סיכום שבועי

limors2

Active member
../images/Emo68.gifסיכום שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

כי הרבה זמן לא היה!
שיר השבוע (כללי):
שיר השבוע (גאגא-י):
אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
תגלית השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
מאכל השבוע:
מקום השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע:
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
עוד משהו:
תמונה כלשהי: קישור למדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

chyio

New member
../images/Emo191.gif../images/Emo162.gif

שיר השבוע (כללי): E.T. שיר השבוע (גאגא-י): - אלבום השבוע: אוריג'ן אוף סימטרי של מיוז סרט/סדרת השבוע: שנות ה70 ספר השבוע: נערה עם קעקוע דרקון שלא התחלתי? משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכרת. בטח משהו בועידות. תגלית השבוע: קיץ זה לא כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר שהשגתם השבוע: עכבר למחשב. מאכל השבוע: מאכלים שונים של פסח. מקום השבוע: בית. משהו שעשה לכם את השבוע: ליל סדר משהו שהרס את השבוע: האוכל הלא מוצלח שהיה ביום שני! מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תתפללו כולם ביחד אל אלוהי הגאגא שימשיך החורף. משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני מחכה לצאת מפגש ברגע זה! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: על האש! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בשר ניצלה! עוד משהו: מממממממממ על האש. תמונה כלשהי:

GM1988

Well-known member
אני../images/Emo24.gif

שיר השבוע (כללי): Ding Dong של דנה אינטרנשיונל לאירוויזיון
שיר השבוע (גאגא-י): Judas
אלבום השבוע: Femme Fatale של בריטני ספירס . סרט/סדרת השבוע: תכננתי לנסוע לצפות ב"צעקה 4" בקולנוע, אבל כנראה שזה יהיה שבוע הבא. אגב, מישהו ראה? יש דעות ? אשמח לקרוא : ) ספר השבוע: חיפוש אחר המופלא
מאכל השבוע: מצה עם שוקולד
מקום השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: הרבה דברים מעניינים שקרו. משהו שהרס את השבוע: רק אני מסוגל להרוס לי אותו, אבל לא קרה
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: פגישת עסקים ביום א'. תמונה כלשהי: במקום תמונה אני אוסיף וידאו מצחיק שמצאתי אתנמול
http://www.youtube.com/watch?v=yLXT8IKApOQ&feature=fvwrel

Nens333

New member
../images/Emo159.gif + הרבה ../images/Emo174.gif + מעט ../images/Emo97.gif = ../images/Emo78.gif

שיר השבוע (כללי): Rihana - Only girl \ S&M שיר השבוע (גאגא-י): ניתן ל- Judas את הכבוד...! אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע: סיינפלד, תמיד מצחיק. ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא יודע את הציטוט המדויק, אבל גאגא טענה שהעצמות הבולטות שמקשטות את גופה לאחרונה הן תוצאה של השראה ואושר... הן לא הושתלו לה והן לא פרוטזות, הן היו בגופה כל הזמן ועכשיו הם יצאו |קו-קו, קו-קו, קו-קו| תגלית השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
מאכל השבוע: לא יודע למה, אבל חמץ בפסח זה הרבה יותר טעים
מקום השבוע: הבית משהו שעשה לכם את השבוע: בכללי, גאגא
משהו שהרס את השבוע: מבחן ענק ישר אחרי פסח...! ייאיי! מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לעולם אל תסמכו על העולם... הוא יגיד לכם ש"הנה! הקיץ כבר פה!" ואז יעבוד עליכם ויביא גשם לא קשור לכלום. משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: קיץ! שיגיע רישמית! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
עוד משהו: לא תודה... תמונה כלשהי:

מיקה2008

New member
חשיפה מליידי גאגא כנסו

למה להרגיש כך? יש מצב שאני יכולה להבין אבל חבל בלהרגיש לא מספיק טובים אווו "להביא" את העבר אל ההווה.

GM1988

Well-known member
אני דווקא מעריך את היכולת שלה להיות פגיעה.

כי יש על כל אומן הרבה מאד מסיכות, הרבה מאד דברים שמסתירים את מי שהוא מתחת לתחפושת הזו, וזה הורס אותם. זה לא סוד שסטפני מתחילת הקריירה שלה עם תחפושות כל הזמן, עכשיו אני לא בא לקבוע עובדה, ונכון שהיא עושה שואו עם כל זה, אבל אני מניח שיש לכך סיבה פסיכולוגית ששוכנת אצלה בתת מודע, אולי כי בילדות לא אהבו את המראה שלה. אולי הציקו לה שהיא מכוערת והיא האמינה לדברים האלה, או אפילו מאמינה היום, וזה ממש אוטומטית גורם לה ללבוש מסיכות ותחפושות כדי להיות מעניינית לקהל. זה יפה לראות שהיא מסוגלת להראות את הצד הפגיע שלה, ולכל אומן יש המון צדדים שהם לא תמיד חושפים.

מיקה2008

New member
אאאא כן ! תקשיבו כולכם לזההה חובה!!!!!!!!!!!!

הינה "החלק השני" אני קורא לו והפעם מול המעריצים בהופעה וזה גם כולל שאר LITTLE MONSTERS

שבוע טוב!

שיר השבוע (כללי): העין- ברי סחרוף. שיר השבוע (גאגא-י): Judas אלבום השבוע: לא היה כזה, לצערי סרט/סדרת השבוע: תפילות לבובי. סרט מדהים ספר השבוע: היחיד שקראתי- העבד של יצחק בשביט זינגר משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אין לי בן הומו." "אז כנראה שאין לך בן בכלל..." תגלית השבוע: ~ דבר שהשגתם השבוע: ~ מאכל השבוע: פרוזן יוגורט! מקום השבוע: המרכז הגאה בת"א משהו שעשה לכם את השבוע: ת"א משהו שהרס את השבוע: אנשים שהתחילו איתי בגסות :S מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא להתחיל עם הידיים! הבשביל זה יש פה! משהו שאתם מחכים לו השבוע: לאיודע משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לאיודע האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שושן, ידידה טובה שלי עוד משהו: ~ תמונה כלשהי: ~

Nens333

New member
אממ... לא חייב לענות אם אתה לא רוצה, אבל...

תוכל להסביר את על משפט השבוע? ואת שאר הדברים בנושא...? זאת אומרת, זה משהו שעבר עליך השבוע? רוצה לשתף?

UnderTHE Bridge

New member
../images/Emo103.gif היי :)

שגיא, 17, ירושלים, נייס טו מיט
שיר השבוע (כללי): Nicki minaj - here I am
שיר השבוע (גאגא-י): ג'ודאס, לא הפסקתי לשמוע אותו לר ג ע
אלבום השבוע: פינק פריידי (ניקי..) , נחרש השבוע על ימין ועל שמאל סרט/סדרת השבוע: האוס
ספר השבוע: משהו על צמחונות
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): X תגלית השבוע: אם שוכחים לכבות את הגז אז זה גורם לאוכל להשרף. דבר שהשגתם השבוע: קילו מארוחות חג.
מאכל השבוע: אוכל של סבתא :) מקום השבוע: המוסד כאילו דא.
משהו שעשה לכם את השבוע: חופש D: משהו שהרס את השבוע: תכף יגמר החופש D: מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: היי אומה :) משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאולי יכריזו בחדשות או משהו שהממשלה החליטה שהשבוע לא יגמר לעולם ולא נחזור לבית ספר יותר איי פעם (?) משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נו טוב - אם בכל זאת יגיע הבית ספר אז באמת יש מלאאאא אנשים שאני אשמח לראות ^_^ עוד משהו: אפילו שניים. תמונה כלשהי: הייתם אומרים לפני שהייתי נכנס לעריכה מהירה

Nens333

New member
אתה לא ברור...

אתה ציני או סתם זורם עם הבדיחה? תוסיף סמיילי בפעם הבאה, יהיה יותר קל לדעת באיזו צורה אתה אומר את הדברים...

למעלה