סיכום שבועי

limors2

Active member
../images/Emo68.gifסיכום שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

שיר השבוע (כללי):
שיר השבוע (גאגא-י):
אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
תגלית השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
מאכל השבוע:
מקום השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע:
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
עוד משהו:
תמונה כלשהי:
שאלת בונוס- איזה סעיף/ים נוסף/ים חסר/ים לכם בסכמ"ש, ועל איזה הייתם מוותרים? קישור למדגישומטיק. שבוע טוב!

spiceupmylife1

New member
סופש ../images/Emo13.gif

השבוע (כללי): Katy perry-teenage dream
שיר השבוע (גאגא-י): just dance אלבום השבוע: katy perry- teenage dream סרט/סדרת השבוע: מכתבים לג'ולייט
ספר השבוע:--- משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני בצל" חברה ברגע של כנות....
תגלית השבוע: קטי אני מאוהבת
דבר שהשגתם השבוע: ממ חופשששש מאכל השבוע: פיצה מקום השבוע: ספגטים ובית משהו שעשה לכם את השבוע: משהו שהרס את השבוע: ממ לא היה , אולי קצת אריזות מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מממ לא לשמור את האריזות של המטבח ליום האחרון
משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ יםם בנהרייהה
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לפגוש מישהי האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין עוד משהו: להלהלהלהלההלהלהלההההההה תמונה כלשהי:------------> ספייס אפ יור ליייפ = מוזמנים לפינה שלי עליהן בפורום פופ
שאלת בונוס- איזה סעיף/ים נוסף/ים חסר/ים לכם בסכמ"ש, ועל איזה הייתם מוותרים? הכל מצויין :)

limors2

Active member
התחלתי ממש לחבב את teenage dream!

השיר. לא שמעתי את האלבום. הוא היה רק נחמד בשמיעה הראשונה, אבל הוא הולך ומשתפר בכל פעם. אני מקווה שגלגלצ יכניסו אותו כבר לפלייליסט. [ואת דאנס אין דה דארק
]

limors2

Active member
סופשבוע מורחב!../images/Emo42.gif

שיר השבוע (כללי):ג'סטין ביבר שוב
שיר השבוע (גאגא-י):Dance in the Dark. כיף לשמוע אותו ברדיו! אלבום השבוע:2 הראשונים של S Club 7 סרט/סדרת השבוע:סטריטדאנס. הופתעתי לטובה! ספר השבוע:צוללת/ג'ו דנתורן משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"I sleep like a log. I never get up in the middle of the night to go to the bathroom. I go in the morning. Every morning like clockwork. 7 AM, I pee. Unfortunately I don't wake up till 8." תגלית השבוע:מתחיל להחשיך ממש מוקדם. איפה הימים שב8 עוד היה מואר?
דבר שהשגתם השבוע:משחק סלולרי נפלא! מאכל השבוע:טוסט שקניתי אתמול בעבודה. חיכיתי לו 20 דקות והיה שווה כל רגע. מקום השבוע:כל מקום שהוא לא העבודה. נמאס לי ממנה! משהו שעשה לכם את השבוע:הסלולרי המשופץ שקיבלתי מסלקום. הוא נראה כמעט חדש! משהו שהרס את השבוע:עבודה מלאה באנשים מעצבנים. ובחום. ומחנק. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לבטל את שעון החורף!
משהו שאתם מחכים לו השבוע:הרבה חופש
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אם תוכניות מעורפלות יצאו לפועל זה יהיה נחמד. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אף אחד! אני רוצה להישאר בבית כל יום. עוד משהו:נסעתי לספריה בטרמפים ולא לקח לי שעה וחצי! הידד. תמונה כלשהי:
שאלת בונוס- איזה סעיף/ים נוסף/ים חסר/ים לכם בסכמ"ש, ועל איזה הייתם מוותרים?קשה לי לזכור ציטוטים, ואני לא תמיד זוכרת לכתוב אותם. מי חשב על הסעיף הזה?

chyio

New member
I don't wanna holiday in the sun../images/Emo70.gif

שיר השבוע (כללי):
טוב השיר שסגר את השבוע- the sex pistols- god save the queen שיר השבוע (גאגא-י):
המממממממ מונסטר אלבום השבוע:
nirvana- nevermind סרט/סדרת השבוע:
ראיתי אתמול את זמנים קשים שזה אחלה סרט ורדיו חזק
ספר השבוע: משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
תראו רדיו חזק. ותשמעו את nirvana-something in the way (נו יש שם את המשפטים שהכי רגשו אותי השבוע) תגלית השבוע:
להיות מפיק מוזיקלי זה אחד המקצועות השווים! דבר שהשגתם השבוע:
אומץ
מאכל השבוע:
מקום השבוע:
בית השואבה
משהו שעשה לכם את השבוע:
להיות שיכורה באמצע הלילה בת"א משהו שהרס את השבוע:
ריב עם אמא אתמול מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
קוצ'רים יותר שווים מפסיכיאטרים ופסיכולוגים משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שיעורי נהיגה, להפגש עם מישהי שהיתה איתי בצבא וראש השנה!
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאני אעשה תאוריה
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
זאת מהצבא!
עוד משהו: אני אוהבת את גאגא שלי.
תמונה כלשהי:
תראו איזה חמוד לה תינוק ;;;;;;; אבל לא בא לי שהיא תהיה בהריון

limors2

Active member
אז למה את שמה לה תינוק בידיים?../images/Emo11.gif

בהצלחה בתאוריה!

למעלה