סכמ"ש אופנתי

veredmp

New member
../images/Emo68.gif סכמ"ש אופנתי ../images/Emo68.gif

פנאי פלוס עשו גליון בסימן אופנה, גם אני רוצה
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: מירי בהשקה של ריקי גל שלשום - שיק או שוק? (מירי, אם את קוראת, הכל כמובן מ-
) סופ"ש מהמם לכולם. תשתו הרבה שלא תתייבשו......

אופנה זה אני../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):הוא, ככה זה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):להיות שוב זר לך- החדשות תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:בברלי הילס 90210, פרויקט מסלול, מחוברות ציטוט/י השבוע:אין יותר סטסטיקה
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:היום- עוד מעט יוצאת להופעה של קרנונה ותהיה גם חֶבְרָה טובה
גם הדירה החדשה מתקדמת ממש יפה- כבר בנו לנו מקלחון והרכיבו את כלי החשמל (תנור, כירים, מדיח וכו') תולי ולולי שלי- מתה עליהם
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:היום- הודיעו שלאבא שלי חזר הסרטן,הפעם בכבד, צפויות הקרנות
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:יותר נכון - לא מצפה לו- יום הולדת...השנה זה עוד יום הולדת 30 (אימא'לה
) אבל כל האירועים מסביב של ההורים(ניתוחים, הקרנות ) מורידים את ההנאה
שלא לדבר שאת יום הולדתי אני הולכת לבלות בחרישה אינסופית למבחן שיהיה למחרת
(מי הדביל שקבע מבחן ב14/7)? אבל אם כבר מצפה- אז מחכה להופעה גם בשבוע הבא של קרנונה(מי אמר מיקי ולא קיבל
) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-השבוע רק בתמונות
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:תל"ש- תודה לאל שעבר
שאלת בונוס: מירי בהשקה של ריקי גל שלשום - שיק או שוק? (מירי, אם את קוראת, הכל כמובן מ-)שוק- SORRY- לא אוהבת את האורך - שתראה רגליים (ויש לה) ולא את ההדפס..... סופ"ש מהמם לכולם. תשתו הרבה שלא תתייבשו קחי שוקו קר

veredmp

New member
../images/Emo201.gif מאחלת המון בריאות לאבא ../images/Emo101.gif

ה 22

New member
רפואה שלמה ובריאות איתנה../images/Emo57.gifאמן../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

veredmp

New member
Fashions fade, style is eternal

ציטוט של איב סן לורן. איש חכם.
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): האמת שכמעט לא שמעתי את מירי השבוע (בושה........)
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אתמול הייתי במצב רוח נוסטלגי וראיתי מלא קליפים של ירדנה ארזי ביוטיוב. הדהים אותי שביחסית הרבה מהם התאימו לה את צבע המיקרופון לצבע השמלה
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ראיתי את "אקסיות לכל הרוחות" וזה הרבה פחות מטומטם ממה שציפיתי. סרט ממש חביב.
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: רוב השבוע היה חיובי.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של ריטה באירוח של מירי. אני אמנם בדשא כך שספק שאראה משהו, אבל לפחות אשמע
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: פששששששש
שאלת בונוס: מירי בהשקה של ריקי גל שלשום - שיק או שוק? (מירי, אם את קוראת, הכל כמובן מ-
) אני ממש אהבתי. הפרח בשיער מקסים והשמלה ממש יפה עליה. שיק לגמרי

ady18

Well-known member
הסיכום שלי

שיר השבוע של מירי נובמבר שיר השבוע לא של מירי בעיקר השירים ממפגש איה כורם והסינגל החדש של מיכל אמדורסקי בחורים כמוך הכי מוצלח יום שישי מפגש איה כורם וחוץ מזה בעיקר שבוע של עבודה מחכה שבוע הופה הופעה של יעל נחשון\סרט תוכנית שבוע כול מה שנחוץ לרווק שיק כמובן השבוע מדהים חוויתי ביותר

Music4Life

New member
והנה השבוע ../images/Emo65.gif המהמם שלי../images/Emo13.gif

ובכן............ שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
אין לי בחירה הפעם מיוחדת...כל שיר יתקבל בברכה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
החדש של ליידי גה גה
תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
הסידרה שלי. ציטוט/י השבוע:
"ארור תהיה, בנצו'ק"
חחחחחחחח בדיחה פרטית.....
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
נראה לי שהיום, כי חגגתי עם המשפחה את יום הולדתי בחוץ היום הערב, היה כייייייף
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
חברה שלי כפרע עליה....שתהיה בסדר
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
יום הולדת
אני חוגגת ביום ראשון, זה התאריך המדויק, ויהיה הכי כיף בעולם
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-
לא, ואני מתגעגעת....מירי אפשר לקפוץ לקפה אולי?
....... א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
מהמם. שאלת בונוס: מירי בהשקה של ריקי גל שלשום - שיק או שוק? (מירי, אם את קוראת, הכל כמובן מ-) אני אומרת
שיק
, נראה מעולה!! גם היא תלבש שק היא תראה עדיין טוב מאוד...זו מירי
היפה. שיהיה לילה טוב, ושבת מוצלחת

EVGIRL

New member
עונהההההה../images/Emo3.gifהתגעגעתי../images/Emo70.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):-"תמונה"
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):-הפרוייקט של עידן רייכל-"רוב השעות" תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:-יום חמישי,הופעה של עידן רייכל בקיסריה-הייתה הופעה מדהימה!!וראיתי גם את מיריי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:-יום רביעי
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:-אממממ...ללכת לים?! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-ד' ללא ספק! א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:-הסברתי כבר למעלה אבלללל..הייתי בהופעה של עידן רייכל ובמקרה ראיתי את מירי,אמרתי לה שלום והיא הייתה מדהימה כמו תמיד...חמה ואוהבת
אין עליה
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:-מוזר שאלת בונוס: מירי בהשקה של ריקי גל שלשום - שיק או שוק? (מירי, אם את קוראת, הכל כמובן מ-)-שיק
אהבתי... שיהיה סו"פש מעולה ורגוע לכולנו

ה 22

New member
../images/Emo126.gifשבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

(.... שמתי ת'אייקון הזה-
כי פתאום נכנס לי חשק ענק כזה לתפוס מכחול ענק ולצבוע.. לקשקש על משהו..... אולי אעשה את זה
הרבה זמן לא נגעתי במכחול..........................) מירי - שבוע טוב
וכולם פה.. שיהיה אחלה שבוע. מלא בדברים טובים. אמן
ורד-כ
עלייך. את נוטשת אותי- אבל לא נורא.

../images/Emo178.gifסכמת שבוע חם ולח

שיר/י השבוע שלכם של מירי-דבר אלי בפרחים בקרקס הזה דואט עם קרן שמצאתי ביוטיוב
שיר/י השבוע שלכם לא של מירי-על הגשר הישן ביצוע של קרן פלס ורמי קלינשטיין ביצוע מהמם שגם מצאתי ביוטיוב, בין האש ובין המים,מהמצולות-גלי עטרי מבול-קרן פלס שזה (גם הצלצול של הפלאפון שלי)
תמונת/פליקס השבוע
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע-סדרת השבוע סרוגים לא מוותרת על אף פרק
ציטוט/י השבוע-" אתן עושות רעש הרבה יותר ממני אני לידכן מנזר השתקנים" אחד שעובד אתי התלונן שאני ועוד כמה בנות עשינו הרבה רעש
איזה יום היה הכי מוצלח?דבר אחד שהעלה לכם את מפלס מצב הרוח-ירדתי במשקל והדיאטה הולכת לי טוב
קשר חדש עם בן זוג כנראה מתבשל
משהו שהוריד לכם את מפלס מצב הרוח-וירוס בטן שגרם לי לטפס על הקיר אם היה אפשר
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא-לא משהו מיוחד מקווה שהשבוע יעבור מהר
האם פגשתם את מירי השבוע-לא הלוואי
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת-נחמד מאוד
שאלת בונוס-מירי בהשקה של ריקי גל שלשום-שיק או שוק-הפרח בשער
שיק יפה לה השמלה שוק מצטערת לא יפה יש לה שמלות יפות יותר
(מירי אל תקחי אותי אם את קוראת את זה את בחוןרה מתוקה וזמרת עם קול ונשמה אדירה) שבוע טוב לכולם

למעלה