לפרוייקט מאתגר וייחודי

• פותח הנושא lank
  • פורסם בתאריך

lank

New member
../images/Emo68.gif לפרוייקט מאתגר וייחודי

דרושים מעצבים ואנשים מתחום העיצוב והאדריכלות , יוצאי העיר בת-ים. פרטים על הפרוייקט , ניתן למצוא במאמר המצורף. בהצלחה

יש לי בעיה עם זה... חייבת להגיד...

למה לא מבקשים בהתנדבות את מנהלי הבנקים לתת ממשכורתם הענק לתרום לשיפוץ הבית ספר? למה תמיד את האנשים היוצרים, אבל תפרנים ברוב המקרים מבקשים לתרום? למה לעבוד על המצפון שלהם, לאתגר אותם ללא תשלום? עד כדי כך זול כוח היצירה? מה הייה קורה, אם מנהלי בית הספר היו פונים לעשירי המדינה הזאת, מגזרים שונים, כמו מנהלי בנקים, או עו"ד מפורסמים, או סתם מנבני הון עשירים, ולאתגר אותם בפרויקט לתובת הקהילה?

lank

New member
../images/Emo68.gif שלום אווה -שמחה שהערתי אותך

אין לי שום דבר נגד מנהלי בנקים ( למרות שמשכורת אחת שלהם יכולה לפרנס 10 משפחות... ) , אבל קל לי יותר לפנות אל מעצבים , אדריכלים ואנשי מקצוע שיכולים לבוא ולעזור לעצב. אנחנו לא מבקשים שהם יממנו את החומרים והציוד - המטרה כאן לייצור מתחם נעים וסביבה ייחודית לילדים בסביבה שהיא קשת יום . לעיריה בבת-ים אין תקציבים ומאוד קשה להקים פרוייקט כזה ולשפץ שם את בית הספר ( שלא שופץ מספר שנים ). אם תגיעי אל בית הספר , תביני במה מדובר. אפילו מתקני שעשועים אין בחצר. העיריה ממנה לפני חודש מספר ספסלים ( בחצר היו רק 2 ספסלים ל- 300 תלמידים... ) וקצת עצים. אבל נגמר התקציב ... ולכן כל עזרה תתקבל בברכה.

ש מים

New member
מסכים עקרונית עם אווה...

העירייה הזו (והממשלה/ממסד בכלל בארץ) מתנערת מחובותיה לאזרחיה (המשלמים מיסים כחוק!) ומנגנת על "המצפון הציבורי". אני לא רואה הבדל בין התנהגות זו לבין עבריין/גנב פשוט מן הרחוב!

ומה דעתך על אפשרות, שתבקשו כסף

ממנהלי הבנקים למשל, ותשלמו למעצבים? לא ממש מעניין אותי, מה כל יותר למי שמבקש עזרה, יותר מעניין אותי, שתמיד אנשים יוצרים תורמים... ריטה חייבת לבטל על שכרה הגבה (שבצדק גבה), אותו הדבר לא ממש מצליח לאנשים, כאשר מדובר על אנשים במאת עשירים!

למעלה