סיכום שבועי

limors2

Active member
../images/Emo68.gif סיכום שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

באיחור.
שיר השבוע (כללי):
שיר השבוע (גאגא-י):
אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
תגלית השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
מאכל השבוע:
מקום השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע:
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
עוד משהו:
תמונה כלשהי: מדגישומטיק? שבוע טוב!

Nens333

New member
מה זה מדגישומטיק?!? ../images/Emo9.gif

שיר השבוע (כללי): Rihana - Love the way you lie שיר השבוע (גאגא-י): Teeth
אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
תגלית השבוע: אני חייב ללמוד כבר לתאוריה, ואין לי מושג מאיפה להתחיל! דבר שהשגתם השבוע: 100 במבחן בתנ"ך! היה עדיף במקצוע אחר אבל... אני לא מתלונן
מאכל השבוע: קורנפלקס! מקום השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: החורף עוד לא נגמר! כבר שבוע שלם יש חורף בארץ! נדיר, לא? משהו שהרס את השבוע: עייפות
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לפעמים צריך למרוח קרם הגנה דווקא בחורף. משהו שאתם מחכים לו השבוע: סוף שבוע! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא אמות מ...כל הצרות שבאות עליי לאחרונה. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אחיינית שלי (הבת של אחי)! יש לה יומולדת שנתיים!
עוד משהו: מישהו פה בתהליכי הוצאת רישיון נהיגה או הוציא אחד לאחרונה? אני חייב תדריך! תמונה כלשהי:

limors2

Active member
אתה מעתיק לשם טקסט, שאלות סיכום שבועי למשל,

לוחץ על ה"הדגש" שם וזה מדגיש לך את כל השאלות. אח"כ אתה מעתיק את הטקסט המודגש בחזרה לחלון פה ויש לך שאלות מודגשות ויותר נוח לקרוא את התשובות!

chyio

New member
שבת שלום!

שיר השבוע (כללי): Black Sheep- Metric מהפסקול של סקוט פילגרים
שיר השבוע (גאגא-י): אה............. פוקר פייס? כבר הרבה זמן לא שמעתי גאגא, סתם מתחשק לי שהוא יהיה שיר השבוע. אלבום השבוע: Scott Pilgrim vs. the World Soundtrack סרט/סדרת השבוע: סקוט פילגרים
ספר השבוע: אה, לא נראה לי שקראתי השבוע. משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יותר מדי תועבות! תגלית השבוע: פסלים זה ממשששש מפחיד. ולפגוש אמהות לא כלכך. דבר שהשגתם השבוע: חובות! אבל גם שלושה ימים נחמדים ביותר. ומשקפי תלת מימד סופר אופנתיות
מאכל השבוע: רצועות חזה עוף?
מקום השבוע: מקום נידח ליד י-ם. משהו שעשה לכם את השבוע: נסיעה למקום נידח ליד י-ם. וליאורה. משהו שהרס את השבוע: לא עברתי טסט
עשיתי את הטעות הכי מפגרת בעולם מרוב לחץ. ואני בחובות!!! מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תמצמצו. משהו שאתם מחכים לו השבוע: אההה........... למצוא עבודה(?). ויום חמישי. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אתחיל לקחת כדורים והחיים יתחילו? האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליאורה. עוד משהו: כששני אוטובוסים לא עוצרים לכם, זה סימן. תמונה כלשהי: ציירתי את הצנזורה בלי עכבר אבל יצא מצחיק
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Coralulu182

New member
קורל מסכמת

שיר השבוע (כללי): אהמ. וואי. ליהי שלחה לי שיר ממש יפה של אואזיס ששמעתי מלא פעמים!
שיר השבוע (גאגא-י): מאושרת עד הגג.
אלבום השבוע: דה פיים מונסטר כמו כל שבוע בערך...
סרט/סדרת השבוע: וואי לא יודעת. הפרק של גלי היה נחמד...
ספר השבוע: מסדר עוף החול.
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו כמה, הצחיק אותי זה שהיה בהודעה האישית במסן כל השבוע...
תגלית השבוע: אני יכולה לעשות דברים שלא חשבתי שאני מסוגלת!
דבר שהשגתם השבוע: לי קנתה לי את המכשפה הזו ששומרת על דלעת ולא נותנת לקחת משם סוכריות?
מאכל השבוע: שניצל!
מקום השבוע: וואלק אין.
משהו שעשה לכם את השבוע: המוזה שלי!!!!!!!!!!!
משהו שהרס את השבוע: מזג האוויר הנוראי - נשמתי אבק ואני אלרגית.
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משכורת?
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני מקווה לישון אצל לי ולפגוש חברות שלא ראיתי מלא זמן...
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הנ"ל.
עוד משהו:
תמונה כלשהי: הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

limors2

Active member
../images/Emo265.gif

שיר השבוע (כללי):Glee Cast - Time Warp שיר השבוע (גאגא-י):טלפון! אלבום השבוע:פסקול שירי הפרק האחרון של גלי
סרט/סדרת השבוע:קומיוניטי! ספר השבוע:לא קראתי כלום, תועבה. משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):משהו עם אינסטלטור. תגלית השבוע:המסך החדש שלי לא טוב
דבר שהשגתם השבוע:מסך חדש! מאכל השבוע:עוגיות! מקום השבוע:בית! משהו שעשה לכם את השבוע:ליהי! משהו שהרס את השבוע:המסך החדש שלי לא טוב
והיה קצת לא נעים עם העבודה, נגלה מחר מה יהיה. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מקלדת ועכבר אלחוטיים זה כיף. משהו שאתם מחכים לו השבוע:לגלות איך המשכורת תראה
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שההיא מהסעיף הקודם תהיה גדולה?
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליהי. עוד משהו:מה לראות קודם, יומני הערפד או דקסטר? יומני הערפד. תמונה כלשהי:תראו את הגודל של הצילומי מסך שלי

Nens333

New member
מ יהיה עם טלפון?!? ../images/Emo6.gif

כל פעם זה שיר השבוע הגאגאי שלך!

limors2

Active member
כי הוא ממש טוב!

והאמת שאני לא בדיוק שומעת אותו כל שבוע, אני סתם בוחרת בו
אני לא שומעת גאגא כל שבוע

Nens333

New member
מה שנכון נכון...

זה אחד השירים הטובים שלה (לדעתי באד רומנס ופפרצי יותר טובים ממנו אבל עדיין), והקליפ שלו כמובן הוא אחד המושקעים והאהובים. ואל תדאגי, לכולם יש איזה שבבוע שבו הם חוטאים ולא שומעים שירים גאגאיים... אפילו הטובים ביותר ביננו!

Coralulu182

New member
בואנה זה גדול! תיזהרי לא לפזול כמו לא'דעת מה

מה לא טוב בו?!?!

limors2

Active member
יש נקודה שנראית כאילו מאירים עליו עם פנס../images/Emo10.gif

חלש אבל מציק, כשרואים דברים כהים. ומלבד הנקודה יש עוד פס אור חלש שבולט לפעמים.

Coralulu182

New member
זו לא השתקפות של המנורה על זה או משהו?

כי זה דופק את הראייה רצח. של איזו חברה הוא? |חושד|

למעלה