משפטים של קלי

../images/Emo68.gifמשפטים של קלי

מכירים משפטים מצחיקים/חכמים/נכונים/טיפשיים שקלי אמרה
שרשרו לכאן את כל המשפטים שאתם מכירים

לי יש כמה..

אנשים, תשיגו אוכל ושתיה משלכם! (מתוך היומן של קלי ב MTV)
אני לא חושבת שאלוהים היה נותן לך משהו שאתה לא יכול להתמודד איתו, אז אל תלחץ (מתוך היומן של קלי ב MTV)
אלוהים ישמור! באמת יש פה אנשים. (קלי על הקהל של אמריקן איידול)
אני עדיין מתכוונת לאכול המבורגרים וצ'יפסים אז אתם יכולים לנשק לי ת'תחת
מעריצים הם הסיבה האמיתית לסיבה שהאמן קיים. אנשים שוכחים את זה לפעמים, אבל זה הדבר הראשון שאני בחיים לא אשכח
כולם אומרים שאני הילדה מבית השכן....כנראה שיש לכם שכנים ממש מוזרים.

Juliann

New member
יש לי עוד אחד מצחיק...

(on using public restrooms) oh my god! i wrap the toilet with paper... its a five minute process. nothing on my skin is going to touch the toilet! people could have like nasty #$@%#$ !

a charmed girl

New member
חחחחחחח../images/Emo99.gif

הלואי והיא הייתה הילדה מבית השכן... תודה לך שהחזרת לי את החשק להשתמש בפוטושופ! חח לא נגעתי בו כבר המון זמן... הינה מה שעשיתי בהשראת מה שקלי אמרה כמובן חח

L U Z I A

New member
אא יפהההה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

סתם לא קשור- לא אהבתי את השיר "hear me" שלה..

keisamit

New member
היה אייטם בראש1...

שהיא אמרה את זה: "מי רוצה לריב? הילארי רבה עם לינדזי, בריטני רבה עם כריסטינה, אשלי רבה עם כולם ואבריל יורדת על כולם. ומה על קלי קלארקסון? שום דבר, וזה מאוד משעמם אותה. 'בא לי לריב עם מישהי, ונראה לי שזו תהיה הילארי דאף', מסרה קלי. 'לכולן יש יריבות מוזיקליות וגם אני רוצה אחת כזו. החלטתי שזו תהיה הילארי מפני שיש לה ניסיון בתחום וגם מפני ששתינו מטקסס. אולי אריב עם ביונסה, כי גם היא מטקסס'. יופי, נורא בוגר".
אני מניחה שרובכם מכירים את זה, אבל אני מוצאת את זה נורא נורא משעשע אז שמתי את זה פה.

EliranMaor

New member
הממ...../images/Emo19.gif

שאלום לכל החברים של אלונה [ליתר דיוק...: שאלום לכל האהאוורים של אלונה]

a charmed girl

New member
יא אלוהים../images/Emo7.gif

יש קטע שקלי מדברת בעיברית ולא ראיתי אותו
תשימו

חח איזה פרצוף חמוד..

רק בגלל זה אני יחפש את זה היה לי את זה פעם.. חח סתם לא היה לי אבל איך אפשר לסרב לכזה פרצוף?

a charmed girl

New member
לא מאמינה חחח

מצאתי
איזה חמודה היא חחחח
יחסית דיברה יפה....עיברית שפה קשה חחח מי שרוצה להוריד את הקטע שילחץ פה חח

למעלה