מארז סינגלים? מארז שאלות.

ashton20041

New member
../images/Emo68.gifמארז סינגלים? מארז שאלות.

1 המארז הסינגלים זה יענו שירים ממוקססים? או סתם מארז סינגלים שלקחו מ"החלום האפשרי" וצירפו אותו לעוד אלבום אבל הפעם רק סינגלים שיצאו לרדיו? אים כן אז אני כמובן שלא יקנה העתק של"החלום האפשרי" בקובץ שירים מעטים ? אים זה אלבום ממוקסס אז כמובן שאני יקנה בעזרת השם. 2 האים האלבום יצא בכל הקניונים+סניפים בארץ(נצרת עילית למשל היכן שאני גר)? 3 מי הסתום שאחרי על שיווק הסינגלים של דנה? זה לא יכול להיות ששירים שאמורים להיות להיטי רדיו כגון:"עד היום" "תגיד לי מי" "יהיה טוב" לא ינוגנו ביכלל. הודה לכם אים תענו לי תודהההההההה.

מארז הסינגלים ! מארז תשובות!

1- המארז סינגלים כולל את הסינגלים ששוחררו מאלבומה האחרון של דנה "החלום האפשרי", כל סינגל מכיל מספר גרסאות של אותו שיר, הסינגל לא כולל רק את השיר הספציפי אלא מספר גרסאות. הסינגלים עברו עריכה מחודשת גם בעטיפה וגם מוקססו מחדש אבל זה לא אומר שהם היו שונים מהאלבום מיקסוס מחדש אומר ליטוש קל של השירים! 2- מארז הסינגלים הינה מהדורה מיוחדת לאספנים שתצא במספר מוגבל של עותקים אני לא חושב שהמארז ייצא לכל החניות בארץ כמו שהוא ייצא לסניפים המרכזיים בארץ, אני יברר על כך יותר פרטים ואשמח לעדכן. 3- בקשר ללהיטים אז חוץ מלמסור את הסינגל לתחנת הרדיו אין לאחראי על שיווק הסינגלים מה עוד לעשות, תדירות השמעת השיר והפיכתו ללהיט או לא תלויה אך ורק בתחנה עצמה ובעורכים של התחנה, את תחלום השמיעו המון בתחנות הרדיו, וגם את מכת חום השמיעו לא מעט, בקשר לשאר השירים נכון לפי דעתי הרדיו פיספס להיטים גדולים אבל פה צריך לבוא בטענות לתחנות רדיו ולכל ישיבות הפלייליסט המטופשות שלהם. אבל אל דאגה דנה עוד תכבוש את הרדיו ובגדול אם השירים החדשים שהיא תשחרר מתוך אלבום האוסף שעתיד לצאת השנה. מובטחת בלדה היסטרית.!!!!! מקווה שעניתי על תהיותיך, יום טוב,
מושיקו.

למעלה