סכמ"ש!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo68.gifסכמ"ש!../images/Emo66.gif

שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע? שאלת השבוע: מה אתם חושבים על הנושא של גלעד שליט? האם אתם בעד שחרורו בכל מחיר, לא בכל מחיר או לא לשחרר אותו בכלל? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שבוע מקסים לכולם

ohh, it's your fucking nightmare! ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? disenchanted כנראה הייתי ממש עצובה באותו יום שהייתי מסוגלת לשמוע את השיר הזה :/ [יו נואו דה סטורי, דונט יו?]
שיר השבוע בכללי? a7x - nightmare i won't see you tonight 1 the used - on my own all that i've got a day to remember - if it means a lot to you papa roach - last resort the calling - wherever you will go blink 182 - i miss you daughtry - what i meant to say paramore - hello hello bullet for my valentine - your betrayal safri duo - all the people in the world kesha - tik tok , שמעתי עם הילדים בגן, הם אשכרה מכירים את השיר הזה
והם ניסו לשיר ולא הצליחו חחח אבל זה היה מגניב. ^^
אמן/אלבום השבוע? אבנג'ד, הימ, דה יוזד, בולט. הלהקות האהובות בקיצור.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית - מועדון לילה, צחוק מעבודה, הפיג'מות...
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
יומולדת לאחי.
קניתי לו תמונה לקיר של בחורה חח עם בניינים של ניו יורק מאחורה. וזה מצויר כזה ממש יפה, בשחור לבן ורק השמלה שלה באדום. *-*
חם.
ציטוטי השבוע? אני ונעה מתלהבות מגרמניה ונזכרות בימים שלנו בארומה [לכל מי שהיה במפגשים פעם... סיניסטר בארומה!]: "תפריט היום, פודולסקי כפול ומולר בצד!! פצפוצי קלוזה! עוגת נוייר, רוטב פרידריך, וקינוח פיליפ להאם!"
היו עוד עם אחים שלי אבל אני לא זוכרת. :/
תכנונים לשבוע הבא? לעשות ספינינג, דאמט, אני צריכה את זה קבוע!
תמונת השבוע? יש לי כמה!! כי אני חייבת. רוקה סנטה קרוז, מס' 9, פרגוואי.
שאלת השבוע: מה אתם חושבים על הנושא של גלעד שליט? האם אתם בעד שחרורו בכל מחיר, לא בכל מחיר או לא לשחרר אותו בכלל? אין לי דעה בנושא. >> הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

תמונה עוצרת נשימה של מולר ../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

טוב אני אפסיק כי זה לא מעניין אתכם חח.

TicketToRide

New member
וכבוד למי ששלחה לך את התמונה../images/Emo129.gif

אחאח איזה חתיך
אה כן,זאת נעה ביי דה וואי ...

נעההההההההה!! נחש פעמונים שלי ../images/Emo223.gif

אחח, הנוסטלגיות...
הרגת אותי עם המאומץ.

TicketToRide

New member
חחחחחחח יאא נחש פעמונים !! ../images/Emo129.gif

חח אני עדיין זוכרת את גוסטב הנסיך שלי .. ולא אשכח לעולם !

STEMINEM

New member
גמני בפוקס שמעתי את איי מיס יו

ואז את כל האלבום של כיתה ז'... Take Off Your Pants And Jacket חח איזה אלופים הם

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנמנמ

שיר השבוע של MCR? אהה... לא זוכרת, אבל היו רנדומאלים.
שיר השבוע בכללי? נו בחייאת אין לי כוח.
אמן/אלבום השבוע? אותן להקות ואותם זמרים. -_-" בעיקר סופר ג'וניור, שייני, סי אנ בלו, יו-קיס[
], מיס איי, אפאקס, פורמינוט...
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- סוויני טוד, רקוויאם לחלום ספר- אממ טיפה "ספר בית הקברות" של ניל גיימן אבל ממש טיפה, לא היה לי כוח לקרוא הרבה. תוכנית- מייטי בוש
ו... שטויות רנדומאליות אחרות של דיסני חח פחות או יותר כל הסדרות שלהם. וידיאו- אע, הטיזר של שייני. אבל אין לי כוח להביא קישור, זה גם לא כאילו מישהי תסתכל בזה.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
מסיבת גיוס לידיד
ישנתי אצל נעם
ישנתי אצל חברה אחרת
ציטוטי השבוע? אע לא זוכרת. אבל. אמ. כן. אל תבינו. D; "סבא, מה רע? דנה גה."
תכנונים לשבוע הבא? מפגש פורום ג'וני דפ, לחרוש על האלבום החדש של שייני שיצא ביום שניO:
תמונת השבוע? אע, היו הרבה אבל לא זוכרת איזה רציתי לשים אז נשים את ההכי יפה.
שאלת השבוע: מה אתם חושבים על הנושא של גלעד שליט? האם אתם בעד שחרורו בכל מחיר, לא בכל מחיר או לא לשחרר אותו בכלל? מה פוליטיקה עכשיו מה. אני מסרבת לענות. כאילו שהדעה שלי תשנה משהו בכל מקרה. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NoAmItA ChAn

New member
להלהלה

שיר השבוע של MCR? המממ.. לא חושבת שהיה משהו O: שיר השבוע בכללי? Stranger In A Strange Land, Battle Of One, This Is War, Closer To The Edge, A Modern Myth, Beautiful Lie, Hurricane, Was It A Dream? - 30 Seconds to Mars אמן/אלבום השבוע? 30 סקנדס טו מארס - החרישה ממשיכה :) סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "סוויני טוד" המהמם ו-"רקוויאם לחלום" המדכא והיפה XP ספר - המממ.. כרגיל: "עשו" ו-"ברייקינג דון". תוכנית - "האוס" עונה 6 (כמעט נגמר לי >:), טיפונת "על טבעי" (למרות שכבר סיימתי) ו.. "המורדים" XDDDDDDD אני כבר בפרק 11 T___T דבר טוב/רע שקרה השבוע?
עזרתי לשתי חברות ללמוד למתמטיקה :)
נסעתי עם חברה שלי כשהיא נהגה - וואו, אני מתה להתחיל ללמוד כבר! (אבל אין לי כוח)
הלכתי עם אמי ועם אחי לאירוע ההשקה לעיתונאים של ה-"מגנום בר" בנמל ת"א. ייבשו אותנו שעות, אבל שתי הגלידות שטעמתי בסוף היו טעימות שחבל"ז *-*
בליארד עם ידיד שלי - 4:4!
עטר ישנה אצלי והיה סופר כיף ונוסטלגי! 3>
הופעה של ארמדילוס עם אבי ועם שתי חברותיי :)
הלכתי לחברה והיו שם מלא חברים שלה שאני מכירה ואנשים נחמדים שיצא לי להכיר וכאלה. פשוט ביזיון, מה שעשינו היה לראות טלוויזיה (אני לפחות, "על טבעי" עונה שנייה, הפרק עם הטריקסטר אהובי
), לטחון אוכל ולשחק "ארץ-עיר" XDDDDDDD
אתמול בבוקר הלכתי לבית קפה בשכונה עם דודתי, בני דודיי, סבתי ואחי, ושתיתי אייס קפה - אשכרה התחלתי לאהוב את זה!
אחר-הצהריים באו דוד ודודה והיה נחמד כזה :) ראינו "האוס" והיה כיף D:
היום הלכנו לים, אמנם לקצת זמן, עם דודתי ועם בני דודיי והיה כיף ^__^
האכלתי את בבו (BEBO), החתול של החנות חיות (שבה המוכר החמוד. לול, כשהייתי בדרך הביתה באותו יום ראיתי אותו במכבסה ליד החנות, והוא שר ורקד XDDDDDDDD), ואת כלבה שהייתה שם שבדיוק סיפרו אותה בחנות, והכלבה הייתה ממש מתוקה וליקקה לי את היד, ובבו טיפס עליי והאכלתי אותו מהאצבע שלי, ובסוף הוא שרט אותי, הטמבל! כמעט חנקתי אותו!
לא זוכרת אם זה מהשבוע או משבוע שעבר, אבל.. סבתא מסרה את החתול שלה שאני אוהבת, ליסט. אני מתגעגעת אליו כל כך..
נמאס לי כבר מהמוכר הזה, בחיי. ציטוטי השבוע? X תכנונים לשבוע הבא? מפגש פורום ג'וני דפ, לברר בנוגע לעבודה עם דודה שלי, מנגל-גיוס לחברה שלי, ללכת לבריכה השכונתית עם אחי ועם בני דודיי, אולי ללכת לים עם חברים, חברה באה, אירוע קראוקה ותחרות שחייה של ידיד, ובסופ"ש אולי לישון אצל קארין :) תמונת השבוע? אין לי כוח.. שאלת השבוע: מה אתם חושבים על הנושא של גלעד שליט? האם אתם בעד שחרורו בכל מחיר, לא בכל מחיר או לא לשחרר אותו בכלל? אני חושבת שצריך לפעול כמה שיותר כדי לשחרר אותו, אבל בשום אופן לא להסכים לשחרורו בתמורה לשחרור עשרות מחבלים. ואני חושבת שכל הצעדות האלו למענו הן דבר יפה וטוב, אבל הם באמת חושבים שהממשלה שכחה מהעניין הזה? או שהאוייב לא רואה שכואב לנו ולא ינסה לסחוט אותנו יותר?

Because Of May

New member
כזה מכוער, הג'רארד הזה../images/Emo6.gif. ../images/Emo109.gif

שיר השבוע בכללי? OneRepublic – Everybody Loves Me אפרת גוש – ג'ורג'יה
לב|
The Pretty Reckless – Blender הדג נחש – שיר נחמה אריק ברמן – כרוניקה של שקיעה סגולה מאוד(שש אפס למדינה)
אריק ברמן – הגשמה עצמית
אריק ברמן- כמובן שאם את נופלת
Placebo – Spite & Malice 30 Seconds to Mars- Night of the Haunter
אמן/אלבום השבוע? אריק ברמן, אפרת גוש, פלסיבו, טיילור סוויפט, וואן ריבפבליק, 30 סקנדס.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- המסור 6 (פאקינג גאוני!), אחים חורגים... ספר- הארי פוטר ואבן החכמים XD. תוכנית- סיימתי קליפורניקיישן (
), המשכתי הפמלייה. אה, וה-OC כמובן שהתחלתי לראות. חמוד מאוד
.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
השיעמום תוקף מכל עבר, חייבת תעסוקה, חייבת.
הוא נסע לאילת
.
היה בלאגן עם בורגס, היינו אמורים להחליף דיל ובסוף נשארנו במקורי...
שופינג של 4 זוגות נעליים D:
לעדי יש בית ריק XD.
ציטוטי השבוע? NONE.
תכנונים לשבוע הבא? בורגסססססססססססססססססססס
.
תמונת השבוע? עריכה של חו"ל, שנה שעברה.. נחשו איפה זה חח.
שאלת השבוע: מה אתם חושבים על הנושא של גלעד שליט? האם אתם בעד שחרורו בכל מחיר, לא בכל מחיר או לא לשחרר אותו בכלל? וואו, זו דילמה שעד היום לא גיבשתי דעה מוצקה לגביה. אני חושבת שצריך לשחרר אותו, אבל אני לא יודעת לגבי מחיר... כלומר, אם נשחרר אותו בעד מחיר כבד של מלא אסירים טרוריסטים, האירגונים הטרוריסטים יקבלו תחושה של "היי, אם אנחנו רוצים לשחרר אסירים שלנו, בואו פשוט נחטוף חייל ישראלי, זה בטוח יעבוד!". אז אני לא יודעת. באמת שלא גיבשתי דעה עדיין...

STEMINEM

New member
הדעה שלי כמו הדעה הלא מגובשת שלך

אבל שורה תחתונה צריך לשחרר

TicketToRide

New member
יא גמני רוצה !למרות שמלא זמן לא הייתי פה ../images/Emo9.gif

+
שיר השבוע של MCR? טינייג'רס ! שמעתי את זה לא מזמן במסיבה .. איזה חריפים !
שיר השבוע בכללי? בלאקברד-ביטלס.. והשיר של המונדיאל ?
וווקה ווקה ..
אמן/אלבום השבוע? ביטלס .
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? יומני הערפד .. והקליפ של אוונג'ד
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
עבודה .. זה קקה
..
יש כסף !! יאיי
התמכרתי ליוגורט ..
זה טעים !
ציטוטי השבוע? מה שדידי כתבה בהודעה שלה .. והכי חשוב משם - "פיצפוצי קלוזה !! " והיום חברות שלי ואני בברכה ..אז חברה אחת יוצאת ביציאה בקול של הומלס "זה לא מלון זה גלידה !" ולא הפסקתי לצחוק !
אח"כ היא הסבירה לנו שהמוכר בשוק אמר את זה לאבא שלה כי המלון היה רך
קרועה ..
תכנונים לשבוע הבא? עבודה ..
תמונת השבוע? פשוט עשו לי את המוניאל !
שאלת השבוע: מה אתם חושבים על הנושא של גלעד שליט? האם אתם בעד שחרורו בכל מחיר, לא בכל מחיר או לא לשחרר אותו בכלל? מממ אין לי מושג כ"כ מה להגיד על זה.. רק אומרת שאם זה היה קורה (חס וחלילה
) לבן של מישהו מהממשלה .. זה לא היה נראה ככה . הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה