מקפליי בעיר הגדולה הוליוווווווווווד
D DesertRose7 New member 3/4/06 #1 ../images/Emo68.gif מקפליי בעיר הגדולה ../images/Emo68.gif הוליוווווווווווד
R Rowdy Girl New member 3/4/06 #3 איזה כיף להם!!! אני טסה להוליווד עוד 4 חודשים#$@%@#%@#%#^@#%@#%#@% אעאעאעאעאע!!!!!!!!!!!11111111 למרות שרציתי אנגליה אבל אבא כבר נהיה משועמם מאנגליה בע.
איזה כיף להם!!! אני טסה להוליווד עוד 4 חודשים#$@%@#%@#%#^@#%@#%#@% אעאעאעאעאע!!!!!!!!!!!11111111 למרות שרציתי אנגליה אבל אבא כבר נהיה משועמם מאנגליה בע.
B bustedit New member 4/4/06 #33 למע את חייבת תמיד להיות זונע@!?@??#%@%?$% טוב לפחות זה לא אנגליה. תרחקי מג'יימס
R Rowdy Girl New member 4/4/06 #37 ../images/Emo67.gif מה אבל הייתי באנגליה 3 פעמים *מגלגלת עיניים* ואני לא מתרחקת מג'יימס!
L LeeR4Ever New member 6/4/06 #55 *אהמ* כע נחכה שהיא תטוס לאמריקה, נתגנב מאחורייה בלילה, ונאשים את המשטרה במחסור בכוח אדם [זה היה אחד הדברים הכי לא קשורים שאיי פעם אמרתי ]
*אהמ* כע נחכה שהיא תטוס לאמריקה, נתגנב מאחורייה בלילה, ונאשים את המשטרה במחסור בכוח אדם [זה היה אחד הדברים הכי לא קשורים שאיי פעם אמרתי ]
L LeeR4Ever New member 7/4/06 #59 נו די../images/Emo7.gif אסור לך לכעוס עליי עכשיו, אני נוסעת מי ידאג ל|קרמבולי|?