מי זה ליאור דביר...

real snake

New member
../images/Emo68.gifמי זה ליאור דביר...

כדי שכולם נזכר מי זה ליאור דביר.. בואו קבלו ביגריה על פרופיל השחקנים....
ליאור דביר (יהודה לוי), בן 25, גיבורה הגברי של הסדרה. אמו של ליאור חזרה בתשובה כשהיה צעיר, נטשה את המשפחה ועברה להתגורר בברוקלין, ניו יורק, שם הקימה עם השנים משפחה חרדית למהדרין. ליאור, ילד של אבא, נוטר לאימו על עזיבתה, מסרב להבין אותה ונאחז באחוות הגברים אל תוכה גדל, מודעה הכוללת את אביו, אותו ואת ניר, אחיו הגדול.
הוא אמביציוזי, בעל רעיונות עסקיים וביטחון עצמי רב בכל הנוגע לקבלת החלטות וביצוען. הוא אינו נחשף בקלות, לא אומר את אשר על ליבו, ומעדיף לעטות פני פוקר, כדי לחפות על רגשותיו.
בחורינות נדלקות על ליאור על ימין ועל שמאל, אלא שהוא לא ממהר להחזיר אהבה. הוא להוט לרצות את אביו, ולכן מייד בתחילת הסדרה, כשהוא שב מארה"ב, הוא נכון לקחת על עצמו את ניהול עסקי המשפחה, במקום אביו המהרהר על פרישה.
אופן הניהול שלו קשוח, קיצוני, ולעיתים אטום לבעיותיהם של החלשים והמסכנים (האנשים שאלונה כמהה להושיע). אך אל חשש, בהמשך ילמד ליאור שבהתחשבות ובהקשבה אפשר להשיג הרבה יותר.
מדי יום נשרשר שירשור מיוחד על אחד הדמויות.....
הפעם זה היה ליאור מחר ...... שרשרו...

ואוו כמה מפה לא נכון בסופו של דבר...

זה סתם ניראה לי היה רעיון רישוני... *אמא של ליאור לא חזרה בתשובה... אומנם גרה בניו יורק אבל לא ממש התחרדה והקימה משפחה חדשה... חוץ מזה שלא קוראים לה נורית
(זוכרים את הטלפון של נורית..?) *לליאור אולי יש אח... אך בסוף הסתבר שמת מתאונת אופנוע משהו... הוא הוזכר רק פעם אחת אני חושבת בעונה הראשונה... זה כל כך מוזר העניין כי זה ניראה שממש לאף אחד לא איכפת ממנו... הרי התסבוכים של אמנון וליאור הם בגלל האמא שנטשה ולא בגלל מות האח הפתאומי.... תחשבו על זה... אין תמונות שלהם בבית... הם לא מדברים עליו... כלום... * "הוא נכון לקחת על עצמו את ניהול עסקי המשפחה, במקום אביו המהרהר על פרישה"- מתי?
לא זוכרת שאמנון רצה לפרוש.... חוץ מזה ליאור לדעתי הוא ממש בן אדם.... כאילו הוא לא קיצוני מידי לפה או לפה וזה מה שיפה... יש לו חוש עסקי מאוד מפותח... כל דבר הכי קטן הוא יכול להפוך אותו להצלחה גדולה... על זה שהוא יפה בכלל אין מה להתווכח.. וגם רומנטי ומצחיק
אני לא אוהבת בו את הרצון לבריחה מהמציאות... כאילו משהו לא מסתדר עם נוהל החיים שלו אז הוא בורח.. אף פעם לא ראינו את ליאור מתמודד עם משהו רציני... הוא רק ניסה לברוח... אבל אני אוהבת את הדמות שלו
מוסיפה המון לסדרה

למעלה