הפתעה מההופעה של אלטון ג'ון!!!

danra

New member
../images/Emo68.gif הפתעה מההופעה של אלטון ג'ון!!!

כל פעם אני מנסה לעשות סווצ'ים של לקים ואף פעם זה לא ממש תואם למציאות. הערב הייתי בהופעה של אלטון ג'ון וכמו בהופעה של לאונרד כהן, גם הפעם חילקו סטיקלייטים, רק שהפעם בצורה של כוכב. אז סתם החלטתי לצלם את הסטיקלייט ועכשיו כשהורדתי את התמונות קלטתי שזה סווצ' לא רע יחסית ללק שלי... אז קבלו... ESSIE - WATERMELON, אחד הגוונים המדהימים ובהחלט בין חמשת הפייבוריטים שלי EVER! במציאות הוא טיפה יותר ורוד עמוק ובוהק (קחו בחשבון שהוא עלי כבר מיום ראשון,אז קצת פחות מבריק אולי.

danra

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo241.gif../images/Emo241.gif../images/Emo241.gif

ובגלל שהלק מהמם אלטון ארגן לי שפתון דומה על הבמה (והאמת שזה גוון השפתון ששמתי להופעה, כמו הלק, מתלהבת שכמותי...).

danra

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif

ותמונה ממני בשביל מי שלא היה בהופעה...

danra

New member
איזה שפתון זה מה? ../images/Emo2.gif

לא הבנתי מה את שואלת...

Ultra marine

New member
נראה צבע מעניין

והשם שלו בהחלט מחמיא לו. אני בטוחה שעלי הצבע הזה לא היה מסתדר לי אבל הידיים שלך עדינות כאלה אז זה עובד ממש טוב
אני לא חושבת שהייתי יודעת שאלטון ג'ון היה בארץ אם לא הייתי בדיוק באותו בוקר ברמת גן.. במקרה ראיתי את השילוט ליד האצטדיון ותהיתי לעצמי - אלטון ג'ון? בארץ? טוב, עוד מידע שהצליח להמלט ממני.. מה חדש..

danra

New member
מעניין? לא....../images/Emo171.gif

הורס! זה אחד הצבעים הנשיים ביותר שנתקלתי בהם
ואגב, מי שחושבת שאין לה ידיים עדינות או איך שלא הגדרת, חשוב שתשים צבעים נשיים יותר - כמו זה בדיוק! בקרוב הלק יכנס לאחד הפוסטים בבלוג שלי. ואיך לא ידעת שאלטון ג'ון מופיע? איך? לכי תעמדי בפינה. זה לא שאת גרה בישוב באמצע כביש הערבה... (בעצם, אפילו שם אני בטוחה שיודעים שיש הופעה...
)

Ultra marine

New member
אני לא יודעת הרבה דברים,

בשביל זה יש לי חברה שגרה בארה"ב ומעדכנת אותי בכל מה שקורה בארץ. לצערנו, היא עסוקה בתקופה האחרונה, מה שגורם מן היתר לחוסר עדכון בנושאים ברומו של עולם.. ולגבי עניין הנשיות וזה, לא יודעת, אני רואה את זה עלי ואני אומרת לעצמי damn! what a wannabe!

danra

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם הנשיות וה- wannabe שלך... צאי מזה, תראי איך תרגישי מהממת ברגע!

Ultra marine

New member
זה לא שאני לא מרגישה מהממת ../images/Emo68.gif

אני פשוט לא מרגישה lady enough בשביל כל הורודים העדינים האלה..

danra

New member
זה ורוד עדין זה?

מיטלי את צריכה משקפיים. זה ורוד בוהק נשי. ואן דגו למשל הוא נשי עדין. והכוונה שלי הייתה שברגע שתשימי אותו תרגישי ליידי, זה כמו שמתולתלת עושה פן, בשנייה היא מרגישה מהממת פי אלף...

Ultra marine

New member
מהניסיון שלי אחרי שאני שמה לק כזה

אני מסתכלת על הציפורניים ואומרת - לעעעעע ולרוב ישר מורידה. הלקים הכי עדינים ורודים שיש לי הם הסטרוברי פילדס והרזרב של OPI DS קבלי סווצ'ים (אחרי עבודה מאומצת במיוחד של 3 ימים!): http://lh4.ggpht.com/_mD2N3M1gcIc/T...512/China Glaze Strawberry Fields (Large).jpg http://lh5.ggpht.com/_mD2N3M1gcIc/T...8/oV9-odXLQyA/s512/OPI DS Reserve (Large).jpg

danra

New member
הצ'יינה זה עדין?

לא מבינה אותך... המושגים שלנו לעדינות אחרים לגמרי. ואם את שמה את הצ'יינה הזה, אין סיבה שלא תשימי את הווטרמלון הורוד. הצ'יינה הרבה יותר אקסטרווגנטי וצועק ממנו. צבעים כאלה נשיים ומעדנים את היד. תנסי משהו בסגנון ובבקשה סווטצ ואז נראה מה מפריע לך...

למעלה