סיכום שבועי

limors2

Active member
../images/Emo68.gifסיכום שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

שיר השבוע (כללי):
שיר השבוע (גאגא-י):
אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
תגלית השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
מאכל השבוע:
מקום השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע:
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
עוד משהו:
תמונה כלשהי:
שאלת בונוס- מה דעתכם על הסופה שמתקרבת השבוע (ומתחילה אפילו עכשיו)? מצפים לה או מתעבים אותה? מדגישומטיק. שבוע טוב!

Nens333

New member
../images/Emo96.gif

שיר השבוע (כללי):
שיר השבוע (גאגא-י): Teeth אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע: האח הגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
תגלית השבוע: בית האח הגדול החדש והדיירים החדשים דבר שהשגתם השבוע: נעליים מאכל השבוע: חביתה עם גבינה מקום השבוע: כל מקום שבו מרגישים שהגיע החורף משהו שעשה לכם את השבוע: הנעליים החדשות וכמה ציונים נחמדים במבחנים משהו שהרס את השבוע:
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תאכלו גדי בחלב אימו, תאכלו פסטה עם עוף ושמנת משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רק טוב האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
עוד משהו:
תמונה כלשהי:
שאלת בונוס- מה דעתכם על הסופה שמתקרבת השבוע (ומתחילה אפילו עכשיו)? מצפים לה או מתעבים אותה? אם הייתי יכול הייתי מתחתן איתה בקפריסין וטס איתה לירח דבש בפריז. מספיק ברור?

limors2

Active member
מי אמר שאי אפשר?

אם אנשים מתחתנים עם עצמם ועם חיות המחמד שלהם...

Nens333

New member
חחח... עוד לא הכרנו כל כך אחד את השניה...

באמת, בקושי ירד פה גשם, כל היום רוח וזהו!

shahar310

New member
סיכום החופש :p

שיר השבוע (כללי): Magnetic Baby - Semi Precious Weapons שיר השבוע (גאגא-י): Teeth אלבום השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: גליי D: ספר השבוע: אין משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מי זה הבחור הסקסי הזה?! תגלית השבוע: אני יודעת לצייר במחשב XD דבר שהשגתם השבוע: נעלים חדשות D: מאכל השבוע: סושי, אכלתי סושי 3 פעמים השבוע XD מקום השבוע: שנקין משהו שעשה לכם את השבוע: נעלים חדשות ושיא כניסות ביום לאתר שלי, והלילה לבן משהו שהרס את השבוע: החזרה ללימודים :( מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ריקוד אפריקאי זה כיף! משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שבת הבא XD משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לקבל את התאריך ליציאת הסינגל החדש של גאגא! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שיר D: עוד משהו: תמונה כלשהי: שאלת בונוס- מה דעתכם על הסופה שמתקרבת השבוע (ומתחילה אפילו עכשיו)? מצפים לה או מתעבים אותה? מצפה לה!!! איזה כיף זה חורף 3>

Ariellllll

New member
וואי שבוע מטורף

שיר השבוע (כללי): Valerie בביצוע של גליי (סנטנה
) שיר השבוע (גאגא-י): paparazzi אלבום השבוע: the fame סרט/סדרת השבוע: גלי ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יש לך וודקה? תגלית השבוע:
דבר שהשגתם השבוע: חוסר מטורף בשעות שינה מאכל השבוע: לימוןן מקום השבוע: בית של חברה משהו שעשה לכם את השבוע: הכל משהו שהרס את השבוע: גשם מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: פסנתר חדשש משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
עוד משהו:
תמונה כלשהי: שאלת בונוס- מה דעתכם על הסופה שמתקרבת השבוע (ומתחילה אפילו עכשיו)? מצפים לה או מתעבים אותה? לא אוהבת חורףףף

limors2

Active member
לא ניתן להוסיף הודעה ללא נושא. נא הקלד/י נושא

שיר השבוע (כללי):Grenade ו-The Other Side (ft Cee Lo Green & B.O.B.) של ברונו מארס שיר השבוע (גאגא-י):טלפון! אלבום השבוע:Bruno Mars - Doo-Wops & Hooligans סרט/סדרת השבוע:קומיוניטי! דקסטר! ספר השבוע:לא קראתי גם השבוע
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא זכור לי. תגלית השבוע:אווטאר זו סדרה נחמדה! דבר שהשגתם השבוע:חבילות בדואר!!! חולצת גאגא+חבילת אמאזון מיום שישי השחור מאכל השבוע:סופגניות. מקום השבוע:המרכז! משהו שעשה לכם את השבוע:המרכז! משהו שהרס את השבוע:מצב רוח רע לפעמים מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תעדו דברים לא הולמים במקומות ציבוריים, אולי יהיה לכם קהל. משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחר! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני לא ארטב מחר
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליהי, ואנשים מהמרכז בתמונות! |שורק| עוד משהו:יש לנו במקרר גבינה שכתוב עליה RAPE. תמונה כלשהי:בא לי ים. עם כתמים על עדשת המצלמה. שאלת בונוס- מה דעתכם על הסופה שמתקרבת השבוע (ומתחילה אפילו עכשיו)? מצפים לה או מתעבים אותה?
!!

LilyKat

New member
המפ

שיר השבוע (כללי):Alicia Keys - Empire State Of Mind שיר השבוע (גאגא-י): alejandro אלבום השבוע: 30STM - this is war סרט/סדרת השבוע: וול-אי 3> ספר השבוע: הנערה ששיחקה באש משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "ביסלי גריל, בואי הנה!" תגלית השבוע:סמים זה רע (טוב, זה לא חדש.) דבר שהשגתם השבוע: מממ... מאכל השבוע: פיצה מקום השבוע:המקום ההוא משהו שעשה לכם את השבוע: לדעת שיש עוד אנשים כמוני. משהו שהרס את השבוע: היא. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אקסיות זה קקי משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא יודעת, נראה משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להמשיך להתקדם האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מישהי שנסעה לניו יורק עוד משהו: איכ, אובך תמונה כלשהי: אנלי כוח שאלת בונוס- מה דעתכם על הסופה שמתקרבת השבוע (ומתחילה אפילו עכשיו)? מצפים לה או מתעבים אותה? |תועבה|

למעלה