סכמ"ש ללא כותרת

veredmp

New member
../images/Emo68.gifסכמ"ש ללא כותרת../images/Emo68.gif

אני עייפה מדי בשביל לחשוב על כותרת. אני בטוחה שתצליחו להתמודד
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: ירדנה ארזי הוציאה השבוע דיסק אחרי 14 שנות שתיקה. אין זמן טוב יותר לשאול – האם אתם הייתם/עודכם במחנה ירדנה או במחנה עופרה?

ady18

Well-known member
אממ

שיר השבוע של מירי לשם שיר השבוע לא של מירי THE POLICE - MESSAGE IN A BOTTLE תוכנית טלוויזה לילה בכייף יום הכי מוצלח שלישי הופעה+שיחה טובה עם ידיד\קנית הדיסק של ירדנה ארזי מחכה יום הולדת לידיד\באולינג השבוע מאכזב בעיקר בגלל טקס פסקול העשור ברור שירדנה אין שאלה בכלל

איריס מ

New member
סיכומירי שבועי ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "לשם", שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "לוקח ת'זמן", תמונת/פליקס השבוע: יש מס' תמונות אני אבחר באחת מהן
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מופע העשור בערוץ 24, בנות גילמור, הפרומו והשיר של מעורב ירושלמירי
(אז מה אם זה חלק מפרסומת?
). ציטוט/י השבוע: "מזעזע" (לגבי מצעד העשור). איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
אין תודה לאל. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של בועז מעודה. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
עוד לא, מחכה שתגיע לארץ ונקבע
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שבוע (אגב עבר שבוע? היה נדמה לי שעבר לפחות עשור
). שאלת בונוס: ירדנה ארזי הוציאה השבוע דיסק אחרי 14 שנות שתיקה. אין זמן טוב יותר לשאול - האם אתם הייתם/עודכם במחנה ירדנה או במחנה עופרה? לא זכור לי שהייתי משתייכת לאיזשהו מחנה האזנתי גם לשירים של ירדנה ארזי, אך לרוב יכולה לומר שהאזנתי רבות לשירים של עופרה חזה ז"ל.

sp400

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): לשם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): השקט שנשאר -אין שיר הייתה אתמול תותחית תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: רמזור איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: אתמול פסקול העשור היה נחמד משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: יום שני לחזור למכללה :( משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: ללמוד ללמוד ללמוד האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- אני לא אגיב אני רק ארמוז וווווררררדדדדדדד!!!!!!! א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שאלת בונוס: ירדנה ארזי הוציאה השבוע דיסק אחרי 14 שנות שתיקה. אין זמן טוב יותר לשאול – האם אתם הייתם/עודכם במחנה ירדנה או במחנה עופרה? לא היה וגם אני לא בטוח שתהייה משהי כמו עופרה

veredmp

New member
עונה קצת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אהובי (אפשר לקרוא לזה שיר אם זה פחות מ-2 דקות? בכל מקרה, חרשתי על זה רבות) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): היום שמעתי את הדיסק של עפר בשלמותו אחרי יחסית הרבה זמן. ציטוט/י השבוע: יש לי יותר מדי לבחור מהם
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי - להסתובב עם חברה שלי והתינוק הקטן והחמוד שלה (בן 4 שבועות) ואח"כ ללכת להצגה (משפחה חמה בקאמרי - מומלץ
למרות שעבדו עלי ובמקום לימור גולדשטיין היתה רמה מסינגר) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של ירדנה ארזי. וסוף סוף לקנות את הדיסק שלה
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: ארוך שאלת בונוס: ירדנה ארזי הוציאה השבוע דיסק אחרי 14 שנות שתיקה. אין זמן טוב יותר לשאול – האם אתם הייתם/עודכם במחנה ירדנה או במחנה עופרה? מחנה ירדנה, לגמרי.

סיכום בניחוח בושם על עורי ../images/Emo99.gif

המלצת השבוע, השנה ובכלל.. הדיסק החדש של ירדנה ארזי "בושם על עורי" אחד הדיסקים הכי יפים ששמעתי בשנים האחרונות, כל שיר לוקח למקום אחר, בזמן אחר.. קסם של מוסיקה, קול נפלא, צלול ומרגש..הפקה נהדרת, רק ששומעים את הדיסק מבינים את הגעגוע לסגנון הזה שכמעט נכחד.. דיסק השנה שלי 2009 !! מומלץ ממש בחום

tomgirl21

New member
מסכמתתתת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שירה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מלח הדמעות. תמונת/פליקס השבוע: אין לי תמונה... :/ תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: רמזור,מונית הכסף. ציטוט/י השבוע: אין לי.. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: לבוא הביתה לסוף שבוע,אין כמו בבית[: משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: התחלתי עבודה בתור אופר, וזה ממש קשה זה ממש להיות אימא! מכל הבחינות..זה משהו שאני לא מכירה וההתחלות תמיד קשות..היה לי שבוע לא קל-כל השבוע! יום חמישי אפילו נשברתי ובכיתי:S אני באמת מקווה ששבוע הבא יהיה טוב יותר.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבוע הבא אני מקבלת לפטופ חדש שקניתי:) ומצפה גם להיות עם הנסיך הקטן שלי שוב... האם פגשתם את מירי השבוע?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא............. האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שאלת בונוס: ירדנה ארזי הוציאה השבוע דיסק אחרי 14 שנות שתיקה. אין זמן טוב יותר לשאול – האם אתם הייתם/עודכם במחנה ירדנה או במחנה עופרה? לא ירדנה ולא עופרה:/ גדלתי על אביב גפן,תראו מה ניהה ממני חחחח:)

veredmp

New member
תמיד יש את נקודת המשבר בהתחלה

מקווה שרק יילך וישתפר

למרות שיודעת שאף אחד לא יגיב

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):הו השבוע יש הרבה- בעיקר שירים יחד עם נקמת הטרקטור מהופעה בב ארבי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מה לך נפשי - מוקי ו-Useless ID סינגל- הקרטל תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:השרדות\אמא מחליפה ציטוט\ יהשבוע : גם אם אני לא סובלת אותה כבר שנים, גם אם גיליתי את פרצופה האמיתי- אני נשארת חברה שלה לתמיד.ברוגז זו עבודה פי אלף יותר קשה מצביעות . דניאלה לונדון דקל איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:אתמול- ניקיתי את הבית משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:מישהי שחשבתי שהיא חברה אך מסננת משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:להיות ביום ג' בתל השומר בבוקר ובערב הופעה של בעז. להיות אחרי יום ראשון- יום ארוך מ08:00 בבוקר עד 20:00 בעבודה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-בטח, נחתתי היום מארה"ב, הייתה טיסה ארוכה
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:בעע שאלת בונוס: ירדנה ארזי הוציאה השבוע דיסק אחרי 14 שנות שתיקה. אין זמן טוב יותר לשאול – האם אתם הייתם/עודכם במחנה ירדנה או במחנה עופרה?אני במחנה יוצאי רימון. הכי טוב.

אריה31

Member
מנהל
סיכום השבוע שלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): תן לי סימן (אחד השירים שמירי שרה עם הכי הרבה רגש לדעתי) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): עומד בשער - עמיר בניון תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: הישרדות פיליפינים (שלושת הפרקים האחרונים מעולים!!!!!! - בית הספר לאסטרטגיה) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: כתבה שפירסמתי ביום חמישי האחרון עונת 1966/67 משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: יותר מדי מחשבות והרהורים בסופ"ש משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לסיים את העבודה לקראת מוסף פתיחת עונה האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מעניין שאלת בונוס: אני כמובן הייתי במחנה של ירדנה, למרות שעפרה ז"ל גם זמרת מעולה האלבום החדש כבר נמצא ברשותי, השבוע בטח אשמע אותו הרבה:)

למעלה