עזרה- מתקן חצי קרוסלה לארון

• פותח הנושא lank
  • פורסם בתאריך

lank

New member
../images/Emo68.gifעזרה- מתקן חצי קרוסלה לארון

שלום לכולם מחפשת אתר ובו ניתן לראות מתקן חצי קרוסלה לארון מטבח ( עבור לקוחות שאינם גרים בארץ ומאוד מעוניינים דווקא במתקן כזה!!! ). כמובן , רצוי שהאתר יהיה של חברה הקיימת כאן בארצנו ...שתוכל לספק את המתקן למטבח בבנייה בארץ. פשוט לא מצליחה למצוא... האם המתקן כבר איננו קיים במחוזותינו??? תודה מראש לכולם.

ש ו נ י 69

New member
קיים

בבלורן. אתר שרואים אותו לא מצאתי. יש בקטלוג שלהם חצי קרוסלה רגילה. וחצי קרוסלה נשלפת החוצה. השבוע הכנסתי אחת כזו למפרט בתכניות. זה היה הפתרון לנתוני הפינה במטבח הספציפי. סתם מעניין למה הם רוצים דוקא את המתקן הזה. יש סיבה או שסתם נדלקו עליו?.. מדובר בפינה? לא ניתן לעשות שם פינה כזו?

lank

New member
../images/Emo68.gif הקרוסלה מסתובבת...

הלקוחות שלי שגרים כיום בארה"ב מעונינים להכניס למטבח החדש בדירתם החדשה בארץ , מתקן שהוא חצי קרוסלה. מצרפת תמונה שהם שלחו לי. בארה"ב זה די נפוץ והם אוהבים את זה מאוד!!! אם יש משהו תואם בארץ( לא פירזול ) אשמח לדעת. שם המתקן בארה"ב - Blind_susan תודה מראש

P u r p l e

New member
1/2

יש חצי קרוסלה בדיוק כמו בתמונה אולי אין אתר אבל יש קרוסלה
תבררי ב"רזי הפרזול" בנתניה (טלפונית) אם אין להם צרי קשר ואתן לך טלפון של נגר שיש לו בהצלחה

P u r p l e

New member
חצי

הייתי היום ברזי הפרזול ושאלתי על 1/2 הקרוסלה בשבילך. יש להם והיא עולה בסביבות 220-250 ש"ח. ב ה צ ל ח ה

ש ו נ י 69

New member
ודאי שהיא מסתובבת

יש גם דגם שבנוסף לסיבוב גם נשלפת החוצה אחרי הסיבוב. מה הכוונה משהו תואם - לא פרזול?

למעלה