מה אני אוהב/ת בשאקירה?

Fearless

New member
../images/Emo68.gifמה אני אוהב/ת בשאקירה?../images/Emo23.gif

שכל אחד מחברי הפורום, ישרשר לכאן לפחות משהו אחד שהוא אוהב בשאקירה(מובן שאפשר להוסיף יותר
). טוב,אז אני אתחיל...
שאקירה היא רקדנית נפלאה,מדהימה ביופיה,קול לא מהעולם הזה,והמוזיקה שלה טובה. מה עוד צריך לבקש?
אז מה את/ה אוהב/ת בשאקירה?

perrinat

New member
את השירים......./images/Emo103.gif

ואיך שהיא כותבת אותם!!! אני ממש מתחברת אליהם!!! פשוט מדהים!!! (אני אוהבת יותר את השירים בספרדית)

Hurakano

New member
היא פ33ה !!!!!! ../images/Emo13.gif

אני חולה על הסגנון מוסיקה שלה !!! יש לה קול אלוהי !!!! והיא אמנית אמיתית שכותבת מלחינה ומנגנת את השירים שלה !!! לא כמו הזמרים המלוכלכים האלה שכולם עושים להם את העבודה, הם רק שרים (ויש להם קול מגעיל...) והם מרוויחים מיליונים על חשבון עבודה של אחרים... הם גם לפעמים מעתיקים לחנים... ביזיון היא מדהימה שאקירה !!

Shir Life

New member
יש לה קול מושלם והיא שרה מעולה!

והיא גם רוקדת מדהים, ומהממת...

lizaliz

New member
../images/Emo136.gifאממממ

שאקירה מדהימה
השירים שלה פ33תיים
יש לה ט-ו-נ-ה מעריצים
הקול שלה נפלא
היא רקדנית מעולה

../images/Emo99.gif איי לאב שאקי

בגלל שהיא פשוט מדהימה והשירים שלה פשוט מדהימים , שלא לדבר שהיא רושמת אותם בעצמה ושרה אותם בעצמה וזה יוצא לה פשוט מדהים ! יש לה קול מהמם היא רוקדת מהמם !!! איי
שאקיייי

smgfan

New member
אהבתי את התמונה! ../images/Emo8.gif

איי לאב שאקירה קודם כל בגלל שאני מאוד מאוד מזדהה עם השירים שלה שהיא כותבת! זה מדהים כמה התרגשות והזדהות כל שיר ושיר מביא לי!! השירים שלה מדהימים, והיא גם זמרת מאוד מאוד מיוחדת - לא כמו כל המזויפים האלה ב-mtv ששרים באנגלית!
היא פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!

dor302

New member
אני אוהב את..

סגנון השירה והריקוד שלה יש לה שירים פצצתים וריקוד חבלז"י ושזה הולך ביחד.... בקיצור שאקירה היא פצצה בלונדינית מושלמת! נ.ב אני חולה על השיער שלה למרות שכולם מנסים לחקות אותו הם לא מצליחים!

shahar666

New member
חיחיחי זה קל! :))))))

אני אוהבת את הקולללללל שלההה!!!!!!!!!! יש לה קוללל מהמםםםםםם מיוחד!!!!! וממש קול מדהיםםם אני חולה על סגנון הריקוד שלה!!! ואיך שהיעא מזיזה את עצמה כל כך יפה אני אוהבת נוראאא את הצורה בה היא מופיעה אני אוהבת את המוזרות שלה כי היא כל כך מיוחדת ויש לה סגנון יחודי משלה אני מעריכה אותה על זה שהיא כותבת\מלחינה את השירים שלה בעצמה!!! וכמובן אחרי כך זה היא גם יפהה!!! אז היא פשוט מושלמת!!!!!!!!

Shakiraa

New member
יש לה קול יפה....

אבל בעיקר המראה שלה.....לדעתי היא האישה הכי יפה בעולם!!!

Fearless

New member
איזו תמונההההההה!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo45.gif

ברוכה הבאה

למעלה