאים לה השיער שחור ארוך שתשאר ככה

RedRecords

New member
ענת מדברת שטויות?

דווקא כן השתנה בשנה האחרונה. תשימי לב איך היא האריכה את השיער ואיך היא עידנה את סגנון הלבוש שלה. עכשיו היא הרבה יותר נשית, סטייליסטית ואלגנטית. היא התחילה ללבוש יותר שמלות וחצאיות, יותר דברים שמחמיאים לה כאישה. חוץ מזה, אל תשכחי שהיא כבר בשנות השלושים לחייה. היא הרחק מלהיות "ספורטי ספייס". אין שום סיכוי שבעולם שהיא תחזור לבלונד. שחור זה הצבע הטבעי והאולטימטיבי עבורה. היא נראית במיטבה! אגב, מעניין יהיה לראות האם היא תשנה את הלוק לקראת הדיסק החדש.

למעלה