יש לכן המלצות ללק בצבע כחול רויאל

• פותח הנושא danra
  • פורסם בתאריך

danra

New member
../images/Emo68.gifיש לכן המלצות ללק בצבע כחול רויאל../images/Emo35.gif

אני מחפשת לק שיראה כמו בתמונה. העניין הוא שכשבחנתי סווטצ'ים שלו כל אחד היה נראה כחול אחר. הסווטצ' הזה הכי משקף את מה שאני מחפשת - כחול רויאל קרמי מבריק וקצת בוהק. למישהי יש ניסיון עם הלק הזה של OPI - Dating Roial? האם זה באמת יוצא ככה? או שיש המלצות ללק דומה? עדיף של אופי, אסי, צ'יינה. תודה

צונית

New member
אין לי ניסיון איתו

אבל יש לי ניסיון מר עם סווטצ'ים מפתים באינטרנט ותוצאות לא כל כך מפתות על הציפורניים. אני אצרף לך פה תמונות שלו שמצאתי מסווטצ'ים אחרים וכך אולי תוכלי לבחון אותו יותר טוב עד שיגיעו ההמלצות האחרות...

danra

New member
מדהים איך הוא נראה שונה בכל תמונה

אין קשר בין מה ששמתי למה שאת שמת וזה אותו אחד...

צונית

New member
יש לי הרגשה שבתמונה הזו יש

משחק בפוטושופ. הצבעים נראים חדים מדי ולא לגמרי מציאותיים... משהו פה פישי... במיוחד כי תראי את שאר הסווטצ'ים שנראים די דומים אחד לשני...

danra

New member
../images/Emo9.gif תודה, אבל...

זו בדיוק הבעיה, שבתמונה ששמתי הוא נראה מדהים אבל אני ממש לא בטוחה שכך הוא נראה במציאות, במיוחד לאור העובדה שהוא נראה אחרת בכל סווטצ' שראיתי...
לכן אני צריכה המלצה ודאית למשהו שנראה דומה. תודה

צונית

New member
וכמובן שלא קראתי כמו שצריך

ופיספסתי שאמרת שכבר ראית סווטצ'ים
טוב, הרווחנו קצת סווטצ'ים של לק יפה ומעניין...

תולי01

New member
איזה כחול מקסים !

אין לי כחול כזה, אז אני לא יודעת להמליץ לך בוודאות על לק שייראה ככה (נראה מהמם דרך אגב)
אולי תחפשי בניילגל ?

danra

New member
לגמרי מקסים!

אם אני לא אקבל המלצה ממישהי שמכירה משהו דומה, אני לא אדע שבאמת הלק שאמצא יראה ככה. ראיתי הרבה לקים שנראין כאילו כאלה אבל הם לא...

תולי01

New member
אני מבינה אותך

זאת הסיבה שלא רציתי להמליץ לך על משהו שאני לא בטוחה לגביו באופן אישי וגם לא ראיתי בכל הקולקציות האחרונות משהו שדומה לזה.....

למעלה