הפרק השבועי:אנשים יפים

adi love noa

New member
../images/Emo68.gifהפרק השבועי:אנשים יפים../images/Emo68.gif

שם הפרק:הכין אנחנו עכשיו? התקציר:ג'רמי,רוה"ח החדש של לין ומטי,מזמין את לין לצאת איתו. היא נענית אך מוטרדת מהפרש הגילים הגדול ביניהם. כריז מספר לסופי שהוא חייב כסף למלווים בריבית קצוצה,והיא נחלצת לעזרתו מקווה שתהנו מהפרק

always be me mc

New member
תודה שפתחת את השירשור../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

אני מוציאה כל כך אנרגיות בבית ספר שבקושי יש לי כוח להניד את העפעפיים או להזיז את עצמי מחדר לחדר
אבל לא נורא אחרי יום שלישי תהיה הפוגה עד לאנגלית ומועד ב' במתמטיקה
שבחודש הבא. ורק תיקון קטן זה כריס ולא כריז(מזל שלא כתבת קריז
) ושוב

always be me mc

New member
אההההההבתי!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

לא אכפת לי שאני נשמעת כמו פאקצה ולא אכפת לי שהפרק היה עם קיטש! אני ממש נהניתי מהפרק ובמיוחד מהיחסים בין בן לקארן!(הלוואי שהם יהיו ביחדדדדדדדדדדדדדדדדדד
) ולמרות שגם הקטע עם כריס וסופי היה נחמד מאוד ומעניין(חבל רק שהסוף מאכזב) וגם היחסים של לין עם הבחור החדש קארן הכי עניינה אותי בפרק(אחריה סופי וכריס), בכלל נדמה לי שאת קארן אני הכי אוהבת.. קשה להסביר למה כי למרות שאני ילדה טובה ירושלים משהו בסופי תמים מדי לטעמי, לעומת זאת קארן מודעת יותר לעולם ולא רק לדברים הטובים אלא גם הרעים(יש לה נסיון בזה אחרי הפרעת האכילה שכירסמה אותה בפרקים הראשונים והמורה הקריפי
) בקיצור אני אוהבת את קארן ולא מתביישת!(אבל לא במובן הלסבי כמו של המורה אוקי?
) אז פרק יפה ואומנם היה צפוי הקטע עם העט או מה שזה לא יהיה שנפל וגם דיי הנפילה של בן וקארן וזה שכריס(עלק קשוח הוא אפילו לא נלחם בהם), מסרב לקחת כסף אבל בכל זאת היה נחמד לראות פרק שבן לא צועק בו על קארן..שסופי מנסה לעזור לכריס ושכריס סופסוף פותר את הבעיה שלו(הוא לא באמת צריך את הגיטרה.. למרות שקצת חבל כי בכל זאת מזכרת מאבא שלו) ותתפלאו כן תתפלאו כבר לא אכפת לי מגידעון למעשה הוא דיי מעצבן. אתה שוכב עם החברה של אבא שלך ואתה מצפה שהיא לא תעשה לך אותו דבר? איך אמרו בריקי לייק? חח פעם בוגד תמיד בוגד ואני נוטה מאוד להסכים עם זה. אז למרות שהפרק היה חלש מבחינת קונפליקטים ועוצמה(יענו פרק שממש יותיר רושם), בכל זאת אהבתי את כל הרגש בעניין אגב מעניין מתי המורה תתחיל עם אנאבל ומה אנאבל תעשה.. טוב כנראה שאצטרך לחכות ולראות

adi love noa

New member
פרק חמדמד...

הפרקים האחרונים היו ממש מצחיקים. כריס הוא אהובי החדש
וגם הוא הרבה יותר מתאים לסופי מאשר ניקולס,והקטע עם העיפרון כ"כ מאולץ שזה מבחיל
אני אוהבת את החבר החדש של לין אני מקווה שהוא ימשיך איתה,הוא עוזר לה לצאת קצת מהכפיתיות מעצבנת שלה. סופי היתה ממש חמודה שניסתה לעזור לכריס אבל לפעמים פשוט צרך להניח לבני אדם,והיה ממש עצוב בסוף שהראו את הגיטרה בחלון ראווה,כריס המסכן. אבא של גדעון מציק
כאילו מה הוא חייב להרוס לבן שלו?וראו שכואב לגדעון לא רק בגלל הענין עם הבחורה אלא בגלל כל הקטע עם אבא שלו. מתחזקת לי ההרגשה שאנאבל הולכת לצאת בקרוב מהארון במיוחד עם הקטע של המורה הלסבית. ההורים שלה ממש שיחקו אותה עם הוורוניקות וכל המסיבה המפוארת שהם אירגנו לה. דרך אגב רק לי נראה מוזר שאנאבל רק בת 16??כאילו ידעתי שהם בכיתה ט' אבל זה בכלל לא נראה ככה... קארן ובן ממש זוג חמוד,הוא מצחיק והיא מיוחדת והקטע עם המכונית שהם נתקעו וכל זה היה ממש חמוד,במיוחד איך שהוא אמר לה שהוא בחור מצחיק ושניהם התפוצצו מצחוק
Karen: I can't believe this is the only towel you have! Ben: Looks like we're going need more towels.. Karen: Did you just make a joke?! Ben: Uhh, yeah! I'm a funny guy you know! נראה לי שאפילו החבר של קארן(שלדעתי הוא ממש מעפן
)רואה שמשהו הולך להתפתח בין שניהם ובגלל זה הוא מנסה להשאיר אותה איתו עם כל המתנות והאפשרויות שהוא פותח בפניה
בקיצור פרק נחמד,מקווה שנהנתם
לילה טוב לכולם

always be me mc

New member
אני נראית יותר בת 16 מאנאבל../images/Emo3.gif

היא נראית אם כבר 17 בערך
וכריס לא מסכן.. הוא היה יכול לבחור בדרך אחרת
אה ומזל שגדעון וצ'לסי כבר לא ביחד כי הקשר ביניהם ובכלל הקשר של אבא-צ'לסי-גדעון הוא מחליא אותי

adi love noa

New member
אנחנו לא יודעים מה הביא את הכריס למצב הזה

ולכן לא ממש אפשר לשפוט את המעשים שלו. והוא די מסכן,הוא היה צריך למכור את הזיכרון שלו מאבא שלו כי להינצל. גדעון לא כ"כ מגעיל אותי כמו שאני נגעלת מאבא שלו,ומאוד מפליא אותי כמה מהר שינת את דעתך לגבי גדעון(כן,אני זוכרת את הוויכוחים עליו)ומה שעוד יותר מפליא זה שאת מפסיקה לאהוב אותו בדיוק שהוא מתחיל להיות הרבה יותר סימפטי(בעיני לפחות). אבל אני סולחת לך

always be me mc

New member
באשר לכריס זה נכון

עכשיו כשאמרת את זה ועכשיו כשאני חושבת על זה אז באמת אי אפשר לשפוט אבל עדיין קשה לי לראות אותו בתור מסכן..אני פשוט לא רואה אותו כך סורי. וזה לא רק אותך מפתיע זה גם אותי חח מה נעשה כנראה העדפתי את גדעון המתוק והמסור לסופי או שפשוט הגעתי למסקנה שהוא לא מעניין
איך שלא יהיה אני מוכנה להמשיך לדמות אחרת
ואת לא צריכה לסלוח לי כי אין על מה לסלוח.. זה לא חטא להפסיק לחבב מישהו בגלל המעשים שלו או האופי התקוע שלו
(גם אנאבל האמת אני מחבבת פחות והיא פחות מעניינת אותי וזה רק טבעי)

גילוווש

New member
אממ..

איך קוראים לשחקן שמגלם בתוכנית את 'כריס'?! והוא השתתף במשו לפני, כי הוא ממש מוכר לי :\\

always be me mc

New member
חתיךךךךךךךךך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אה כן וגם התמונה בכללי נחמדה

snier1991

New member
הפרק הכי טוב בסדרה

ללא ספק הפרק הכי טוב עד עכשיו היא מצאה את הכיוון שלה מאיזה סדרת נעורים מנופחת עם אובר דרמטיות שמאוהבת בעצמה היא הפכה למשהו קליל כיפי ועם זאת עם דרמה במינון נכון ובניית עלילות באופן איטי וחכם(לא כמו בתחילת הסדרה שתוך שלוש פרקים סופי מתנשקת עם גדעון וצאת ניקי ואנאבל מנסה לתפוס את גדעון) אני רק יכול להצטער שהפרק הבא הוא הפרק האחרון כי באמת מסדרה ביונית היא הפכה ב3-4 פרקים האחרונים לנהדרת

למעלה