סכמ"ש בתולי

veredmp

New member
../images/Emo68.gifסכמ"ש בתולי../images/Emo68.gif

Like a virgin, touched for the very first time
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: מתבקשת השאלה של גל אוחובסקי בעניין הבתולין, אבל אני אהיה שמרנית יותר ואבקש מכם לציין את השיר/ים האהוב/ים עליכם של מדונה, ומי מכם שהיה בהופעה – שתפו אותנו בחוויה! איך היה?

היי

שיר של מירי-האור יזרח גם בנפרד שיר לא של מירי-in my secret life של לאונרד כהן תוכנית-מועדון לילה\הישרדות סדרה-רמזור היום הכי מוצלח שהרים לי את כל השבוע היה יום ראשון שהצלחתי אחרי הרבה מאמצים ואחרי שכבר כמעט התייאשתי למצוא כרטיס להופעה שאני כבר סופר אליה את הימים-לאונרד כהן. שבוע הבא-בריכה\קניון במילה אחת-אחלה

ady18

Well-known member
השבוע שלי

שיר השבוע של למירי באה אליכם\לשם\אביבה אהובתי שיר השבוע לא של מירי :פרפרי תעתוע ערן צור תוכנית טלוויזה מחוברות\סרט אשתו של הנוסע בזמן יום שעשה את השבוע יום ראשון מפגש משפחתי \יום חמישי בילוי עם ידיד+סרט הרס אכזבה מגמר כוכב נולד מחכה הופעה לזכר של אהוד מנור שיר אהוב של מדונה פרוזן

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "לשם" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "סוף"- סקעת תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מועדון לילה- הורגים אותי כל שבוע מחדש.. ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: חמישי- נגמר השבוע.. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שבוע קשה, מההתחלה עד הסוף, מלא עבודה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לסיים סוף סוף להעביר את הקורס הזה !!! הם מתישים! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא, אבל הזמנתי כרטיסים להופעה ב23
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מתיש שאלת בונוס: מתבקשת השאלה של גל אוחובסקי בעניין הבתולין, אבל אני אהיה שמרנית יותר ואבקש מכם לציין את השיר/ים האהוב/ים עליכם של מדונה, ומי מכם שהיה בהופעה – שתפו אותנו בחוויה! איך היה?

sp400

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אם זאת אהבה שלך שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): דור דניאל כל האלבום-דיסק ממש מוצלח תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: דני הוליוד , מועדון לילה ציטוט/י השבוע: "סנננננננננוביתת" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: לא היה כזה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:יום שלישי התחלתי ללמוד במכללה :'( משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: ללמוד ללמוד ללמוד ללמוד האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא אבל יש כרטיסים ל 23 ברוך השם :) סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מ ע פ ן שאלת בונוס: מתבקשת השאלה של גל אוחובסקי בעניין הבתולין, אבל אני אהיה שמרנית יותר ואבקש מכם לציין את השיר/ים האהוב/ים עליכם של מדונה, ומי מכם שהיה בהופעה – שתפו אותנו בחוויה! איך היה? לא חסיד גדול של מדונה

veredmp

New member
celebration

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): רק בגלל שלא הפסיקו להשמיע את זה ב-24 "באה אליכם"
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "מבול" אקוסטי של קרן
תמונת/פליקס השבוע: התמונות מההופעה האחרונה ובמיוחד אלו שמירי יושבת ליד אורי. הם היו פשוט מקסימים!
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: צפיתי ביותר מדי ערוץ 24 השבוע.........
ציטוט/י השבוע: ראיתי סלבים, סלגים, סלזים......
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: יום שני
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעות
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה מהמם. פשוט אישה מקסימה.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: קוואבנגה
שאלת בונוס: מתבקשת השאלה של גל אוחובסקי בעניין הבתולין, אבל אני אהיה שמרנית יותר ואבקש מכם לציין את השיר/ים האהוב/ים עליכם של מדונה, ומי מכם שהיה בהופעה – שתפו אותנו בחוויה! איך היה? לא הייתי בהופעה (הדיסקים האחרונים שלה בלתי נסבלים בעיניי. אני אוהבת את מדונה של שנות השמונים-תשעים.....) שניים שעולים לי בראש כרגע הם This used to be my playground ו-Vogue.

מ-ס-כ-מ-ת!../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): בקרקס הזה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "בגלל הרוח" (עוד פעם שרתי אותו בטקס פתיחה ולא מהסיבות הנכונות!) וגם "תמיד כשאתה בא". תמונת/פליקס השבוע: בעקבות החזרה לחוגים שכוללים גם את להקת הסטפס שלי, זאת תמונה שצולמה בהופעה בשנה שעברה! תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: הישרדות ציטוט/י השבוע: "האינדיאנים היו קוראים לו תופס מקום" חחח המורה למתמטיקה מספר על ה-0
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: ת'אמת שהיה לי ממש טוב בימים האחרונים בבצפר... יש לי מחנך ממש נחמד וכיתה ממש טובה!!
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אמממ מישהי שעברה אלינו לכיתה ואני מפחדת שהיא תחריב את השלמות!
חחח סתםם יש לי כיתה מדהימה וממש לא באלי שזה יהרס... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום ראשון מתחילים בעשר! יום שני כנראה כיתת ספורט... מתחילה ב-7 חח אבל לא נורא, בשביל כיתת ספורט אני אשמח! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא אבל מקווה מאוד שבקרוב...
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: לימודי (ביותר!)

yafit1305

New member
מסכמשת+הזמנה לחברי הפורום לתערוכה בהשתתפותי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):לשם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):הדיסק החדש של הראל סקעת-מדהים,מומלץ ביותרוהשיר האהוב עד כה מהדיסק "אלף" לחן ומילים-עפר בשן תמונת/פליקס השבוע:ההזמנה לתערוכה שבה אני משתתפתאשמח לפגוש אתכם בפתיחה תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:ספר PHOTOTERAPY TECHNICS איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:שקיבלנו תשובות שהבדיקות של אמא שלי בסדר משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:לא היה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:התערוכה שהיא חלק מפתיחת ארועי אוהבים אמנות 2009 בתל-אביב האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לא ןצריך לעשות משהו בקשר לזה סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חיובי בהחלט

Rony 05

New member
הדיסק החדש של סקעת באמת מומלץ

אני ממש אהבתי את תמימותי... ואת כל שאר השירים

בזמן שאהוןבי ישן לו אני מסכמת../images/Emo199.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):תיבה, תמונה, אז מה אם היא לא שרה אותם בהופעות? שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):סוף הראל סקעת/אתה לבד דני סנדרסון תמונת/פליקס השבוע:תמנה שצילמתי. שאר באלבום. יפות לא פחות. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:ג"לג"צ שמעתי אותה הרבה (עד שחיברו איתי לחיים, קרי
ו
(אבללא נייד). התאהבתי גם בתוכנית סווינגטאון ציטוט/י השבוע:אני באתי בשביל מיקי (
שוב אמרתי את זה בקול, חשבתי שאמרתי את זה רק בראש שלי) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:יום רביעי הופעה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:כל השבוע הזה היה קשה עם כל הסידורים הקשורים בהעברה ועדיין יש עוד מלא מה לעשות משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעות האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו:זו תהייה חפירה אז חבל עליכם סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:דירתי
שאלת בונוס: מתבקשת השאלה של גל אוחובסקי בעניין הבתולין, אבל אני אהיה שמרנית יותר ואבקש מכם לציין את השיר/ים האהוב/ים עליכם של מדונה, ומי מכם שהיה בהופעה – שתפו אותנו בחוויה! איך היה? אני שמחה שג'סטין לא הגיע בסוף להופעה ה-2, היה צפוף וחם והקהל לא בדיוק שיתף פעולה לטעמי, היה די יבש אבל יאמר לזכותה שהסרטונים היו מהממים והיא חיה רעה על הבמה..ממש לא רואים עליה את גילה.היהמאד מרגש לטעמי שמדונה נופפה בדגל ישראל
מישהו מוכן להסביר לי מה הוא אוהב במשקפיים של לורדס ומדונה?הן ענקיות ומכוערות. השירים : GIVE IT TO ME- מדונה ירדה לקהל, היה היי- לייט מבחינתי

tomgirl21

New member
למרות שאני חדשה אני יענה[: חחח...

Like a virgin, touched for the very first time שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שיר לשירה/ אף אחת/תן לי סימן.... חחח יש כמה בכל יום זה משתנה[: שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): חלומות גדולים-אביב גפן/ לוקח תזמן-עפר בשן. תמונת/פליקס השבוע: לא הבנתי למה הכוונה חח:S תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:גמר כוכב נולד!![: ציטוט/י השבוע: אין לי... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: עכשיו,חולה על סוף שבוע!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שבקרוב אני מסיימת את העבודה שבה אני עובדת כרגע :( משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: פגישה לגבי עבודה חדשה[: האם פגשתם את מירי השבוע? לא,אבל מתה לפגוש! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מבלבל...

veredmp

New member
ברוכה הבאה!

ספרי לנו קצת על עצמך. מי את, מאיפה, בת כמה
והכוונה בתמונת/פליקס השבוע היא שאם יש תמונה או פליקס שראית באינטרנט או שאת צילמת ואהבת במיוחד, את יכולה לשתף אותה איתנו

veredmp

New member
טוב, אולי כדאי להסתכל על כל הדף לפני שמגיבים

מסתבר שכן אמרת מי את, בת כמה וכו'...........

tomgirl21

New member
חחחחח כן מסתבר...

זאת התמונה שהחלטתי לשים,אומנם היא לא קשורה לפורום אבל אני ממש אוהבת את התמונה הזאת,והיא אפילו התמונת תצוגה שלי במסנג'ר שלי[:

איריס מ

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "באה אליכם", "טיפה טיפה", "עכשיו אתה חוזר בחזרה", "לשם", שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "סוף", "לוקח ת'זמן", "מבול" ועוד כל מיני שירים של צעירי תל אביב. תמונת/פליקס השבוע: כל עוד אנחנו בנושא מדונה, אין זמן מתאים יותר מאשר לשים כאן את הגירסה העברית לשיר "LIKE A PRAYER". http://www.youtube.com/watch?v=5aBx0RzXmd8 תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: "לא כולל שרות", ערוץ 24 ו"בנות גילמור". ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: כל יום השבוע היה יחסית רגיל ושיגרתי כך שאין יום ספציפי שהעלה לי את מצב הרוח השבוע. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שפעת. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לא מתוכנן כלום לכן לא מצפה לשום דבר מיוחד. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סביר. שאלת בונוס: מתבקשת השאלה של גל אוחובסקי בעניין הבתולין, אבל אני אהיה שמרנית יותר ואבקש מכם לציין את השיר/ים האהוב/ים עליכם של מדונה, ומי מכם שהיה בהופעה - שתפו אותנו בחוויה! איך היה? לטעמי אני אוהבת יותר את השירים הראשונים הותיקים מאשר את האחרונים שיצאו אני לא אציין את כולם אלא רק אחד שכפי שציינתי יש לו גירסה עברית שאותה צרפתי ביוטיוב/בפליקס והוא נקרא: "כמו תפילה".

מסכמת שבוע והתגעגעתי

שיר/י השבוע שלכם של מירי-לשם,אף אחת,אם זאת האהבה שלך,כלוב של זהב,באה אליכם והאביב שלי יגיע (בקיצור כל השירים מהתוכנית עושים שבת שמירי עשתה)
שיר/י השבוע שלכם לא של מירי-לפני שהכל נגמר-שיר בפרק הסיום של משחק החיים ששרו גיא אריאלי ולירון ויסמן, אי האהבה-גיא אריאלי גם מאותה סדרה,פגו 92-קרן פלס וככלות הקול התמונה-רוני דלומי בגמר של כוכב נולד ואת-הראל סקעת ומישהי מאחת העונות של כוכב נולד
תמונת/פליקס השבוע-
תוכנית/סדרת השבוע שלכם-גמר כוכב נולד,הפרקים האחרונים של משחק החיים,משפחת סיפסון וסקס והעיר הגדולה הספק נאה בהתחשב בעובדה שזה בערך מה שעשיתי כל השבוע האחרון
.
ציטוט/י השבוע שלכם-
-איזה יום היה הכי מוצלח-דבר אחד שהעלה לכם את מפלס מצב הרוח-סורי לא היה לי יום כזה השבוע היה די לא משהו
משהו שהוריד לכם את מפלס מצב הרוח-התאונה שעברתי ביום ראשון האחרון
+בילוי של שלוש שעות בחדר מיון עם כל המיקרובים
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא-לחזור לעבודה ולאט ולאט לשגרה שלי
האם פגשתם את מירי השבוע-חח בחלומות שלי פגשתי אותה.חלמתי עליה חלום שכבר חלמתי בעבר והשינוי היחיד בחלום הזה היה בן הזוג אתו באתי להופעה.בפעם הקודמת החבר הקודם הופיע בחלום ועכשיו בן הזוג החדש שלי היה בחלום וחלמתי שהוא מציע לי נישואים בהופעה שלה
ואנחנו יוצאים בסך הכל כמעט שלושה חודשים
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת- היה יכול להיות יותר טוב
שירים אהובים של מדונה-like a pray,american pie שבוע טוב לכולם מקווה להיות כאן יותר בשבוע הבא אני חזורת לדירה השכורה שלי ולשותפים אחרי שבוע מנוחה אצל ההורים שלי ובתקווה שהשותף המעופף שלי טיפל בבעיות האינטרנט של הדירה
אם לא אני כבר אראה לו מאיפה משתין הדג
סתם אני לא כזאת אלימה אל תחשבו שאני איזו טרוריסטית בפורום אני אדם נחמד ורגועה תמיד. הייתי צריכה להוציא קצת שבוע טוב לכולם ולכל תלמידי ומורי הפורום שחזרו ללימודים השבוע שנת לימודים פוריה ומוצלחת

למעלה