מנהלת חדשה לפורום!

../images/Emo68.gif מנהלת חדשה לפורום!

אנו גאים ושמחים להכריז על המנהלת החדשה של הפורום שתעשה לכם סדר על הגריל, בתנור ובתוך הסירים שלכם. Tumor Suppressor תיכנס מהיום לניהול הפורום ואנו בטוחים שהיא תעמוד בראש הפורום בכבוד ובהצלחה רבה, ותשמור שהפורום יישאר נעים, טעים ועשוי במידה הנכונה.
המשך גלישה נעימה ב
אנשים

שלום לכולם ../images/Emo140.gif

אמ אמ אמ - זה מה שאני חושבת כשאני רואה נתח אנטריקוט עסיסי. גם לסינטה, ראמפ, צלעות טלה
וקדירות למינהן - יש מקום של כבוד בקיבה שלי. אני ענת, קרניבורית מלידה (או כמה חודשים אחרי, כשהחלטתי שחלב זה די משעמם). אני קוראת וכותבת בפורום מספר חודשים - מספיק כדי לראות שהשכנים נחמדים, האווירה טובה - והמטרה שלי כאן היא פחות לנהל ויותר להחיות ולעודד את הכתיבה. אני מאמינה שפורום בסופו של דבר צריך להיות מקום שנחמד לכתוב בו ולקבל פידבק, גם על הנושאים מסביב - וגם על העיקר... יאמ. מקווה שכולנו נהנה לכתוב ולהגיב, הרגישו מוזמנים בהחלט לפנות אליי מכל סיבה שהיא.
אסיים בציטוט האלמותי של הומר סימפסון: "If god didn't intend us to eat animals, why did he make them out of meat?"

gils33

New member
../images/Emo49.gifמזל טוב לענת../images/Emo140.gif

לקחת על עצמך פורום רציני ומעניין. מאחל לך הצלחה גדולה מאוד בפורום.

א פרח

New member
מזל טוב והרבה הצלחה

שמחה כי נמצאה מנהלת לפורום האהוב הזה. יש פה קבוצת אנשים מדהימים אשר בטוחה כי תהני להכיר ולתקשר איתם.

תודה לך!

האנשים נראים מקסימים ממש... לא ציפיתי לכזו קבלת פנים (אני אמנם כותבת פה כמה חודשים, אבל לא מכירה את רוב הכותבים.). שמחה שאת כאן

uriler

New member
מזל טוב ובהצלחה - כל הכבוד על לקיחת האחריות:)

ואם כבר בציטוטים עסקינן - "I really like cows... Next to my mashed potatoes" (ציטוט על שלט חוצות ענק בטקסס).

uriler

New member
אני חושב שזה המקור, מה שכתבתי קודם היה

ציטוט לקוי שמישהו שלח לי במייל מתישהו.

למעלה