סיכום שבועי

limors2

Active member
../images/Emo68.gifסיכום שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

שיר השבוע (כללי):
שיר השבוע (גאגא-י):
אלבום השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
תגלית השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
מאכל השבוע:
מקום השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע:
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
עוד משהו:
תמונה כלשהי: מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שבוע טוב!

UnderTHE Bridge

New member
../images/Emo226.gif CAN YOU FEEL A LITTLE LOVE?

שיר השבוע (כללי): Depeche mode - dream on שיר השבוע (גאגא-י): אחרי שהצלחתי להשתחרר קלות (קלות
) מג'ודאס, פיניתי זמן לג'אסט דנס
אלבום השבוע: bjork - post - מומלץ בחום
סרט/סדרת השבוע: האוס. האוס. האוס.
ספר השבוע: מתמטיקה 5 יח"ל
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): תגלית השבוע: ביצה קשה זה טעים כשממש רעבים
דבר שהשגתם השבוע: מאתיים ושבעים פרוטות חדשות.
מאכל השבוע: כל מיני :) מקום השבוע: עזריאלי עם חברים, היה מהמם פרט לעובדה הכואבת שלא התחדשתי בכלום
משהו שעשה לכם את השבוע: לא משהו מיוחד משהו שהרס את השבוע: המתכונתתתתת במתמטיקהההההה
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תנשרו מבית ספר כל עוד אתם קטנים ותמימים משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר? משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: גאגא תקפוץ לביקור
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גאגא
עוד משהו: כואב לי הראש וזה לא כיף במיוחד
תמונה כלשהי: התוצאה הראשונה בגוגל תמונות ל"תמונה כלשהי"

limors2

Active member
יאללה יאללה!

שיר השבוע (כללי):יום שישי הקסום של רבקה בלאק הקסומה עוד יותר שיר השבוע (גאגא-י):ג'ודאס! שעוד לא הורדתי. אבוי. אלבום השבוע:אה.... לא נראה לי ששמעתי אלבום. אפשר לבחור תיקיית מוזיקה? סרט/סדרת השבוע:דוקטור הו. לא שהפרק היה נפלא במיוחד. אבל סתם כי היא חזרה. ספר השבוע:הנערה ששיחקה באש משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):מיי הנד איז איי דולפין. תגלית השבוע:נסיעות לב"ש זה נחמד! דבר שהשגתם השבוע:מצלמת אינטרטנט חדשה וטובה מאכל השבוע:לא מצות, זה בטוח מקום השבוע:ב"ש/הרצליה משהו שעשה לכם את השבוע:ב"ש/הרצליה! משהו שהרס את השבוע:כלום! מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:ספוילרז. משהו שאתם מחכים לו השבוע:הסופ"ש? משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:משכורת על 21 שעו תהעבודה בחנות ספרים
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליהי! עוד משהו:כואבת לי הבטן. תמונה כלשהי:סופת ברקים חצי קיצית! אולי צולם ע"י ליהי, ואולי על ידי.

chyio

New member
מיי הנד איז א דולפין באמת משפט מרגש

ואני אומרת שתלכי לחנות הזאת ותאיימי עליהם עם ג'ק.

למעלה