סיכום שבועי

limors2

Active member
../images/Emo68.gifסיכום שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

שיר השבוע (כללי):
שיר השבוע (גאגא-י):
אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
תגלית השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
מאכל השבוע:
מקום השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע:
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
עוד משהו:
תמונה כלשהי: מדגישומטיק!

LilyKat

New member
ראשונה?

שיר השבוע (כללי): A-ah - take on me שיר השבוע (גאגא-י):bad romanceeeeeee אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע:סרט; שוב בן 17. נו, זה היה משעשעXD. סדרה: הייבן!
אבל נגמרה העונה >: ספר השבוע:מיליון רסיסים קטנים\ ג'יימס פריי. משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הו! וירוס, בביצים כולם! הו, רקסי שב. רקסי שב. נו, רקסי שב#!#!@#!" תגלית השבוע: חם גם באוקטובר >> דבר שהשגתם השבוע: צחקתי הרבה? מאכל השבוע: ל'דעת מקום השבוע: חדרי הקט משהו שעשה לכם את השבוע: הועידה הקורעת מצחוק. (זה היה השבוע, נכון? *בעיות זיכרון*) משהו שהרס את השבוע: הכל
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אקסיות זה קקי. וכשיש וירוס בביצים,הם נהיות כחולות Oם משהו שאתם מחכים לו השבוע: כל דבר, העיקר שיקרה!!! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כל דבר^ האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליידי גאגא
עוד משהו: חם ליייייייייייייייייייי תמונה כלשהי:

limors2

Active member
טכנאי מחשבים קולניים ב9 בבוקר../images/Emo69.gif

שיר השבוע (כללי):Just The Way You Are של ברונו מארס! שיר השבוע (גאגא-י):טלפון
אלבום השבוע:ההוא של ראיין סטאר סרט/סדרת השבוע:סקוט פילגרים! וסדרה... מי ראה סדרות?
ספר השבוע:"בשורות טובות" של פראצ'ט וגיימן. אני צריכה לקנות אותו. משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):משהו על זה שקובה הוא פרפר ים. תגלית השבוע:אני גרועה בביליארד
דבר שהשגתם השבוע:מכות. מאכל השבוע:שניצלונים בביליארד! מקום השבוע:סינמה סיטי. למה אין אחד בי-ם? משהו שעשה לכם את השבוע:סינמה סיטי! למה אין אחד בי-ם? משהו שהרס את השבוע:עבודה
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:כשאביך כדאי לסגור את החלון של החדר. משהו שאתם מחכים לו השבוע:כלום. שיגיע הסופ"ש שוב מהר
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיפול עלי פרמיום חדש
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליהי? עוד משהו:מכירים את זה שאתם מתעוררים עם שיר בראש? מהשנייה שקמת שרתי לי ללא הפסקה ש"האוטו שלנו גדול וירוק"
תמונה כלשהי:

chyio

New member
גם אני התעוררתי עם שיר בראש!

איטס מיי לייף של נו דאבט!

מיקה2008

New member
מעצב אופנה של ליידי גאגא

כולם להכיר את Nicola Formichetti המהמם שאחראי לבגדים של ליידי גאגא

מיקה2008

New member
המקעקעת של ליידי גאגא

האחראית לקעקוע של ליידי גאגא בגב בתחתון

Nens333

New member
וואו... נראת ממש מסורבלת החליפה הזאת...

אני אוהב נורא את צורת הלבוש של גאגא, אבל אם זה לא נוח בצורה מינימאלית (לא כולל נעליים! לנעליים אין גבולות!
) אז זה קצת מזוכיסטי וטיפשי לדעתי...

Nens333

New member
מה הקשר הילדה הזאת?

אני לא רוצה להיות בוטה אבל מאיפה הבאת ילדה... לא קשורה כזאת?

למעלה