סקר מס' 2-והפעם הבנות!

white angels

New member
../images/Emo68.gifסקר מס' 2-והפעם הבנות!../images/Emo68.gif

הסקר הזה אותו דבר כמו הסקר הקודם רק שמדובר פה על הדמויות הנשיות בסדרה.. והנה השלב הראשון
האמת היססתי אם לשים את קטיה,כי הייתה לי הרגשה שכולם יבחרו בה,אבל בכל זאת הכללתי אותה ברשימה אולי יהיו הפתעות
מי הדמות הנשית האהובה עליכם
קטיה קירה ויקה יוליאנה קריסטינה אימא של אנדריי אימא של קטיה מועצת הנשים: מאשה טניה סבטה שורה אמורה אולגה זה הכל,מי שתזכה להכי הרבה קולות אני אפתח לה גלרייה עם הרבה תמונות כמו שעשיתי לזוכה הקודם,תהנו ומצפה לתגובות

m2love

New member
.....

זה כזה צפוי שיבחרו בקטיה , כי בסקר הקודם אנדריי ניצח והוא הדמות הגברית הראשית, וקטיה הדמות הראשית של כל הסדרה.. אבל בכוונה אני לא אבחר בקטיה חחח כי מילא כולם יבחרו בה.. אז אני בוחרת ב- קירה

white angels

New member
לא נכון..

לגבי אנדריי לא היה כזה צפוי היה קרוב צמוד בינו לבין פדיה
וזהו חשבתי לא לשים אותה בסקר כי אז היא בטוח תזכה וזה אבל רציתי להיות הוגנת חח..מקסימום תבחרו בעוד דמות חוץ מקטיה..

creep tamuril

New member
יאיי.

אני דווקא לא הייתי בוחרת בקטיה. ושוב, למרות הסיכוי הקלוש שיש לה לנצח אני בוחרת ביוליאנה. היא פשוט מותק, וכל פעם שאני רואה אותה אני מתמלאת שמחה. כ"כ הרבה אנרגיה חיובית...

white angels

New member
בוחרת ב..

יוליאנה
כי היא כ"כ חמודה עם המטרייה שלה שהיא לוקחת לכל מקום ויש לה גישות חיוביות לחיים ובכלל,היא זאת שתמכה בקטיה ברגעים הכי קשים שלה והעמידה אותה על הרגליים ובגלל זה אני חושבת שמגיע לה

rz10

New member
אממ זה קשה

למרות שויקה מעצבנת ובא לי לדפוק לה סנדל בראש מדי פעם, היא כל כך קורעת אותי מצחוק מצד שני, אני אוהבת את קטיה. מצד שלישי, יוליאנה לשלטון. אהמ.. ויקהD:

white angels

New member
והמנצחת בסקר היא../images/Emo36.gif

קירה
בימים הקרובים אני אעלה גלרייה מיוחדת לכבודה

למעלה