פרק חמדמד...
הפרקים האחרונים היו ממש מצחיקים. כריס הוא אהובי החדש
וגם הוא הרבה יותר מתאים לסופי מאשר ניקולס,והקטע עם העיפרון כ"כ מאולץ שזה מבחיל
אני אוהבת את החבר החדש של לין אני מקווה שהוא ימשיך איתה,הוא עוזר לה לצאת קצת מהכפיתיות מעצבנת שלה. סופי היתה ממש חמודה שניסתה לעזור לכריס אבל לפעמים פשוט צרך להניח לבני אדם,והיה ממש עצוב בסוף שהראו את הגיטרה בחלון ראווה,כריס המסכן. אבא של גדעון מציק
כאילו מה הוא חייב להרוס לבן שלו?וראו שכואב לגדעון לא רק בגלל הענין עם הבחורה אלא בגלל כל הקטע עם אבא שלו. מתחזקת לי ההרגשה שאנאבל הולכת לצאת בקרוב מהארון במיוחד עם הקטע של המורה הלסבית. ההורים שלה ממש שיחקו אותה עם הוורוניקות וכל המסיבה המפוארת שהם אירגנו לה. דרך אגב רק לי נראה מוזר שאנאבל רק בת 16??כאילו ידעתי שהם בכיתה ט' אבל זה בכלל לא נראה ככה... קארן ובן ממש זוג חמוד,הוא מצחיק והיא מיוחדת והקטע עם המכונית שהם נתקעו וכל זה היה ממש חמוד,במיוחד איך שהוא אמר לה שהוא בחור מצחיק ושניהם התפוצצו מצחוק
Karen: I can't believe this is the only towel you have! Ben: Looks like we're going need more towels.. Karen: Did you just make a joke?! Ben: Uhh, yeah! I'm a funny guy you know! נראה לי שאפילו החבר של קארן(שלדעתי הוא ממש מעפן
)רואה שמשהו הולך להתפתח בין שניהם ובגלל זה הוא מנסה להשאיר אותה איתו עם כל המתנות והאפשרויות שהוא פותח בפניה
בקיצור פרק נחמד,מקווה שנהנתם
לילה טוב לכולם