סיכום שבועי

limors2

Active member
../images/Emo68.gifסיכום שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

שיר השבוע (כללי):
שיר השבוע (גאגא-י):
אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
תגלית השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
מאכל השבוע:
מקום השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע:
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
עוד משהו:
תמונה כלשהי: מדגישומטיק, ושבוע טוב!

limors2

Active member
../images/Emo186.gif

שיר השבוע (כללי):Katy Perry - Teenage Dream שיר השבוע (גאגא-י):טלפון! אלבום השבוע:לא שמעתי אלבומים השבוע. סרט/סדרת השבוע:RED! מעולה. והפרק של GLEE
והקומיוניטי החדש שהיה גאוני לחלוטין. ספר השבוע:קראתי רק את העיתון של הקולנוע
ולא סיימתי אפילו חצי ממנו! משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"לא ראיתי אותך כל היום!"
תגלית השבוע:כרטיסיה לת"א חוסכת כ4 ש"ח כל נסיעה! דבר שהשגתם השבוע:כרטיסיה לת"א! מאכל השבוע:שניצל ופירה
מקום השבוע:מממ משהו שעשה לכם את השבוע:שישי-שבת-ראשון-שני-שלישי בבוקר ורביעי. אז הכל כמעט. משהו שהרס את השבוע:שלישי בצהריים-ערב
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:כשמנופפים לסוטים זה רק מעודד אותם, והם הופכים לסוטים אפילו יותר. ראו הוזהרתם. משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום שלישי! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לקנות מסך LED? זה לא כדאי כי זה ממש גבולי עם המשכורת למרות התשלומים. ומה אם אעזוב את העבודה? אבל בא לי. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליהי עוד משהו:כדאי לכם לראות קומיוניטי. תמונה כלשהי:

Nens333

New member
../images/Emo96.gif

שיר השבוע (כללי): השבוע היה רק גאגא
שיר השבוע (גאגא-י): Poker face... ma ma ma maaa אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע: בית השעווה ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא הכל חייב להיות שחור או לבן! יכול להיות גם כחול! או סגול! או גם וגם!
תגלית השבוע: שמיכת פוך! תשבעו שלא התגעגעתם לישון איתה!
דבר שהשגתם השבוע: אמממ... כמה חולצות... מאכל השבוע: קפה...! מקום השבוע: המיטה עם שמיכת הפוך!! סופסוף עברתי לסמיכת חורף! משהו שעשה לכם את השבוע: החורף הגיע לאט לאט משהו שהרס את השבוע:
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גוף האדם הוא כמו פסיפלורה,יפה מבחוץ ודוחה מבפנים!
משהו שאתם מחכים לו השבוע: חורף סופי ומוחלט!!
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאצליח במבחנים הבאים...? האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המורה לפסיכולוגיה... אני יודע שזה נשמע מטורף אבל לא היה לנו שיעורי פסיכולוגיה בכלל מתחילת שנה ואומרים על המורה הזאת שהיא מדהימה!
עוד משהו: סתם נו, אני אוהב פסיפלורה... אבל המראה של הגרעינים לא... מגרה כל כך
תמונה כלשהי:

limors2

Active member
../images/Emo45.gifשמיכת פוך../images/Emo99.gif

אבל אם זה לוותר עליה ולוותר על החורף, אני אוותר עליה.

Coralulu182

New member
קורל מסכמת

שיר השבוע (כללי): זה משבוע שעבר, של מרינה והיהלומים.
שיר השבוע (גאגא-י): פוקר פייס.
אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע: ממזרים חסרי כבוד, כלבי אשמורת, פרויקט המכשפה מבלייר, דקסטר, עמוק באדמה...
ספר השבוע: גם אין, לא קראתי יותר מכמה עמודים מ"כשניטשה בכה".
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "סליחה עאלק. טוב שהוא לא נישק לך את הרגליים עוד שנייה."
תגלית השבוע: יש כמה!
דבר שהשגתם השבוע: סידרתי את החדר...
מאכל השבוע: וואלה לא יודעת. אכלתי כל-כך הרבה זבל ששכחתי מה זה אוכל אמיתי ובריא. |זוועה|
מקום השבוע: הבית של ליהי!
משהו שעשה לכם את השבוע: שישי-שבת!
משהו שהרס את השבוע: יש כמה דברים, הם לא בדיוק הרסו את השבוע.
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום ראשון זה האלווין!
וגם שיגיע יום שני ותיגמר המשמרת המזוינת הזאת.
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא בדיוק מקווה, אבל יהיה נחמד אם התוכניות ליום ראשון יצאו לפועל.
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סיוון או לי.
עוד משהו: יש מזל לGLEE שהם לא הפכו את קורט למאמין! ++
תמונה כלשהי: הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

chyio

New member
שבת שלום!

שיר השבוע (כללי): a-ha - summer moved on
שיר השבוע (גאגא-י): באד רומנס אלבום השבוע: - סרט/סדרת השבוע: שמש נצחית בראש צלול
ספר השבוע: התחלתי את אדי מלך המסטולים באדיבות ליאורה משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אוף תמיד יש מיליון ואני שוכחת, צריך להתחיל לשמור ציטוטים! תגלית השבוע: אני רוצה לעבור לי-ם. ובים של הרצליה יש סוטים כשחשוך. דבר שהשגתם השבוע: זה חייב להתחלף בדבר שהפסדתי השבוע- וזה כסף. יותר מדי! מאכל השבוע: המבורגר ממשממש טעים? מקום השבוע: מקום נידח בסביבות ירושלים
משהו שעשה לכם את השבוע: מפגש אחוות הל' וליאורה. משהו שהרס את השבוע: כסף. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כשאתם בורחים ממשהו תמיד תברחו לכיוון האור ולא לחושך! משהו שאתם מחכים לו השבוע: י-ם! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שייפול עליי גשם של כסף אמןאמןאמן האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליאורה. עוד משהו: - תמונה כלשהי:

Nens333

New member
חחחח זה מקורי!

"תגידי, מאיפה המשקפיים המהממות האלה?" "חברה שלחה לי בפקס!"

למעלה