סקר דולסה מריה

brunu

New member
../images/Emo68.gifסקר דולסה מריה../images/Emo68.gif

סליחה אם כבר עשו כזה איך אתם אוהבים יותר את השיער של דולסה? השחור הצבעוני כמו שאנחנו רואים אותה כיום ברבלדה או האדום החדש?

eveligne406

New member
אדום?????

האדום עושה אותה מבוגרת... הרבה יותר מבוגרת ממה שהיא נראית עם השחור...אני מעדיפה את השחור.

סוכריה16

New member
שחור יפםה לה יותר

אדום יפה לה שהיא מדגמנת יותר, וזה מהמם לה.. אבלך השחור הכייי

היה כבר סקר כזה אבל לא משנה...

אני אהבתי הכל!!! ממש הכלל!!! גם את המראה הטבעי היפה וגם את הצבעוני המשוגע וגם אצל האדום הלוהט אבל אני חושבת שהכי אהבתי את הצבעוני!!! אני יודעת שהרבה יגידו איכס וזה אבל לדעתי זה היה כזה מקורי,יפה ומגניב שפשוט למות על זה!! זה היה כל כך משוגע ומורד!! וזה נורא סבגנון שלי פרי סטייל כזה חחח...

TuTyBoP15

New member
לדעתי אדוםם

אני גםר רציתי לצבוע לכזה אבל זה דוהה מהר אלא אם צובעים כל חודש.. וזה ממש מתסכל להתחיל לצבוע כל חודש.. עשיתי פסים באדום וזה הפך בסוף לדבש..

סוכריה16

New member
דולסה היא היחידה שיפה לה אדום

כי בתכלס לדעתי זה צבע קצת פרחולי, למה לצבוע לאדום!? תצבעי למשוו אחר..

TuTyBoP15

New member
דולסה היא לא היחידה שיפה לה אדום

משפט כזה די מעצבן
לא להעליב או משהו כזה אבל..בכל זאת.. לחצי מהדודות שלי יש שיער אדום ומאוד יפה להם.. לנטליה אוריירו היה אדום והיה מאוד יפה לה.. ואני לא סתם צובעת לאיזה צבע שבא לי..אדום מתאים לי..לגיוון פנים שלי לצבע העיניים שלי..לשיער עצמו...תלתלים אדומים זה וואוו.. לדעתי..ככה...ואני לא אצבע לאדום כי זה דוהה למי יש כוח לבלות שעה במספרה פעם בחודש..רק לאמא שלי פעם בשבוע חצי שעה חהחה פנים אם אני אצבע זה יהיה שחור כהה...הכי מתאים למישהי בגילי ושאני אהיה גדולה אני אצבע לבלונידינים כי אין יותר יפה מתלתלים בלונדיניםם זה פשוט וואוו אבל בשביל צבע אדום כמו של דולסה אני מוכנה לבלות שעה במספרה כל שבועע

סוכריה16

New member
אני מדברת על ילדים...!!!

אני חושבת שלדולסה זה דיי מתאים... זה לא עושה אותה פרחה או משוו.. זה מתאים לה כזה... ונטליה היא אישה יותר, ולכה זה יפה.. ברור!!! אבל ילדים שעושים אני לא אוהבת...

סוכריה16

New member
יפה !! ולדעתי יותר יפה מאדום

חום כהה אני אוהבת.. ומה רע להשאיר את זה!? בא לך לגוון!?

צודקת!!!../images/Emo45.gif

גם לי פעם היו תלתלים אדומים וזה מהמם... אבל עכשיו יש לי בלונדינים חחחחחח איזה מעניין נכון???

סוכריה16

New member
התספורת שהכי אהבתי.. ראית 406?!?!

חח קיצר לג'סיקה היתה תספורת בלונדינית בלודינית שגובלת עם גוון זהב.. וזה היה מדהיםםםםםם!! חח.. ועכשיו חברות שלי רוצות את הקלטת הן רוצות לעשות בדיוק כמוהה.. חח .. אני אחפש תתמונה...

אויייי../images/Emo99.gif

אנהי היית מדהימה ב-406 היא כל כך התכערה ברבלדה ב-406 הכי אהבתי את המראה של אנהי וברבלדה את של דולסה יותר משקיעים סה ככה נראה לי אבל גם אנהי מדהימה אוףף שתחזור להיות כמו ג'סיקה
ואם את רוצה יש לי תמונות אני רק צריכה לבדוקק איפה זה במחשב המפוצץ

ויש לי מליון סירטונים ../images/Emo142.gif

אני מחפשת עכשיו ת'אתר הרשמי שלה כמו שיש לשרה ולדולסה ונראה מה יש בו...

סוכריה16

New member
היא תמיד יפה לא משנה מה יש לה

מה שיש לה עכשיו באמת לא מתאים לה. אבל אמרתי לך- עוד מעט היא צובעת והיא חוזרת להפציץ!! והדבר היחיד שהיא צריכה לעשות זה להוריד תפוני למרות שהוא יראה 10 גם..

למעלה