למה הצבעתם השבוע?|שחיתות|

limors2

Active member
../images/Emo68.gifלמה הצבעתם השבוע?|שחיתות|

אני- ישראלי: המתוקות האחרונות - אריק ברמן זאת שבמקומי - קרן פלס יותר מזה אנחנו לא צריכים - סאבלימינל ואיציק שמלי שלום לאמונות - מירי מסיקה תראי זה אני - סינרגיה בינלאומי: America - Razorlight Love you latley - Daniel Powter I don't feel like dancin' - The Scissors Sisters I don't need a man - The pussycat dolls Hurt - Christina Aguilera כריסטינה במקום המושחתים, למרות שאני לא מתה עליה

Inbar789

New member
ממ.. בואו נראה../images/Emo103.gif

ישראלי: זאת שבמקומי - קרן פלס שלום לאמונות - מירי מסיקה כל הציפורים - הראל סקעת אני צוחק איתך - משינה תראי זה אני - סינרגיה בינלאומי: America - Razorlight Daydreamin' - Lupe Fiasco Dead meat - Sean Lennon Hurt - Christina Aguilera Keep holding on - Avril Lavigne התאפקתי לא להצביע למושחתים, אני כן חושבת שמגיע להם מקום ראשון, אבל לא ככה ><

../images/Emo13.gif

America - Razorlight Boten Anna - Basshunter Love like winter - A.F.I I don't feel like dancin' - The Scissors Sisters Welcome to the black parade - My chemical romance 11. היא יודעת - נינט טייב 12. המילים הכי יפות - שייגעצ 13. המתוקות האחרונות - אריק ברמן 14. זאת שבמקומי - קרן פלס אני צוחק איתך - משינה

ShukyD

New member
דירוגיי ../images/Emo2.gif

Boten Anna - Basshunter Hurt - Christina Aguilera I don't need a man - The pussycat dolls Rock this party - Bob Sinclar Wind it up - Gwen Stefani All right - Amiram inc אנצל - מוש בן ארי בא מן השתיקה - קובי אפללו שלום לאמונות - מירי מסיקה שקט - מורן קריתי

SIVAN RLS

New member
ישראלי

כל הציפורים - הראל סקעת Philip - Mosiac Project המילים הכי יפות - שייגעצ לכת - ג'ירפות אנצל - מוש בן ארי

SIVAN RLS

New member
גם לועזי../images/Emo3.gif

I don't need a man - The pussycat dolls America - Razorlight Love you latley - Daniel Powter Jump - Madonna Smack that - Akon & Eminem

chen010189

New member
אני לא זוכרת הרבה../images/Emo6.gif

אבל בוודאות הצבעתי למתוקות האחרונות של אריק, המילים הכי יפות של שייגעצ ותראי זה אני של סינרגיה
3 הקבועים השווים שלי

a b u y a

New member
לא זוכר למה בדיוק

אבל בטוח היה שם את וולקאם טו דה בלאק פארייד
אחד השירים הכי טובים שיצאו בשנים האחרונות, אם לא הכי טוב

limors2

Active member
למלא זמן../images/Emo2.gif

לונורא, הוא הסתדר בזמן למצעד השנתי! לשאקירה כבר הצבעת?

b o n c h

New member
../images/Emo32.gif

חייבת לציין שממש נהניתי מההופעה של קרן פלס בצוותא!!

Inbar789

New member
תגידו שמישהו הקליט, בבקשה?../images/Emo103.gif

אחותי נזכרה להקליט מ-10, והאיכות על הפנים
אבל הייתה הופעה מושלמת

למעלה