סיכום שבועי

limors2

Active member
../images/Emo68.gifסיכום שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

שיר השבוע (כללי):
שיר השבוע (גאגא-י):
אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
תגלית השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
מאכל השבוע:
מקום השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע:
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
באים למפגש מפלצות קטנות בעזריאלי השבוע?
עוד משהו:
תמונה כלשהי: קישור למגישומטיק שבוע טוב והמשך חג שמח!

limors2

Active member
|עייפה|

שיר השבוע (כללי):Sam Tsui - Dynamite/Love The Way You Lie/Teenage Dream MASHUP שיר השבוע (גאגא-י):טלפון אלבום השבוע:הפסקול של Avenue Q סרט/סדרת השבוע:GLEE!!!!
ספר השבוע:אן מאבונלי, החלק הראשון של חוק הסקמים השני משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):always I wanna be with you and make believe with you and live in harmony harmony! תגלית השבוע:חד קרן
דבר שהשגתם השבוע:הר ספרים ליד המיטה שקרס עלי פעם אחת כואבת, אייקון חדש ונפלא
מאכל השבוע:צלעות כבש מקום השבוע:סוכה משהו שעשה לכם את השבוע:חד קרן
משהו שהרס את השבוע:חד קרן
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:כשאנשים ישנים בסוכה שנמצאת לכם מתחת לחלון רצוי לשמוע מוזיקה בשקט משהו שאתם מחכים לו השבוע:חצי חופש, חצי שבוע עבודה מקוצר
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שתופיע סיבה שתגרום לי לעזוב אות העבודה, זה יהיה נחמד האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אוראליהי באים למפגש מפלצות קטנות בעזריאלי השבוע?אני נוטה לחיוב עוד משהו:יש כ"כ הרבה סדרות לראות עכשיו
תמונה כלשהי:

Coralulu182

New member
מסכמת

שיר השבוע (כללי): Wall של אנטר שיקארי
שיר השבוע (גאגא-י): באד רומאנס
אלבום השבוע: -
סרט/סדרת השבוע: GLEE
ספר השבוע: כבר שבוע אני מתלבטת איזה ספר לקרוא...
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שלום, חבשוש נמצא?"
תגלית השבוע: לא יודעת איך לנסח את זה אז מעדיפה שלא לציין את זה
דבר שהשגתם השבוע: -
מאכל השבוע: קובה
מקום השבוע: אין
משהו שעשה לכם את השבוע: גם אין. זה היה שבוע מציק
משהו שהרס את השבוע: שינה לא מסודרת ושיעולים משונים.
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: -
משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגשגאגא
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאוכל להגיע למפגשגאגא
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מפגשגאגא, אם אבוא
עוד משהו: סיכום עגום למדי.
תמונה כלשהי:

chyio

New member
גאגאולהלה

שיר השבוע (כללי): אין לי כוח לחשוב על מה שמעתי השבוע. שיר השבוע (גאגא-י): באד רומנס. אלבום השבוע: כל אלבומי גאגא למיניהם סרט/סדרת השבוע: סילביה. (שמתי לב שכל סרט בשם סילביה מספר איזה סיפור טראגי על מישהי בשם סילביה! וזה תמידתמיד טראגי! השם הזה מקולל! ספר השבוע: - משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל מיני משפטי חוכמה סינים
תגלית השבוע: הידעתם שאם תזיזו רק קצת את האצבע שמאלה כשאתם כותבים סינים במשפט יצא לכם משפט ממש משעשע? דבר שהשגתם השבוע: השגתי. מה זה משנה מה! מאכל השבוע: בשר מוזר וטעים מקום השבוע: המחשב. איזה עצוב. אבל היה נחמד. משהו שעשה לכם את השבוע: אנשים במחשב. משהו שהרס את השבוע: המחשב! ;[ מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכי כיף למות. משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגשגאגא! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שסכום כסף נכבד יפול עליי מהשמים. מותר לי לקוות. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אוראליאורה. איזה קטע שהשמות שלנו מתחברים יופי. באים למפגש מפלצות קטנות בעזריאלי השבוע? כן! עוד משהו: אני לא מרגישה טוב. תמונה כלשהי:

chyio

New member
מרוב התלהבות שהשמות שלנו מתחברים שכחתי לציין

שגם את קורל אני משתוקקת לראות!
לפחות קיבלת הודעה משל עצמך

spiceupmylife1

New member
סופשש :)

שיר השבוע (כללי): katy perry- not like the movies שיר השבוע (גאגא-י): poker face אלבום השבוע: סרט/סדרת השבוע: אחת שיודעת \ המפץ הגדול ספר השבוע:j =- משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): תגלית השבוע: דבר שהשגתם השבוע: מאכל השבוע: פסטה מקום השבוע: ת"א משהו שעשה לכם את השבוע: שופינג משהו שהרס את השבוע: ------ מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ת,א מעייפת משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: באים למפגש מפלצות קטנות בעזריאלי השבוע? לא עוד משהו: תמונה כלשהי:

למעלה