סיכום שבועי

limors2

Active member
../images/Emo68.gifסיכום שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

שיר השבוע (כללי):
שיר השבוע (גאגא-י):
אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
תגלית השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
מאכל השבוע:
מקום השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע:
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
עוד משהו:
תמונה כלשהי: מדגישומטיק. שבוע טוב

Coralulu182

New member
קורל מסכמת

שיר השבוע (כללי): MC Hammer - U Can't Touch This
שיר השבוע (גאגא-י):
אלבום השבוע: דה פיים מונסטר!
סרט/סדרת השבוע: מועדון קרב HD!
ספר השבוע: "ייאוש" של ולדימיר נבוקוב.
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סטנדאפ של אורי חזקיה
תגלית השבוע: יש כמה.
דבר שהשגתם השבוע: השגתי המון דברים השבוע! אני חושבת ששני החשובים זה שסידרתי את השינה ומצאתי עבודה.
מאכל השבוע: אטריות עם טונה והמון לימון!
מקום השבוע: הבית החדש של אחי
משהו שעשה לכם את השבוע: ראו "דבר שהשגתי השבוע".
משהו שהרס את השבוע: שיעולים ונזלת בלי הפסקה.
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: עוד שעת שינה לא תעזור לכם בחיים אם זה סתם מעצלנות...
משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני מקווה לפגוש את קורלייי!
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אפגוש את קורלי ושהעבודה לא תדפוק לי שום דבר שארצה לעשות השבוע.
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קורליייייייייייייי!
(שתינו יודעות שזה לא לק...
)
עוד משהו: אני מתכננת לעשות ציור מושקע, או מגניב בציפורניים עוד מעט! אם ייצא לי יפה אעלה תמונות
תמונה כלשהי: כן אני יודעת שמארק רידן שנוי במחלוקת כי הוא סוגשל פדופיל או משהו כזה...אבל עדיין הציורים שלו ממש מיוחדים! מה הציור הזה מזכיר לכם?
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

limors2

Active member
U can't touch this!

זה יתקע לי בראש כל היום עכשיו
אבל בגרסה של GLEE. מזל"ט על העבודה!
והתמונה הזאת מפחידה.

CoralP

New member
כנל לגבי הגרסה של גלי!../images/Emo181.gif

למרות שלא מתתי על השיר הזה

limors2

Active member
חשבתי שלא מתתי עליו, אבל אחרי זה הוא היה בראש

במשך שבועיים!

CoralP

New member
XDDDDDDDDDDDD../images/Emo181.gif

"שתינו יודעות שזה לא לק"
הרגת אותי XDDDDDD

limors2

Active member
|מחטט|

שיר השבוע (כללי):Ryan Star - Start A Fire שיר השבוע (גאגא-י):טלפון
אלבום השבוע:Ryan Star - 11:59
סרט/סדרת השבוע:קומיוניטי, לרגל הדיוידי שהגיע אלי בדואר סופסוף ספר השבוע:בשורות טובות/ניל גיימן וטרי פראצ'ט משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"החסכמים לא נותנים לי להתקלח" "הם עושים את העבודה שלהם!"
תגלית השבוע:בתחנה מרכזית בי-ם יש איזור המתנה לנוסעים
ומסתובבים בו בוסים. דבר שהשגתם השבוע:חבילות בדואר
מאכל השבוע:פיצה! מקום השבוע:כיסא הביצה בתו השמיני
משהו שעשה לכם את השבוע:החופש של יום שני משהו שהרס את השבוע:קר. ואיילת עזבה
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:ראיין סטאר כותב שירים עצובים משהו שאתם מחכים לו השבוע:חופש ביום שני! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאתפטר ולא אעבוד יותר לעולם
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:היטלר וליהי? עוד משהו:קר לי? תמונה כלשהי:ותודה לרננה

chyio

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo265.gif

שיר השבוע (כללי): sonnet- the verve שיר השבוע (גאגא-י): אלחנדרו אלבום השבוע: urban hymns- the verve סרט/סדרת השבוע: B gata H kei
אני צריכה להתחיל לראות סדרות חדשות
ספר השבוע: - משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יואו נו הכל נשכח ברגע הזה. משהו עם עבדולים ומעמולים ועוד דברים שרגשו. תגלית השבוע: אני פשוט אוהבת את ירושלים
ולהיות בים בזמן גשם זה אחד הדברים היפים! דבר שהשגתם השבוע: דיסק של אלאניס מוריסט (כי אמא לא אהבה אותו
) ודברים שאיבדתי נגיד זה... הרבה כסף על נסיעות
מאכל השבוע: סלמי עם מיונז וחרדל
מקום השבוע: י-ם! משהו שעשה לכם את השבוע: י-ם! וסבא וסבתא טסו D::::::::::::::::::::::::::::::::: משהו שהרס את השבוע: פה ושם מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שני? משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יום שני? האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליאורה? היטלר? מישהו? עוד משהו: - תמונה כלשהי: יאמאדה

CoralP

New member
מה הקטע של היטלר?XD../images/Emo181.gif

ואני שמחה שגיליתי לך את העולם המופלא של מיונז וחרדל P: צריך לצטרף שילוב שלכם ל lihi's

מיקה2008

New member
חדשות גאגא

רשת BUG מציעה את האוזניות במחיר מיוחד עד סוף חודש. ולסיום רוצים להכנס לנעלי ליידי גאגא תמורת 5000ש"ח ונעלים שלכם. פרטים על מקום וניתן למצוא את הנעלים במסר בלבד!

Nens333

New member
../images/Emo185.gif

שיר השבוע (כללי):
שיר השבוע (גאגא-י): Just Dance אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע: הבחינה (מותחן פסיכולוגי מעניין כזה...) ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): (ילדה מהכתה למורה שהעירה לה על פיטפוט בשיעור) "אני?!? בחיים שלי לא דיברתי!!!" תגלית השבוע: מסתבר שבישראל יש חורף, והוא כאן!
דבר שהשגתם השבוע: שיעורים, והרבה... מאכל השבוע: שניצל מקום השבוע: תתפלאו אבל... בית הספר! משהו שעשה לכם את השבוע: החורף הגיע!!! וווהההווו!!! משהו שהרס את השבוע:
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ההתנהגות של האחרים אליך היא תוצאה של התנהגות שלך לאחרים...! (מניסיון
) משהו שאתם מחכים לו השבוע: גשם, רוח, קור, קפה חם, שמיכת פוך... משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: קיץ- Out, חורף- In האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
עוד משהו: אם עוד לא הבנתם- !I love the winter תמונה כלשהי: פשוט מת על הצורה של אלה
, על חומרי הגלם קצת פחות...

Nens333

New member
חורף שולטטטטט!!!

איך אפשר לא לאהוב את החורף?? אני מודה שיש כמה רגעים שאני מקלל אותו (מכונית עוברת על שלולית בכביש ומעיפה מים מלוכלכים מהשלולית עליי, יורד גשם והדרך היחיד לחזור לבית או ללכת ממנו היא ברגל, מתבטל טיול שנתי כי יש שטפונות...), אבל זה פשוט שווה את האווירה הכיפית והנעימה הזאת!

למעלה