מיכתב לאמא!!!!!!

שירן41

New member
../images/Emo68.gifמיכתב לאמא!!!!!!

אני רוצה לשתף אותכם במכתב שביתי הביאה לי היום כיוון שפוטרתי........ (אני משתדלת להעתיק אותו בדיוק) לאמא היקרה. אני אוהבת אותך מאד אם ה
פיטר אותך היום לא לידאוג,גם יומו יגיע בסוף יגלו איך הוא את יודעת הרעים יש דברים שהם מנצחים בהם אבל יש דברים גם שהם מפסידים כמו למשל האהבה הם לא יודעים לאהוב והאהבה זה דבר חשוב בוס יכול לזרוק אותך בקלות אבל הבת שלך לא חברים יכולים להיפרד אבל אנחנו לא יש לנו אהבה חזקה שאף אחד בעולם לא יכול להפריד.
|לב (ציירה לי לב גדול) בקיצור הוא
הוא אדיוט גמור כי לעובדת כמוך הוא היה צריך להתפלל אז אל תדאגי אמא היקרה כי אני כאן איתך.
I LOVE YOU
ביתך מכל הלב ואו.... כמה שביתי צודקת,יש לי דבר ניפלא,נהדר,מקסים
כאן לידי יש לי את הקריירה הכי גדולה שלי את זה אני ובעלי בנינו ביחד אין קריירה יותר ניפלאה ממשפחה כזו ניפלאה ומה שיהיה, אנו ניתגבר ביחד.

A l i c e11

New member
אין כמו הילדים הם ה ../images/Emo77.gif האמיתית

למרות שאני מצטערת שפוטרת עדין הילדים והבית הם ההשג האישי הגדול ביותר שלנו כנשים. אני ממליצה לך לנצל את הזמן שהתפנה לך בבילוי עם הילדים. יום אחד אנחנו מתעוררות והם כבר לא שם.

shandy

New member
איזה כייף אליס

שאנחנו ממש לא מסכימות, כך יכולות להתווכח ולריב, ולהגדיל אשכולות ולגרום הנאה לסיוון ההישג האישי הגדול שלי הוא לאו דוקא הילדים והבית טיב הבית תלוי גם בקבלן הבונה ולגבי ילדים, הם כידוע לך לא נולדו " טבולה ראסה" יש להם תכונות, מאוים חשקים רצונות וצרכים משלהם, התפקיד שלי כהורה לספק להם כלים למצות את הפוטנציאל הטמון בהם, אבל כל מה שהם עושים, זה שלהם ושייך להם, אני רק משתדלת לכוון אותם, לפעמים מצליחה ולפעמים לא בעיני ההישג שלי הוא לקחת משהו ריק מתוכן ולתת לו צורה ונשמה, זה יכול להיות בגד, מאכל, פרויקט או כל דבר אחר, שתלוי בי ובעצמי מה יש לך לאמר בנושא?

שירן41

New member
ומי הקבלן הבונה סנדי??????

את ורק את הקבלן הבונה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מצחיקה אחת

שירן41

New member
נכון ALICE נכון......

זה יופיו של הילדות הנאיביות,התמימות היופי והדאגה הם קולטים מיד שרע לך הם קולטים מיד שטוב לך הם אוהבים ללא תנאים ומקסימים את ההורים.
את צודקת, לאחר שקראתי את המכתב שהבת שלי השאירה לי,הבנתי שאין יותר חשוב מההשג הזה,
. לתת את הנשמה ואת הלב לתת כשאתה אוהב........
לכולם......

geni1

New member
איזה בת מקסימה יש לך!!!

מקווה שהכל יסתדר לך.

Savage Garden

New member
כן, חשק לילד...../images/Emo142.gif

עד כמה שזה יישמע אולי בעיניי משהו כתירוץ , אני מאמינה שיש לכל דבר בחיים זמן ובשלות, כנראה שעוד לא הגעתי לשם אבל מידי פעם הפרפרים בבטן מופיעים במיוחד אחרי סיפורים כמו של הילדה המתוקה הזו...

siv30

New member
גם אני דחיתי את המטלה ../images/Emo9.gif

והיום כשיש לי פשוש, נסיך קטן, אני מאוהבת ומצטערת שדחיתי את זה כל כך הרבה זמן.

שירן41

New member
נו אז מה הבעיה!!!!!!!!!!

בחמש דקות עבודה לא יותר!!!!!!!!! יכול להיות לך גם דבר מקסים כזה. חחחחחחחחחחחחחח
אם קצת רצון וקצת יכולת...........

דננברג

New member
תגובה לאמא של שירן

לאמא של שירן, נכון, אשרייך שיש לך בת כזאת נפלאה. היצירה הנהדרת הזאת כולה שלך ויש לך בהחלט סיבה טובה להיות גאה בה. יחד עם האיש שלך עשיתם עבודה יפה. למי שיש בנות כאלה היודעות לעודד, בימים קשים בהם אנו נתונות בכל המובנים, מבחינת עבודה, קריירה ובעיקר בגלל היותינו נשים, יכולה כמוך להתעודד בתא המשפחתי שהקימה. זה המקום בטוב ביותר להרגיש בו טוב. ברור לי שאם הצלחת כל כך עם בתך, בודאי תצליחי במשימה יותר קלה כמו מציאת עבודה חדשה ומעניינת, ונכון היחיד שהפסיד מזה, זה המעביד שלך שלא הצליח למצוא בך את כל הדברים הנפלאים אותם מאירה בתך. עלי והצליחי, דניאלה

siv30

New member
דינאלה ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מסכימה עם כל מילה שלך, מה גם שלפי התיאורים של שירן זה לא הפסד חיה. תודה שהצטרפת.

מרוצה

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif לך אמא יקרה.

אנשים חיים חיים שלמים ולא חוו אהבה מימהם. את הנסיבות הביאו אליך את מה שיש לך בבית, ביתך וכל משפחתך. רק בבית כמו שלך יכולה בת לכתוב לאימה כל כך יפה, מרגש, מקסים. בשעות הקשות שלך דעי לך שאת האדם העשיר ביותר בתבל. בניית משפחה כמו שלך היא האשר, עושר שלך. הוא פיטר אותך, אולי מחוסר ברירה אבל הוא עני לגמרי אם הוא לא רואה מה יש לידו ואיתו. כל גוזרי הממסד לא יכולים לך עם בת כזאת ועם משפחה שכזאת. מאחלת לך השתלבות מהירה במעגל העבודה והעיקר הרבה בריאות.

למעלה