עבר יום לא קל

אסתרס

New member
../images/Emo68.gif עבר יום לא קל

מאתמול אחהצ המטפלת בחופש עד היום בערב, ואני ומיכל טיפלנובשלמה. הקושי בטיפול נובע מזה ששלמי נעשה נוקשה, ולא משתף פעולה כלל. וההעברות מהמיטה לכסא ומכסא הגלגלים למיטה אפשריות רק בעזרת שני אנשים ! מה הייתי עושה ללא מיכלי ?! והיו לנו גם אורחים מאוד מאוד מכובדים - התאומים הקטנטנים - הנכדים החדשים. וזה רבותי הקל מאוד . ההרגשה שאנו לא לבד עם המחלה , ושהמשפחה מגיעה בדרך הכי טבעיתעם כל הילדודס- העביר את היום כל כך נעים. בגלל ששלמה מרטיב ולובש מכנסי ספיגה, ולמרות ההחלפות כל 4 שעות, החל להתפשט אודם עז באבר ים, נסעתי לביח ובקשתי פנרוז +שקית איסוף ואכן מאז הצהריים המצב הוטב לאין ערוך. אני חושבת שנמשיך עם הפנרוז עד הטבה מוחלטת ונעשה הערכת מצב והחלטה. אז שלום לכלם ושיהיה ערב ולילה שקט ו מ ש ע מ ם. חיבוקים ונשיקות אסתר. ביי

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אסתר יקרה מאוד

שמחתי מאוד לחזרתך לפורום. האמת, די דאגתי לשלמה ולך מאחר ולא שמענו ממך בפורום במשך תקופה ארוכה ולא ידעתי שזה בגלל שהאינטרנט התנתק... קיבלנו ד"ש ממך בפורום פעם או פעמיים באמצעות רותי שפגשה אותך ביד רבקה ודיווחה. המצב של שלמה מאוד מצער. אין ספק שהתקף הסכרת היה אכזרי מאוד. טוב שהצלחתם להשתלט על הפצע הבעייתי. תמיד, אם יש פצע ברגל שאינו מתרפא, יש לבדוק את רמת הסוכר. בדרך כלל זה קורה בגלל סכרת שהיתה סמויה כנראה ולכן לא עקבתם אחריה... 5 חודשים בבתי חולים זה ה-מ-ו-ן זמן. אני מתארת לי עד כמה שאת מותשת. מזל גדול שקיבלת את הפיליפינית בזמן, למרות הקשיים האובייקטיביים. כל הכבוד למיכלי בתך שמתגייסת תמיד ועוזרת בכל מצב. החופשה של העובדים הזרים בסופי השבוע מקשה מאוד על בני הזוג והמשפחות בדרך כלל. חברותי שמעסיקות עובדים זרים מספרות תמיד על השבתות הקשות שעוברות עליהן. החולים כבר התרגלו למטפלים הזרים וכשהם יוצאים לחופש משתבש סדר היום והטיפול בחולים נעשה קשה לבני הזוג. ביקור הנכדים זה קרן אור באפלה. יוד תמיד היה אומר שהנכדים הם הריבית על הקרן. על כן זה מאוד מרגש ומנחם ומעודד לארח אותם ולטפל בהם... זה גם משמח את החולים בדרך כלל, מי שעדיין יכול ליהנות מכך. אסתר יקירתי, אני מאחלת לך לילה שקט ומשעמם כדבריך, ושתיכנסי במהירה לשגרה בטיפול בשלמה היקר בעזרת המטפלת הפיליפינית שלך ומשפחתך המדהימה. חיבוקים ונשיקות...

אסתר , כיף לשמוע ממך

אסתר יקרה , כמה טוב לשמוע שכבר יש פיליפינית ואת כבר התרגלת אליה. אני מבינה שזה קשה מאד בשבת כשהיא לא נמצאת אך עם ילדים ונכדים כמו שלך ושל שלמה , אין מה לדאוג. את אף פעם לא תהיי לבד. אני מעריצה אותך וגם "מקנאה" בך שאת מבינה בכל העניינים הרפואיים וגם נילי כנראה . כי אני חוששת כשיגיע הזמן אצלי , איך אדע בכלל להבין בעניינים האלה?? כל הכבוד גם על הירידה במשקל , בטח כבר לא נזהה אותך עכשיו. אני מקווה שעכשיו שאתם בבית , תוכלי להכנס לשיגרה יותר נורמלית מאשר בית חולים. אני מאחלת לך שכל יום יהיו כמה חיוכים קטנים של שלמה החמוד , שכך יגיד לך שהוא יודע ואוהב ומודה על שאת איתו וכל כך דואגת לו והלואי שהחיים יהיו ברגיעה בבית. מאחלת לכם המון אושר מכל הנכדים והכלל. יהיה כיף לשמוע עכשיו ממך יותר ורק בשורות טובות , לילה טוב ומשעמם, נשיקות לך ולשלמה, אסור לשכוח כמה הוא חמוד!!!, טובה

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifליאורלילי יש לך אותנו

תאמיני לי שעם כל הידע שלי ברפואה וסיעוד, דוקא מיכל ביתי שהיא בכלל מורה, הציעה את הפנרוז. היא ראתה זאת בביהח בעת ביקוריה אצל שלמה, לכן בבוא היום ( הלוואי ולא יבוא ) אנחנו פה בשבילך !!! ולא צריך ליהיות איש מקצוע דוקא, אלא אדם עם שכל ישר. ודוקא מישהו מהצד שלא מעורב רגשית, חושב לעיתים צלול יותר מבן משפחה שמאבד את הצפון. לכן אנחנו כאן בפורום מחליפים דעות וידע מצטבר- שלא יסולא בפז. כאן בפורום אני חשה כמו בין בני משפחתי, ללא צורך להעמיד פני גבורה, כאן כל מילה מקבלת הנהון "נכון" מן הקורא. כל אחד בשביל כולם ! לילה טוב ביי

../images/Emo24.gifליאורלילי- טובה'לה אנחנו בסירה אחת

אנחנו לא יודעות מה מצפה לנו יש שלוקחים את המחלה קשה יש פחות , למשל הדודה של אישי סבלה מהמחלה אלצהיימר אבל לא כל כך קשה אומנם היתה לה פילפינית רק כדי לטפל בה סיעודית כמו להתרחץ להתלבש ולטייל בסביבה, הדודה היתה אוהבת הרבה ללכת ברגל ולכן הפיליפינית היתה צמודה אליה שמה היא תעלם אבל מבחינה רפואית היא היתה בסדר ולא חלתה במחלות אחרות, ונפטרה אחרי שכאב לה מעט הבטן, אנחנו צריכות להתפלל ולקוות שהבעלים שלנו לא יסבלו יותר מידי די לנו באיבוד הזיכרון והשכחה, והתחנונים לבורא עולם יעשו את שלהם, ראי כל יום את החיובי שבאישך ואת החיובי בכל אותו היום ובתפילה צריך לבקוע שערי שמים שלא נסבול הרבה ואם כן סובלים אז הכל לטובה שאלו שמאמינים בעולם הבא אז הקב"ה ממעט מהמקטרגים ומרבה בסנגורים , בשורות טובות ותודה על הכל.

zs1957

New member
אסתר ,ברוך שובך

אסתר יקרה, שמחה לשמוע ששלמה בבית . כייף לשמוע שיש לך פליפינית והתרגלת אליה.מזל שיש לך את מיכל שמסייעת לך ביום שבת שהמטפלת יוצאת לחופש וגם הילדים והנכדים מבקרים . כל הכבוד על הירידה במשקל. את בודאי נראית נהדר. עכשיו שאתם בבית וחזרם לשגרה מאחלת לך ימים יפים ,מלאי חיוכים של שלמה שיביע את אהבתו ותודתו לך הדואגת ומטפלת בו במסירות רבה. מאחלת לכם ימים רגועים והרבה אושר. שנשמע רק בשורות טובות . ליליה טוב ומשעמם... זהבה שחם

../images/Emo24.gifאסתר יקירה שבוע טוב

הוי כמה עצוב לקרוא על ההדרדרות המהירה ששלמה עבר ועל הכאב שלכם לראות אותו במצבו,איני יודעת איך אני אעבור את כל התלאות האלו אך כולי תקוה כי האמונה שיש בי בבורא העולם ותקוה שה' לא יתן לנו לעבור את השלבים האלו, אספר לך שאישי עד לפני שבוע הפסיק לדבר ולא היה עונה לי כלל למה שאני שואלת אותו, היה מכונס בעצמו למרות שהייתי פותחת לו שירים ומנסה לרקוד איתו זה היה למס' דקות וחוזר למצבו הדיכאוני,וזה נמשך קרוב לחודשיים ,חברה יעצה לי ללכת לרב שיברך אותו, שמעתי בקולה אין לי מה להפסיד ,הרב בירך אותו ואמר שבשיעור שהוא מוסר בבית הכנסת הוא יברך אותו ו-100 איש יענו אמן ומי שמאמין זה מתברך, וכן הביא לו קמיע לשים עליו, והנה כשהגענו הביתה ישר פתח את פיו ושאל היכן רינת? רינת היא בתינו בת 22 , השבתי לו בעבודה ,ומאז החל לדבר ואפילו יוזם שיחה ומבין יותר ,ואני תקוה שהמצב ישתפר לאט לאט , רציתי לשאול מה זה פנרוז? אני מאחלת לשלומה רפואה שלימה ולך פחות כאב וצער ושנשמע ממכם רק בשורות טובות בעזרת ה'

ענתי44

New member
אסתר יקרה

כל כך שמחה שחזרת אלינו לפורום. קוראת בעצב את השינויי במצבו של שלמה. עוצמת עיניים וחוזרת כשנתיים אחורה אל מפגש הפורום, ורואה את האדם החייכן ושובה הלב שישב לידי והלב נקרע. בקשר לאודם, אותי הדריכו האחיות במרפאה, לשטוף את הנמקום עם שמפו " דרמקס" זה סבון רפואי שנמכר בקופה. ואז למרוח על האדמומיות משחה שנקראת ביאפין. זה מחולל פלאים. בכלל האחות אמרה לי שלחולי סכרת עדיף שיהיה בבית ביאפין כי הוא יעיל.

אירילה

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה חזרה וברוכה הנמצאת

לאסתר , שמחים לראותך כאן שוב בין שורותינו ואנא המשיכי להעניק לנו ממיונותיך. שמחים ששלמה שוב בבית גם אם כבר אינו משתף פעולה ,אבל עצם נוכחותו בביתו שלו מקלה במעט. ד"ש חמה מהניה ואמנון ואורית.

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifתודה אירילה

תודה ומשיקות להניה אורית ואמנון תחזיקו מעמד. אוהבת אתכם אסתר

אסתרס

New member
../images/Emo91.gifמשחת ביאנפין

אכן משחת ביאנפין עוזרת מאוד מאוד לטיפול באודם , גירוי וכוויות למיניהן. והשינוי קורה תוך שעות ספורות !!! המשחה די יקרה. בקופח היא נמכרת ללא מרשם בכמות של 100 או 200 גרם. האריזה הגדולה היא החסכונית יותר ומחירה כ - 45 שח. שווה שווה. בפרטי-63. אצלנו האודם חלף אך עדיין יש נגע קטן ואני מקווה להתגבר עליו בעזרת ביאנפין. מדדתי סוכר בדם בשעה 1800 ולשמחתי התוצאה היתה 106 ז.א שהנגע לא בגלל הסכרת אלא בגלל האודם. עכשו החלפתי את שלמה והמצב יותר רגוע. בלילה אני לא מעירה את המטפלת. סיכמתי איתה שאעיר אותה רק כשאצטרך. בינינו הרי אדם שעובד צריך לישון, הרי הטיפול בחולה הוא לאורך זמן ואין לי כוונה להתיש אותה. למרות הקשיים שהיו לי איתה בהתחלה, אני מקווה שאנו בדרך הנכונה והחיובית. אזאפשר לאמר עדיין לילה טוב, ביי אסתר

למעלה