סיכום שבועי/טרום יום כיפורי

limors2

Active member
../images/Emo68.gifסיכום שבועי/טרום יום כיפורי../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

צמים?
הולכים לבית כנסת?
עושים מרתוני סרטים/סדרות?
קוראים מלא?
רוכבים על אופניים?
ישנים כל היום?
טסים לחו"ל, אולי?
שיר השבוע (כללי):
שיר השבוע (גאגא-י):
אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
תגלית השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
מאכל השבוע:
מקום השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע:
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
עוד משהו:
תמונה כלשהי: מדגישומטיק, צום קל לצמים וסופ"ש נעים לאלה שלא!

spiceupmylife1

New member
עונה

צמים? לא הולכים לבית כנסת? לא עושים מרתוני סרטים/סדרות? כן קוראים מלא? לא רוכבים על אופניים? לא ישנים כל היום? לא טסים לחו"ל, אולי? לא שיר השבוע (כללי): פוקר פייס שיר השבוע (גאגא-י): פוקר פייס אלבום השבוע: סרט/סדרת השבוע: אחת שיודעת \ 90210
ספר השבוע:- משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): תגלית השבוע: גאגא יכולה להיות מגעילה... דבר שהשגתם השבוע: תוכניות לשבוע הבא מאכל השבוע: פתיתים מקום השבוע: בית משהו שעשה לכם את השבוע: סרט מרגש משהו שהרס את השבוע: לא היה מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: משהו שאתם מחכים לו השבוע: ת"א משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כייף האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין עוד משהו: ללהלחהחה צום קל גמר חתימה טובה תמונה כלשהי:

limors2

Active member
סופ"ש!

צמים?יאפ הולכים לבית כנסת?נופ עושים מרתוני סרטים/סדרות?נופ קוראים מלא?יאפ רוכבים על אופניים?נופ ישנים כל היום?נופ. אולי קצת. טסים לחו"ל, אולי?נופ
שיר השבוע (כללי):http://www.youtube.com/watch?v=HkHJ2-zoSB4
שיר השבוע (גאגא-י):טלפון
אלבום השבוע:לא שמעתי אלבומים השבוע, שמעתי כמעט רק את שיר השבוע שלי. סרט/סדרת השבוע:האויב שבפנים 4 (מעולה!! רוצו לראות בתלת מימד גם אם לא ראיתם את הקודמים), פארסקייפ ספר השבוע:האסופית משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא זכור לי משהו מיוחד תגלית השבוע:אני מצה. דבר שהשגתם השבוע:חוסר שעות שינה. למרות זה דבר שאיבדתי, בעצם. מאכל השבוע:ספגטי! מקום השבוע:מסנג'ר
משהו שעשה לכם את השבוע:חופש ברביעי, ועידות משהו שהרס את השבוע:עייפות איומה מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תצאו מהבית לבושים בבשר, אנשים לא מקבלים את זה יפה. משהו שאתם מחכים לו השבוע:סופ"ש ארוווווווווווך! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שלא אצטרך לעבוד בשישי, ואז הסופ"ש באמת יהיה ארוווווווווווך! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:איימי פולר. עוד משהו:תכף אוכלים. תמונה כלשהי:

LilyKat

New member
עונה

צמים? נופ הולכים לבית כנסת? נופ עושים מרתוני סרטים/סדרות?כנראה שכן קוראים מלא? כן, גם זה רוכבים על אופניים? לא, עברתי את הגיל ישנים כל היום? אהא XD טסים לחו"ל, אולי?נהה שיר השבוע (כללי): דיאנה גולבי - קרב אגרוף שיר השבוע (גאגא-י): באד רומנס אלבום השבוע:הממ אין ממש סרט/סדרת השבוע:אזרח שומר חוק \ פרייז'ר ספר השבוע: אין משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכרת >< תגלית השבוע: עבודה משרדית זה לא מרגש במיוחד דבר שהשגתם השבוע: התחלתי ש"ל מאכל השבוע: סנדוויצ'ים כנראה מקום השבוע: החדר שלי משהו שעשה לכם את השבוע: למאת אחרי 8 שעות עבודה.. משהו שהרס את השבוע: >< מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כוח רצון זה הכל! וגאגא שולטת. משהו שאתם מחכים לו השבוע: סוכות? משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעשות קעקוע סופסוף האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד עוד משהו: פפפףףף תמונה כלשהי: 3>

chyio

New member
סליחה מה זה עברתי את הגיל

רק שתדעי ששנה שעברה עשיתי 10 קילומטר באופניים לבד! אז הא לך.

limors2

Active member
אני עם ליהי. אין גיל לאופניים!

הדבר היחיד שמונע ממני להתייחס באהבה אל האופניים שלי הוא חלודה. הרבה חלודה.

Super Alina

New member
תשובות:

צמים? כן הולכים לבית כנסת? לא עושים מרתוני סרטים/סדרות? לא קוראים מלא? כן רוכבים על אופניים? לא ישנים כל היום? כן טסים לחו"ל, אולי? לא שיר השבוע (כללי): my first kiss שיר השבוע (גאגא-י): http://www.youtube.com/watch?v=1eK7RCmR-9I אלבום השבוע: X סרט/סדרת השבוע: אחת שיודעת ספר השבוע: דיומא קי/סטיבן קינג משפט השבוע: כל דבר עובד כמו שצריך, עד שצריך תגלית השבוע:X דבר שהשגתם השבוע:X מאכל השבוע: פיצה מקום השבוע: בית ספר משהו שעשה לכם את השבוע: להיות בפייסבוק אחרי שבוע משהו שהרס את השבוע: שחזרתי מחו''ל מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תמיד תחייכו משהו שאתם מחכים לו השבוע: להעלות את התמונות שצילמתי בחו''ל לפייסבוק משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהצום יעבור בקלות האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: החבר הבא שלי חחח עוד משהו: X תמונה כלשהי:X

Coralulu182

New member
מקווה שהיומיים האלה יעברו מהר! ../images/Emo122.gif

צמים? לא הולכים לבית כנסת? לא עושים מרתוני סרטים/סדרות? לא, אני לא יכולה כי המשפחה שלי מאמינה ושומרת ורק אני לא קוראים מלא? כן, אבל זה בלי קשר
רוכבים על אופניים? לא, אני לא יודעת
ישנים כל היום? ישנתי כבר עד מאוחר כך שהתוכנית הזו נהרסה לי :-\ טסים לחו"ל, אולי? הלוואי!
שיר השבוע (כללי): The Smiths - There Is a Light That Never Goes Out
שיר השבוע (גאגא-י): Bad Romance
אלבום השבוע: קומון דרדס
סרט/סדרת השבוע: GLEE שידורים חוזרים
ספר השבוע: תמונתו של דוריאן גריי
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הציטוט ההוא של השמלת בשר שלי
תגלית השבוע: זה בשר חי! :-O
דבר שהשגתם השבוע: קניתי דברים שרציתי, איזה סרט לשיער עם נוצות טווס ועוד כל מיני דברים
מאכל השבוע: אייס לימונענע בארומה
מקום השבוע: מין מתחם ענקי שיש פה באשדוד עם כל החנויות בעולם
משהו שעשה לכם את השבוע: התחלתי לעבוד. לא בדיוק עשה את השבוע אבל זה מעסיק אותי!
משהו שהרס את השבוע: אני לפני מחזור אז אני בוכה ומתעצבנת מכל דבר ואי אפשר לדבר איתי
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין
משהו שאתם מחכים לו השבוע: עבודה - כדי שתעבור כבר
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתהיה לי המון השראה ואומץ ותעוזה, ואצור דברים יפים בתחומים שאני טובה בהם
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סיוון
עוד משהו: יום כיפור תמיד מזכיר לי כמה זה מציק להיות אתאיסטית כשכל המשפחה שלך בדיוק ההפך
תמונה כלשהי: הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Music4Life

New member
../images/Emo8.gif עונה בכיף

ויאללה לעבודה
צמים?
כן, אני צמה וודאי......................בין ארוחה לארוחה
הולכים לבית כנסת?
בלי צחוק, נרא הלי שהייתי בבית כנסת אולי פעם או פעמיים בכל החיים שלי. בקושי אני זוכרת איך זה נראה מבפנים. עושים מרתוני סרטים/סדרות?
לא י שלי מספיק מה לעשות האמת... קוראים מלא?
לא רוכבים על אופניים?
לא ישנים כל היום?
יש מצב טוב לזה כן
טסים לחו"ל, אולי?
כןןןןןןןןןןןןןןן
בקרוב מאד....ונחשו לאן מפלצות שלי
לגמרניה-הולנד להופעה של...............נכון,
למאנסטרבול, לליידי גאגא!!!!!!!!
(אל תקנאו)
שיר השבוע (כללי):
כל שיר של מירי מסיקה
שיר השבוע (גאגא-י):
you & I אלבום השבוע: "Born this way"...כן אפילו שהוא טרם יצא וראה אור, מותר לי :) סרט/סדרת השבוע: "שני גברים וחצי" ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "You're beautiful the way you are coz god makes no mistakes, u were born this way"......הוווו, מרגשת.... תגלית השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
חברה שלי אירגנה הכל לטיול שלנו בנובמבר, מלכה!!!! מאכל השבוע:
מקדונלדס.
מקום השבוע:
המיטה שלי!!!! משהו שעשה לכם את השבוע:
הרבההההההה דברים משהו שהרס את השבוע:
לא היה קיים דבר כזה. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
תמיד תהיו חזקים ותאמינו בעצמכם, אתם שווים הרבה יותר ממה שאתם חושבים.... משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לפגשו מישהי מיוחדת...
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
בא לי הופעה של מירי מסיקה...אבל זה רק יהיה ב25 לחודש. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
את מאמיי שלי
עוד משהו:
נשאיר לעצמי ... תמונה כלשהי:
נשיקות מפלצות

LilyKat

New member
מהההה O:

את הולכת להופעה שלה? איזה כיף לך >: תגידי לה לעבור בישראל שוב!!!!

Music4Life

New member
כן, אהיה במאנסטרבול, בנובמבר :D

כולי אושר. ברור שאגיד לה לבוא לארץ...להחזיר את התחת הסקסי שלה לכאן, כי כולנו רוצים לבהות בו
אל תדאגי....תשאירי את זה לי .

chyio

New member
גורלנו מוטל בכפות ידייך.

אחרת סתם תהיי עוד כלבה שהייתה במונסטרבול. (נו אני מקנאה, לא לקחת קשה X: )

limors2

Active member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אפשר להתחבא לך במזוודה?

למעלה