נילי 41 יקרה

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifנילי 41 יקרה

|נעילת אצבע לכשלעצמה לא מראה כלום. אולם אצל חולים מוחיים כל תופעה היא שינוי מסוים לרעה. העובדה שזה לא היה קודם, וקשה ליישר לו את האגודל, הוא גם פחות מתפקד. למשל כשאני אומרת לו , בוא קום מהכסא נלך, הוא עונה כן כן ולא זז,ואם אני אומרת שוב הוא אומר רגע רגע ולא זז, ואני מרימה אותו במאמץ רב. אתמול בבדיקה תקופתית למעקב אחרי בלוטות הלימפה שלי, זיהה הרופא אצלי שבר מפשעתי מצד ימין. והוא די כעס על המאמצים היום יומיים שנפלו בחלקי, אין מה לעשות. התחלתי בפעולות להבאת עובד זר. ונראה. אז שיהיה לכולנו ערב טוב ולילה מ ש ע מ ם. ביי

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אסתר יקירתי

אכן אני כל הזמן שמה לב לשינויים בהתנהגות ובתפקוד. מבחינת תפקוד הוא די מוגבל, אבל עכשיו כשאת מתארת את המצב של שלמה, אני רואה שתמיד יכול להיות יותר גרוע, בעצם תמיד ידעתי את זה אבל חשבתי שאנחנו כבר במצב די גרוע. מסתבר שהרע מכל עוד לפנינו... שלמה כנראה כבר לא מבין את הבקשה שלך וכשאת אומרת לו "קום מהכיסא" הוא לא מצליח להבין בדיוק את כוונתך. גם אצלנו אני חשה שלפעמים הוא לא מבין בדיוק מה שאני מבקשת וצריכה להראות לו בתנועות ידיים בדיוק מה לעשות. לפעמים כשאני אומרת להרים, הוא מבין להוריד, כלומר מבצע ההיפך ממה שאני מבקשת ממנו... תראי, אם את צריכה להפעיל כוח פיזי כדי לטפל בו כי הוא לא משתף פעולה ולא מבצע לבד את ההוראות שלך בלבוש, רחצה וכו' ודאי שאת צריכה עובד זר בשבילו כי זה לא ייתכן שאת תפגעי בבריאות שלך כדי לטפל בו. בוודאי שצריך לקחת עזרה. אני תמיד הייתי בדעה שכל זמן שהוא במצב שמסוגל ללכת למרכז יום, לא לקחת עובד זר, אלא מי שיכול להרשות לעצמו את שני הדברים ביחד. אבל כשהמצב הוא כזה שאת כבר לא יכולה לעשות בשבילו מה שצריך, אין מנוס, קחי לו עובד זר בהקדם. טוב שהלילות שלך יותר שקטים ושאת יכולה להשלים את שעות השינה החסרות לך כל כך. כמו שאמרת, אין רע בלי טוב... שולחת לך חיבוק ענק ומאחלת לך הרבה כוחות נפש להתמודד עם מה שמחכה לכם. את הכוחות הפיזיים שמרי לעצמך...

zs1957

New member
עובד זר יקל עלייך מאד

היי אסתר יקירתי, שמחה לשמוע שהחלת בתהליכים להבאת עובד זר. מגיע הרגע שבו הרעיה/הבעל הילדים לא מסוגלים לטפל יותר בחולה. זה הרגע הכי מתאים להביא עובד זר. אני מאחלת לך שיהיה לך עובד זר מסור ונאמן ושתהיי מרוצה מתפקודו. הכי חשוב שתהיה תקשורת בינו ובין שלמה וכמובן בינך כי את המעסיקה. אשמח לסייע בכל עת בנושא עובד זר. גם לדרורה יש נסיון רב ואף היא תסייע לך. וי פה עוד אחרים היכולים לסייע. תהני בכנס אחיות בירושלים. כל טוב, זהבה שחם

סיוע בתהליך הבאת עובד זר

היי שמי גולדי ואני נציגת חברת נאמן - ייעוץ והכוונה לגיל הזהב www.neeman-mp.co.il אנו עוסקים בתחום כבר 15 שנה ונשמח לתת לך סיוע בתהליך אנא צרי עמי קשר - 052-5355010

למעלה