סיכום שבועי/חגי מורחב ומאוחר

limors2

Active member
../images/Emo68.gifסיכום שבועי/חגי מורחב ומאוחר../images/Emo70.gif../images/Emo74.gif

איך היה ראש השנה
חגגתם בצורה מסורתית עם המוני ארוחות, או שעשיתם דברים אחרים
אגב המוני ארוחות, כמה אכלתם
מה דעתכם על עוגות דבש
ודובשניות
וגפילטע פיש
3 ימי חג רצופים זה יותר מדי
ואחרי כל הארוחות האלה, תעשו דיאטה ותצומו ביום כיפור
ולסיכום הרגיל:
שיר השבוע (כללי):
שיר השבוע (גאגא-י):
אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
תגלית השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
מאכל השבוע:
מקום השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע:
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
עוד משהו:
תמונה כלשהי: מדגישומטיק שבוע טוב

spiceupmylife1

New member
ראשונה ../images/Emo13.gif

איך היה ראש השנה : נחמד ביותר :) חגגתם בצורה מסורתית עם המוני ארוחות, או שעשיתם דברים אחרים: ארטחה משפחתית אגב המוני ארוחות, כמה אכלתם: לא הרבה... מה דעתכם על עוגות דבש: יאמיייי ודובשניות: יאמיי וגפילטע פיש: בעעע 3 ימי חג רצופים זה יותר מדי: לא אני גם ככה בחופש...
ואחרי כל הארוחות האלה, תעשו דיאטה ותצומו ביום כיפור: לא ולסיכום הרגיל: שיר השבוע (כללי): מממ קטי פרי פיירוורק שיר השבוע (גאגא-י): מממ פוקר פייס אלבום השבוע: קטי פרי - טיינאג דריים סרט/סדרת השבוע: האמצע\טרוף בבית\ הלקטס ספר השבוע: ---- משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ממ הלעאת זכרונות עם בני דודים.. : "אתם זוכרים את העוגיות של סבתא... "
תגלית השבוע: מממ ... אין לי דבר שהשגתם השבוע: שוום דבר מיוחד מאכל השבוע: תפוח בדבש
מקום השבוע: בית משהו שעשה לכם את השבוע: ראש השנה : משפחה משהו שהרס את השבוע: לא היה מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ראש השנה שולט חח משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופש לבד בבית
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין עוד משהו: להלהלהלהלה גאגאגא הו להלהלה תמונה כלשהי: שבוע טוב

Ariellllll

New member
סיכום

איך היה ראש השנה? אחלה חגגתם בצורה מסורתית עם המוני ארוחות, או שעשיתם דברים אחרים? ארוחה אם המשפחה אגב המוני ארוחות, כמה אכלתם? מלא מה דעתכם על עוגות דבש? לא משהו ודובשניות? גם וגפילטע פיש? איככ 3 ימי חג רצופים זה יותר מדי? ממש לא ואחרי כל הארוחות האלה, תעשו דיאטה ותצומו ביום כיפור? אני מהאנשים האלה שלא משנה כמה הם אוכלים הם נישארים רזים.
ולסיכום הרגיל: שיר השבוע (כללי): שיר השבוע (גאגא-י): bad romance אלבום השבוע: the fame סרט/סדרת השבוע: עדי אשכנזי ספר השבוע: משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): תגלית השבוע: אל תלכו לארוחת חג אצל אנשים צמחונים. פשוט אל דבר שהשגתם השבוע: יש לי חתול חדש
קראתי לו אלחנדרו
מאכל השבוע: רימון מקום השבוע: לונה פארק
משהו שעשה לכם את השבוע: חופש משהו שהרס את השבוע: כלום מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: משהו שאתם מחכים לו השבוע: טקס פרסי הVMA. גאגא בטוח זוכה משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
עוד משהו: תמונה כלשהי:

קרפחוס

New member
שלי

איך היה ראש השנה חגגתם בצורה מסורתית עם המוני ארוחות, או שעשיתם דברים אחרים:אם מסורתית כזה כמו בכל זנה,אז כן אגב המוני ארוחות, כמה אכלתם:מעט יחסית מה דעתכם על עוגות דבש:יאק ודובשניות:יאק וגפילטע פיש:דווקא בסדר 3 ימי חג רצופים זה יותר מדי:ממש לא שירבו ואחרי כל הארוחות האלה, תעשו דיאטה ותצומו ביום כיפור:אם כבר אנשים צריכים לצום ולבקש סליחה ממני ולסיכום הרגיל: שיר השבוע (כללי):Coulors of the wind פוקהונסט שיר השבוע (גאגא-י):BR אלבום השבוע:בריטני בלקאאוט סרט/סדרת השבוע:שנות ה70 ספר השבוע:גורלו של ליצן משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): תגלית השבוע:אין דבר שהשגתם השבוע:השאלה הבאה מאכל השבוע:אוכל מסורתי של ראש השנה מקום השבוע:הבית משהו שעשה לכם את השבוע:חופפפפשששש מצהל משהו שהרס את השבוע:נזכרתי שיש לי עוד חצי שנה למנייק מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תתגייסו.טוב נו תתגייסו...זה חשוב וכו.... משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיסתיים משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיבטלו את צה"ל האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אין כזה עוד משהו:עד מתי תמונה כלשהי:

LilyKat

New member
עונהנהנהנה

איך היה ראש השנה? נחמד
חגגתם בצורה מסורתית עם המוני ארוחות, או שעשיתם דברים אחרים? לא עשיתי כלום השנה :X אגב המוני ארוחות, כמה אכלתם? שום ארוחת חג
מה דעתכם על עוגות דבש? סבבה ודובשניות?סבבה X 2 וגפילטע פיש? איכ 3 ימי חג רצופים זה יותר מדי? לא
ואחרי כל הארוחות האלה, תעשו דיאטה ותצומו ביום כיפור? נראה
ולסיכום הרגיל: שיר השבוע (כללי): דיאנה גולבי - שביל הבריחה
שיר השבוע (גאגא-י): לא יודעת >: אלבום השבוע: 30 שניות למאדים - "זאת מלחמה" XD סרט/סדרת השבוע: "הנעדרת", סדרה - השרדות האמריקאית. ספר השבוע: אין >< משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ל'דעת תגלית השבוע:אההה......להתקלח ב5 בבוקר זה כיף דבר שהשגתם השבוע: כלום! מאכל השבוע: ל'דעת מקום השבוע: החדר שלי משהו שעשה לכם את השבוע: כלום XD היה חרא שבוע משהו שהרס את השבוע: ^ מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שיעמום זה בעסה משהו שאתם מחכים לו השבוע: תשובהמשירות לאומי משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: תשובה! ^ האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גאגא בVMA עוד משהו: כלום ^^ תמונה כלשהי: אנלי כוח

limors2

Active member
להתקלח ב5 בבוקר זה לא כיף לאנשים שהצינורות

מהמקלחת עוברים להם בקיר של החדר

limors2

Active member
איזה עצלני תמונות אתם!

איך היה ראש השנהנפלא! חגגתם בצורה מסורתית עם המוני ארוחות, או שעשיתם דברים אחריםמלא מלא ארוחות. אגב המוני ארוחות, כמה אכלתם6 ארוחות חג מלאות
מה דעתכם על עוגות דבשטעים. ודובשניותשלמות! וגפילטע פישאבוי
3 ימי חג רצופים זה יותר מדי3 ימי חג כאלה זה בסדר, אבל אם יום כיפור היה אחד מהם זה היה יותר מדי
ואחרי כל הארוחות האלה, תעשו דיאטה ותצומו ביום כיפוראני אצום, לא בשביל הדיאטה ולסיכום הרגיל: שיר השבוע (כללי):HURTS - Wonderful Life. וואו
שיר השבוע (גאגא-י):Dance in the Dark אלבום השבוע:עבר כ"כ הרבה זמן מאז ששמעתי משהו באייפוד, אני כבר לא זוכרת
סרט/סדרת השבוע:רק סדרה, פארסקייפ! אחרי הפסקת צפייה של חודשים ארוכים ניצלתי את ראש השנה וראיתי 8 פרקים. למה הפסקתי לצפות בה בעצם? ספר השבוע:חוק הקסמים הראשון. כשסיימתי אותו התחשק לי לשבת ולחבק אותו לכמה דקות. משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"Don't be the hero. Always be the one to walk away while the hero dies"
תגלית השבוע:ג'ון וארין נהנים להימרח אחד על השנייה. דבר שהשגתם השבוע:דיסק של אמיר דדון, שקניתי, אבל כתוב עליו "תקליט שדרים לא למכירה". מוזר. מאכל השבוע:דובשניות! מקום השבוע:בית! משהו שעשה לכם את השבוע:סופשבוע ארווווווך, ושרשור מצעד שנתי ארוך ומוצלח להפליא בפורום גלגלצ משהו שהרס את השבוע:ימי העבודה המועטים היו מעצבנים להפליא. כמעט התקשרתי והתפטרתי בטלפון בזמן שהייתי שם. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:צריך לקנות אנשים ששומעים מוזיקה קולנית בסלולרי באוטובוסים. כן ערסים צעירים, אני מדברת עליכם. משהו שאתם מחכים לו השבוע:חופש ביום רביעי! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיגיע איוורור כלשהו לעבודה:| האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:שמור במערכת. עוד משהו:שעון חורף
תמונה כלשהי:גאגא עושה קוקו בהופעה בארץ!

chyio

New member
שמחה רבה שמחה רב... אה אופס טעות בחג

איך היה ראש השנה
נחמד, נמרח קצת יותר מדי חגגתם בצורה מסורתית עם המוני ארוחות, או שעשיתם דברים אחרים
מסורתית
אגב המוני ארוחות, כמה אכלתם
לא הרבה האמת, למרות שהיה מיליון אוכל טעים מה דעתכם על עוגות דבש
יאמי! ודובשניות
פחות יאמי! וגפילטע פיש
לא טעמתי מימי למרות שסבתא שלי תמיד עושה בחגים 3 ימי חג רצופים זה יותר מדי
כן!!! ואחרי כל הארוחות האלה, תעשו דיאטה ותצומו ביום כיפור
אם אני אעשה דיאטה סביר להניח שאמות
שיר השבוע (כללי)
ניתן כבוד לrape me- nirvana שיר השבוע (גאגא-י)
brown eyes
אלבום השבוע
דה פיים, נבר מיינד וקצת מאלבום האוסף של דה סקס פיסטולס סרט/סדרת השבוע
סרט- זוהי אנגליה!
סדרה- סאות' פארק
ספר השבוע
צלה של הרוח (סופסוף ספר!) משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
Im not the only one ושלל ציטוטים של קורט קוביין
תגלית השבוע דבר שהשגתם השבוע
ספר והתנסות חדשה ומעניינת מאכל השבוע
דגים דגים דגים מקום השבוע
החדר שלי משהו שעשה לכם את השבוע
ידיד שלי משהו שהרס את השבוע
כלום מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה
אתם לא לבד!!!!!!!!1111 יש מי ששומע אתכם דאמט! משהו שאתם מחכים לו השבוע
התפתחויות מעניינות בעלילותיהם של תום-לי וליהי. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע
שוב, תאוריה
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע
חברה וותיקה. עוד משהו
גמר חתימה טובה תמונה כלשהי
מי אמר שזו לא גאגא?

spiceupmylife1

New member
יאוו איזה תמונההה

מאיפהההה יש לך אותה ....?
* אני רוצה גם* בבקשה שלחי לי במסן

xCxD

New member
אני

איך היה ראש השנה: חביב ביותר חגגתם בצורה מסורתית עם המוני ארוחות, או שעשיתם דברים אחרים: משפחה מצומצמת. אגב המוני ארוחות, כמה אכלתם: עד שהגוף אמר לי די מה דעתכם על עוגות דבש: דעה לא חיובית ודובשניות: לא משהו וגפילטע פיש: איכס.! והאמת ... אף פעם לא טעמתי. אז האיכס רק על המראה והריח. 3 ימי חג רצופים זה יותר מדי: לא מפריע לי. ואחרי כל הארוחות האלה, תעשו דיאטה ותצומו ביום כיפור: לא דיאטה ולא צם:) ולסיכום הרגיל: שיר השבוע (כללי): e.t. של קייטי פרי. וגם פיקוק של קייטי פרי. שיר השבוע (גאגא-י): ה4 שורות של born this way אלבום השבוע: החדש של קייטי פרי סרט/סדרת השבוע: ממממ.... לא ראיתי השבוע. ספר השבוע: כנ"ל משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אין תגלית השבוע: השם של האלבום של גאגא דבר שהשגתם השבוע: תספורת? מאכל השבוע: האוכל של החג מקום השבוע: מיטה משהו שעשה לכם את השבוע: כסף משהו שהרס את השבוע:בזבוז כסף מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:גרעינים זה רע משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא משהו מיוחד משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו מיוחד האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: _ עוד משהו: _ תמונה כלשהי: אין לי כוח. :)

למעלה