ל - 0 אור 0 בהמשך לאירוח

• פותח הנושא lank
  • פורסם בתאריך

lank

New member
../images/Emo68.gif ל - 0 אור 0 בהמשך לאירוח

הבנתי שהתאכזבת מעט מהאירוח וחבל.... אולי לא הבנת את כוונתה של ניבה יחיאב בהמלצה. בכל אופן אם אני אמשיך מהמקום בו ניבה יעצה לך לגבי הסלון, אזי היא בעצם הפנתה את תשומת ליבך לקולקציית COUNTRY , המשדרת מראה כפרי אותנטי עם חמימות וצבעים של סתיו ואביב. מדובר בעצם על שיטה חדשה שטמבור מציגה בימים אלו. בראשית האירוח ניבה פירטה על השיטה ( האם קראת זאת?? אם לא , מומלץ שתכנסי לראשית האירוח להודעתה של ניבה ותקראי ). בקולקציית ה- COUNTRY מופיעים צבעים כמו שמנת , בז', צהובים כתומים וירקרקים. ישנם 5 צבעים עיקריים המשמשים כ- 60% מהשטח ו-11 צבעים משניים המשמשים להדגשה של אלמנטים וקירות ייחודים. הצבעים העיקריים הם :p326CO , P325CO ( גווני שמנת ) בז' עמוק, הקרוי וילה כפרית – P313CO , כתום ( זריחה בטוסקנה ) P324CO וצהוב ( שדה שיפון ) P323CO. אם את חוששת קצת מצבעים לכי על P326CO בכל החלל, קיר אחד צבעי בגווני ירוק T314CO או שלבי טכניקות שונות המפורטות בהמשך. בנוסף , ניתן ליצור מראה כפרי-אותנטי באמצעות שימוש בטכניקת צביעה של טיח פצוע [שליכט אקרילי גמיש טוסקנה] בגוון חולי, ומעליו צביעה בווש [סופר-ווש] בגוון מעט כהה יותר, המעניק לקיר תחושת עומק. דרך נוספת לקבלת המראה המיושן בקירות היא למרוח על הקיר שפכטל אמריקאי [סטארבונד] בצורה גסה ולא מדויקת, המדמה קיר ישן מאוד, שעבר כבר כמה שכבות של טיח לאורך השנים. לאחר ייבוש השפכטל ניתן לצבוע את הקיר בכל אחד מהגוונים המרהיבים של קולקציית Country. להשלמת המראה ניתן להשתמש גם כאן בצביעה בווש בגוון מעט כהה יותר מזה של הקיר, על מנת לחזק את המראה חסר האחידות, הישן והעתיק. עיטורים באמצעות צביעה בשבלונות - ניתן להיעזר בשבלונות הקיימות בשוק או ליצור את השבלונות בעצמנו, ועל ידי כך ליצור חלל אישי ומיוחד רק לנו. בנוסף, ניתן ליצור שבלונות בטכניקה של תבליטים על ידי שימוש במשחת עיצוב [שפכטל]: מניחים את השבלונה על הקיר, ומורחים עליה את משחת העיצוב בעזרת מרית. מסירים בעדינות וממתינים לייבוש. לאחר הייבוש ניתן לצבוע את התבליט בכל גוון שרוצים. בהצלחה
ן

0 אור 0

New member
תודה

אכן קראתי את ההסבר, ואף נכנסתי לאתר של טמבור וחיפשתי העמקה עליו (לא מצאתי) - שיחקתי שם עם מברשת הצבע שזה רעיון מצויין, והקושי נוצר כתוצאה מכך שלא עובד שם חיפוש של גוון על פי זמו (ובשרשור לא ניתן המספר). אני אבדוק הבאתר עם הגוונים שהמלצת עליהם. מהמשחקים עד עכשיו, אני לא משוכנעת שהגוונים של מה שהם קוראים כפרי משתלבים לי במראה העץ המלא והחלונות הגדולים - דוקא ה"יוקרתי" ואחד מהאחרים (המודרני או קלאסי - לא זוכרת - מופיע לי בבית) עבדו טוב יותר. למרבה המזל יש לי עוד זמן לשחק ולבחון, ובטח עוד אחזור לאתר עם רעיונות ושאלות יותר ספציפיות.

למעלה