כמה שאלות של התחלה...

באלי4

New member
../images/Emo68.gifכמה שאלות של התחלה...

אז החלטתי להצטרף אליכם רשמית ולפתוח חנות באטסי אני מוכרת מוצרי נייר ייחודיים ולאור ההצלחה במכירות בארץ, ולאור העובדה שאני בחופשת לידה ופחות זמינה פיזית, נראה לי שזו תהיה דרך טובה... נקווה ולשאלות: תמחור חבילות- איך מתמחרים? יש לי מוצרים ששוקלים 10 גרם, ויש כאלו ששוקלים קרוב לקילו איך מתמחרים? כל אחד בנפרד מן הסתם, השאלה היא מה קורה בהזמנת שני מוצרים? אני לא יכולה לדעת איזה מוצר נוסף יזמינו- קל או כבד, לפי מה לכתוב את התמחור למוצר נוסף בחבילה? האם יש דרך לחשב רק בקנייה עצמה? אולי לרשום שהעלות תלויה במשקל ולכן תחושב רק בעת ההזמנה? בקיצור- יש לי ברדק בנושא הזה.. פרסום- איזה אפשרויות פרסום יש והיכן אני יכולה לראות אותן? אני מעדיפה לשלם עבור הפרסום מאשר להיות כל הזמן באתר- מה האפשרויות שלי? pay pal- שמעתי שמועה שאם יש לי מסטרכארד של ישראכרט אני לא אוכל לקבל אליי את התשלום לכרטיס, אלא רק כזיכוי לקניות שלי בpay pal- האם זה נכון? ועוד שאלה אחרונה- מה זה ה"אוצרות" שכולם כאן מדברים עליהם?? תודה תודה!!

לגבי תמחור ומשקל

את יכולה לעשות בדיקה באתר הדואר: http://www.israelpost.co.il/npostcalc.nsf/calculator2 תעזרי בזה ותראי שיש עד משקל מסויים מחיר מסויים, כלומר תווכי משקל רחבים יחסית. וגם תראי את המשקל מול התמחור של הדואר, לפעמים ההבדל הוא נמוך יחסית. לכל מוצר יש 2 מחירים עבור משלוח, כמוצר יחיד או כמוצר נוסף במשלוח. את צריכה להחליט בעצמך - מוצר קל (כמוצר נוסף) לא יתפוס מקום במעטפה או ישפיע - אבל יש לו אולי אריזה מיוחדת שאת מוסיפה שעולה נניח 50 סנט או שלא, ומבחינתך אין צורך להוסיף לו עלות משלוח. אם מדובר במשהו כבד מאוד - גם ככה ישפיע המשלוח, אז מחירו הראשי יכול להיות גם מחרו המשני. לגבי גודל - צרור קטן - ראיתי שנכתב על זה לא מזמן ע"י רות - גובה+אורך+רוחב עד 90 ס"מ. |בהצלחה

רות מלר

New member
ברוכה הבאה

פייפאל- על מנת לפתוח כרטיס בפייפאל את צריכה כרטיס של ויזה או אמריקן אקספרס תמחור מוצרים יש שמתחמרים במחיר עלות השליחה ויש שמוסיפים למחיר המשלוח גם את עלות הזמן והחומרים יש שמעמיסים את העלויות האלו על מחיר המוצר ומעניקים משלוח חינם- יש תפיסה רווחת שמשלוח חינם מפתה יותר לקנות. משלוח פריט נוסף- תלוי בתפיסה המכירתית שלך האתר של רשות הדואר מגדיר במדוייק התייחסות למשקל לגדול אריזה ארצות יעד (יש קבוצות יעדים) פרסום- לשלם עבור פרסום - זו בחירה מצויינת, קשת האפשרויות היא אין סופית

glassarah

New member
פרסום בתשלום באטסי

האפשרות היחידה שהם מציעים כרגע זה ה-Showcase, עולה $15/7 דולר ליום, צריך להיות שם בזמן הנכון בשביל לתפוס מקום (לא תמיד עובד), והדעה הרווחת היא שזה לא אפקטיבי. http://www.etsy.com/showcase.php http://help.etsy.com/app/answers/detail/a_id/262 אם את מחפשת אפשרויות פרסום חיצוניות, תצטרכי לעשות את המחקר ולראות מה הכי מתאים למוצר שאת מוכרת - אין סוף לאפשרויות. בכל מקרה, אני לא חושבת שאת יכולה לצפות לשלם קצת איפשהו ולא לבלות הרבה זמן באתר... בכל מקרה, יש הרבה עבודת ניהול ותחזוקה, אולי לא "כל היום" אבל זה משהו שצריך לקחת בחשבון. שיהיה בהצלחה!

באלי4

New member
ומבחינת קידום מכירות?

אילו אפשרויות יש לי? איפה אני יכולה לראות אותן באתר? ומה הכוונה באפשרויות פרסום חיצוניות? האם הכוונה היא לקידום כמו שאני עושה לאתר שלי שאינו באטסי? (קידום אתרים בגוגל וכו'...)

glassarah

New member
לא יודעת אם קיימת רשימה כזאת באתר

את יכולה לקרוא מה אנשים כאן עושים, יש הרבה אפשרויות אבל שוב - זה כרוך בזמן עבודה, אני לא מכירה שירות כזה בתשלום. את יכולה לנסות פה בשביל לקבל מושג כללי: http://www.etsy.com/storque/seller-...-handbook-all-our-how-tos-about-selling-2383/ כן, זה מה שהתכוונתי באפשרויות פרסום חיצוניות.

duende74

New member
לי יש רק מסטרכארד של ישרכארט

ואין לי בעיה , יש לי חשבון pay pal כל המכירות מזכות לי את החשבון ואחת לחודש אני עושה העברה ישרות לחשבון הבנק שלי. המון הצלחה אדוה

באלי4

New member
איך זה עובד בדיוק?

זה מזכה לך את החשבון בפיי פאל ומשם את מעבירה לבנק? איך עושים את זה? האם יש לך עמלות על ההעברה? ומה לגבי שער המכירה? אם ביום ההעברה הוא נמוך מיום המכירה?

גאיליי

New member
את יכולה לפתוח חשבטו עם הכרטיס שיש לך

הוא בינלאומי. אין בעיה למשוך את הכסף ישירות לחשבון בנק. אם אני זוכרת נכון, משיכה של מתחת ל- 1000 ש"ח תחוייבי בעמלה של 8 ש"ח. מעל 1000 לא תחוייבי בעמלת משיכה. אין התאמה בין עמלת המכירה ומשיכה אלא אם כן היא מקרית נראה לי. לא ממש יודעת, אני מושכת כסף כשאני צריכה אותו ולא ממש עוקבת אחרי העמלות.

anatbarshalom

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה. כשאת מתמחרת, את יכולה להו

להוסיף את מחיר המשלוח העיקרי וכמה עולה המשלוח עם פריט נוסף. כשמישהו קונה שני פריטים או יותר, הם מחשבים את המשלוח היקר יותר בתור הראשון. כלומר: אם מכרת שני פריטים לפי הפירוט הזה: פריט כבד שהמשלוח הראשוני שלו הוא 10 $ ועם פריט נוסף 5$ פריט קל שהמשלוח הראשוני שלו 7 $ ועם פריט נוסף 2$ יחייבו את הלקוח 10 +2 גם אם הוא הכניס לעגלה את הפריט הקל לפני הכבד. מקווה שהצלחתי להעביר את המסר בבהירות.

למעלה